Fastställande en pipig dörr utan en tur till järnaffärenIngenting retar mig som en pipig dörr!

OK, kanske inte helt sant, en massa saker irriterar mig värre än en pipig dörr men en pipig dörr är vidrig. Jag är inte mycket tålmodig, så när jag vill något tagit hand om... såsom ett knarrande gångjärn... Jag kommer att lista ut hur man får det gjort och ofta gånger är det med en begränsad budget.

Detta är en stor quick fix som jag upptäckte en dag av ren frustration och jag fortfarande använda den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Om fastställande av min gamla reel mower

förra veckan fick vi massor av regn här i södra Texas och våra gräs växte över natten till triple canopy djungel villkor. Jag drog min två hjuls klippare ut, gamla trogna och gamla rostiga, att slå ner gräset. Varje sak gick längs böter tills bakre r...

Om fastställande av en bruten bil dörrhandtag

En fantastisk dag, jag bestämde mig att öppna min bildörr...Dålig idé. Jag knäppte en spak inuti och inte längre kunna öppna dörren från utsidan.Så jag gick till en junk yard söker en bil som min: Hyundai Accent 5 dörr, men kunde inte hitta en.Jag fö...

Chromecast hacka fastställande av värme och wifi problem

Efter att ha använt min nya Chromecast för de senaste dagarna hittade jag att det skulle stänga och starta om på grund av överhettning. En snabb sökning funnit att detta är ett vanligt klagomål av googles nya chromecast. Också skulle min wifi anslutn...

Fastställande din gitarr truss rod och sträng åtgärder

har problem med fret buzz på gitarren? Den sträng åtgärden dödar dina fingrar? Halsen på din gitarr liknar något som en båge? Goda nyheter! dessa problem kan åtgärdas. [utom den sista en. i så fall kan du behöva en ny gitarr]Dragstång är vanligtvis e...

Alex surfbräda reparation tips--fastställande en delaminering/split glasfiber

så jag fick just ett par beat-up surfbrädor av craigslist och jag har fastställande dem upp den senaste veckan. Naturligt, jag har dokumentera allt, så detta är först i vad ska förhoppningsvis vara en snabb, kraftfull serie av snabba tips för att fas...

Fastställande av Nvlddmkm felet (Visa föraren slutade svara och har återställts)

UPPDATERING: Detta instructable är ca 5 år gammal nu, men felet kvarstår. Medan något skulle kunna orsaka detta, eftersom stegen kommer att visa, är överhettning och drivrutin fel ett dominerande problem. Strö ut datorn och efter det "drivrutiner&quo...

Firmware-uppgradering för USBASP klon - fastställande fel inställning USBASP ISP klockan

USBASP är en av de mest populära programmeraren för AVR Microcontroller av Thomas Fischl.Det är en av de äldsta programmeraren för AVR. Och mycket vanliga som används med AVRdude programvara.Det finns många GUI baserat på AVRDude, som:embedXcodeAVR8...

Fastställande det jet lättare du älskar

så jag fastställande min jet lättare (genom nu en ganska ålderdomliga design men en mycket bra och det bara kostade mig£ 1 på en bil boot försäljning) jag brukade fixa antika tändare med min pappa, tack och lov jet tändare tenderar att vara lite mer...

Om fastställande av tappade kompaktkameror

detta är inte en komplett guide till kompakt reparationer, men du har ett bra skott av fastställande det om det inte var helt förstört från hösten.Om den aktiveras, twiddles objektivet då dör du knackade förmodligen linsen lite och det är förvånansvä...

Fastställande och förbättra en Fisherprice gröna ängar dörrvakt med en vägg-vårta.

Detta har angetts i det gröna tävlingen, eftersom jag konverteras från som drivs bort av slösaktig batterier, till som drivs av en återanvändbar vägg vårta. Således hindrar batterierna hamnar i landet fylla.1: a maj 2013 markerade födelsedag av min v...

Grov trä: fräsning det fyrkantiga & fastställande fel - på Techshop

jag börjar de flesta av mina träslöjd använder rough cut och regenererade trä. Förutom att vara billigare och ha mer variation, jag älskar grov trä eftersom det har kul omvandla rörig, plain ser styrelser i vackra objekt. Men innan något av detta kan...

Fastställande en bruten iBook G4 med flygplatsen kernel panic frågor

Hej alla!Slutligen åstadkommit jag något som är värt att göra en Instructable om :-)Du är förmodligen här eftersom din good'ol iBook började agerar konstigt efter uppdateringen från Mac OS 10.4.8 till 10.4.9. På sättet som du alltid få kernel panik (...

En DIY Guide till fastställande kakel badrum vägg

När väggarna i ditt badrum är ordentligt förberett; ren, torr ochfri från löst material som gamla injekteringsbruk, lim eller tapet du är nästan redo att börja om fastställande av din nya porslin plattor. Den sista delen av före beredning är att exak...

En berättelse om 3 oscillatorer – fastställande gamla elektronik

när jag först gjorde elektronik jag verkligen ville ha en bra ljud oscillator. Sedan dess jag bygga ett gäng som är ganska trevligt, men jag började också samla gamla elektronik inklusive en massa ljud oscillatorer. Nu har jag dessa nästan antikvitet...

Fastställande en violin axel vila med Sugru

gummi remmar från axeln resten, som bör skydda violin ytan, upplöste över tiden. Vi använde ett paket med Sugru för att fixa det. En plastfolie hjälpte att Sugru inte fastnar i trä; Sugru kan därefter modelleras för att passa perfekt till det särskil...

Om fastställande av en GM SKIFT justeraren för en Saturn VUE

Här är problemet... Du börja märka svårt skiftande, "sticker" medan du skifta och eventuellt sprickbildning/knaprande ljud. Men det fortfarande skiftar, och visar inte några andra problem. Det is... tills... en dag... ingenting. Växelspaken verk...

Om fastställande av möss Ersätt Switch felsöka musen dubbelklicka när enkelklick

Om fastställande av möss Ersätt Switch felsöka musen dubbelklicka när enkelklickEtt vanligt problem med de mäktiga mössna är att dubbel klickande när enda Klicka och gör rullning extremt svårt. Det finns andra lösningar som tvättar bollen i gnugga al...

Fastställande av "Öppna fack" felet (för XBOX 360 med Liteon enheter endast).

Så min vän tog över hans modded XBOX som visade "Öppna fack" varje gång han försökte spela ett spel. Jag hade fixat detta en gång tidigare på en annan låda, och beslöt att skriva en handledning för att hjälpa någon ut som kan ha detta problem.Så...

Om fastställande av blöt trä greppbräda (Finger skateboard)

Jag hade gjort fingerboards från tidigare när jag var ung.På grund av billiga woodglue jag äger, 8/10 av min styrelser vände blöt från ålder eller dåligt från felaktig mögel fastspänningJag inte längre äger någon faner och inredningsbutiker i mitt la...