Fastest Sled On a HillFast. Stark. Vacker. Unik.
Sa jag snabbt? Extremt snabb!

Hur du styra? Av vikt skiftningen.
Hur du bromsa? Du behöver inte.
Bromsarna uppfanns av ynkryggar.

Detta extrema projekt är extremt lämpad för extrema tävling eftersom hela livet skulle gå mycket snabbt framför ögonen även om du stänger dem bomba ner den extremt brant backen.

Du kan inte köpa något liknande men det är extremt billigt och lätt att bygga själv.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Konditionsträning i park - hill körs

denna vecka jag tog min träning utanför och gjorde några hill kör i parken, en bra konditionsträning som toner låren också....

Säckväv ansiktsmask (Leatherface/Silent hill sjuksköterska/Fågelskrämman)

ganska lätt att göra säckväv mask, bra för att göra en silent hill nurse, leatherface, eller Fågelskrämman (traditionell eller coola batman Villain masken!)Du kan vara kreativ med detta också, använder någon typ av tyg, Lägg i några stygn och staples...

Läskiga papper Mache Mask - Silent Hill Nurse

DIY - Halloween kostym idé.Jag älskar något läskigt och typ av nörd också. :) Beslöt jag att göra min egen mask att slutföra detta läskiga sjuksköterska kostym. (Silent Hill) Jag vet, jag vet... denna kostym behöver mycket mer blod och gore, men tyvä...

Sillent Hill lätt dräkt sjuksköterska skräck Disfraz Facil Enfermera skräck Hallowen Carnival

dölja enfermers skrämmande sillent hill. Det är super lätt i 5 minuter har du det! Mas tid av torkat! Du behövde en vit morgonrock, medelvärden och huvud-klänning. Vi ska färga det så att den blir med åldern aspekt, vi använder du! Om, om... Är örat...

Bygga Mini kriget Gaming Bunker Hill - gratis

Detta instructable visar dig hur du skapar flera olika artiklar för din favorit bordsskiva mini krigsspel. Dess förslag att du läst igenom hela processen innan du försöker, och vara kreativ.Steg 1: material Det första du ska göra är samla ditt materi...

Silent Hill stil Monster kostym

jag kommer att förklara hur jag skapade min Silent Hill monster inspirerade kostym jag bar för halloween förra året.Denna kostym har varit en långdragna projekt för senaste 4 halloweens och har bara förbättrats och arbetat på varje år, men förra året...

Hacka en kontorsstol till "Hill Billy barnstol"

denna stol är för de människor som gjort en awesome hög skrivbord men inser att de skulle vilja ta plats varje gång på ett tag och fortfarande vara på rimliga höjd att arbeta. Projektet började när en vän kom hem en begagnad dator stol (inget speciel...

Silent Hill Nurse - SFX Makeup Tutorial

Återigen in vi spel territorium med denna mycket önskade Silent Hill sjuksköterska. Det var en av de läskigaste spelen någonsin 1999 när PlayStation spelet släpptes av Konami. Silent Hill sjuksköterska halloween smink tutorial ger dig chansen att omv...

Silent Hill Nurse Mask

detta är min version av silent hill sjuksköterska masken. Jag tog lite inspiration från HAAARICA på instructables, 2DayWithPatrickJ, Stra Wifen och Emma Cussen, alla på youtube. Jag borde varna dig nu när jag antagligen förklara alldeles för mycket,...

Hur man bygger en Minecraft Hill House

dag jag kommer att visa dig hur man bygger en Minecraft Hill HouseSteg 1: Hitta en bra backe som denna kulleSteg 2: Gräva i HillSteg 3: Lägg till pelare och en väggSteg 4: Lägga till i detaljSteg 5: Täcka upp alla smuts med väggar, golv och takSteg 6...

Trevlig minecraft hill house

en trevlig gruva hantverk hus på en kulleSteg 1: Stomme, väggar och tak Ramen bör vara fyra pelare (3 kvarter och 4 kvarter lång) tre kvarter från varandra sedan kopieras tre block till sidan. Väggarna ska ha kullersten runt botten och resten bör fyl...

Skyddsnät för snö Sledding

vi ha kul sledding på vår bakgård men vi har brant backe som slutar på gatan. Så ett skyddsnät skulle vara en bra idé. Jag bestämde mig att se om jag kunde göra en.Jag gjorde en del efterforskningar på nätet. YouTube har många net att göra instruktio...

Våra bänkskivor i ek kök såg ut som en hill billy efter en dålig kamp saknas några allvarliga tänder. (Hur jag skruvas upp och sedan fast mina misstag.)

Det verkade det perfekta valet för vår lilla lantkök. Vi hade gjort allt annat så verkade det bara naturligt att vi skulle göra våra bänkskivor också. Inledningsvis, när jag trodde denna renovering inte tänkte absolut och helt tömma våra bankkonton,...

Lastpall komposten Bin - Hill hjälper tömning

de flesta kompostbehållare är på platt mark. vår gård är kuperad och vi har en liten (.25acre) gård. inte mycket utrymme.genom att klippa sidorna i en vinkel att matcha kullen, ligger komposten i backen och nivå w toppen av kullen.Det är förankrad me...

Hur man knyter en rep sele för hill promenader.

DISCLAIMER: klättring och bergsbestigning är aktiviteter med risk för personskada eller dödsfall. Deltagarna i dessa verksamheter bör vara medveten om och accepterar dessa risker och ansvara för sina egna handlingar.Detta är en enkel sele som är idea...

Silent Hill Nurse kostym

färdiga resultatet kan hittas här: http://i47.tinypic.com/264gmm0.jpg (för mask, det vi gjorde var annorlunda, bara eftersom vi använde papper mache istället och gjorde det över en ballong i stället för våra huvuden, att göra en fulla huvudet mask, v...

Silent hill nurse

Bobblehead sjuksköterska.Jag älskar denna kostym så mycket.Av alla jag har arbetat på kostymer, lade jag de flesta insatserna i den här....

Sled Suit

Någonsin tröttnar på bogsering en släde upp i backen? Varför gå ner en snöig lutning när du kan släde ner det! Detta släden passar kombinerar roligt i pulka med vardagliga enkel att sätta byxor på.Tillverkad med plast hyllor liner och snö kostym, får...

Silent Hill Nurse kostym 2011

detta är min första Instructable så vänligen vara lätt på mig :) Först ut vill jag ge stora Kudos till HAAAARICA på hennes Instructable att jag bygger mig... Jag kunde inte hitta någon bra kostymer var jag tittade för denna idé (minus nämnda länken o...