Fattig mans bildskärmsställnyligen köpte jag en 24" LED-skärm på ebay för 50 €. Det är en LG E2441, full HD med låg strömförbrukning 10-21W och du kan få en för runt 195 €. Mine kom helt nya, och hade endast 2 repor på displayen och brocken ställning. Så jag bestämde mig att bygga en själv!
Relaterade Ämnen

Fattiga-Mans Smart-Grid - Blackout skydd av UPS och elektrisk motorcykel

för ett tag sedan, Billigt batteriladdaren jag använde till min elektrisk motorcykel gick på fritz. Jag bestämde mig att få kreativ för att se om det fanns ett sätt att inte bara få en bra laddare gratis, men också öka nyttan av min personliga elbil....

Kartong bildskärmsställ

I detta enkla projekt titta vi på hur man gör en monter för din bildskärm för skrivbordsbruk.En bildskärmsställ kanna hjälp göra arbetsytan mer ergonomiskt. I varje kontor hittar du de rutor som är lagrade i tryckpapper. I detta projekt kommer vi gör...

5-min fattiga mans Sandal

din på väg någonstans men oh vänta, du förlorat dina skor. Eller när du är på stranden och du inte vill ha någon bra sandaler och bara vill ha kul då du måste ha denna billiga sandaler gjort av kartong. Fattiga mans sandaler kan göras mellan 2-5 minu...

Fattig Mans glasfiber, permanent utomhusfärg, aldrig måla igen (nästan), tätskikt med ut epoxi, glasfiber epoxi allergi lättnad

Tillbaka i 2011 jag byggde en teardrop husbil, när jag behövde en plats att sova några nätter i veckan som lång bilresa hem orsakade mig att somna bakom ratten vägen till ofta. Jag fick planer för teardrop fri från den bästa teardrop trailer plats i...

Fattig Mans Composite (eller Pimp My svalare)

"Jag är tillbaka i spelet" (min sorgliga Dave Chappel referens)Det har varit ett tag sedan jag kunde uppbåda en instruktion tillsammans. Med några stora projekt i verk (och en nyfiken 9 mån gammal) har min fritid varit på en premie. När det gäll...

Bildskärmsställ med inbyggda USB och ljud/mikrofon-ingång och kortläsare

innan jag börjar med mitt första projekt som jag kommer att be om ursäkt för min dåliga engelska. Anledningen är att jag är från Holland.Något sätt är detta resultatet från mitt projekt.Steg 1: Samla material och verktygFör detta projekt använde jag:...

Utrymmesbesparande bildskärmsställ

Alla Raspberry Pi användare förstår kampen att organisera den Pi nödvändig kringutrustning (tangentbord, extern bildskärm, mus, etc). Jag verkligen inte gör. Här på Instructables är min hela skrivbordsutrymme fylld med bärbara datorer och externa bil...

Q & D-fattig mans-Skinner-Sadist-Jeopardy spel

i detta instructable du lära dig att göra ett Q & D-Poor man's-Skinner-Sadist-Jeopardy spel .Först och främst, ansvarsfriskrivning: jag är inte ansvarig för vad du gör. Du måste veta att med en stor kraft kommer... bla-bla-bla. Bara vara försiktig oc...

Fattig mans ipod högtalare.

Någonsin behövs ett par högtalare för ipod som du ville på ebay? Kostar för mycket?Ja... i detta instructable, denna de billigaste ipod högtalare du någonsin kommer hitta.Obs: Jag fick reda på detta var på instructables redan. Men jag tror inte dess...

Bildskärmsställ

Varför kommer alltid (billigt) monitorer med sådan liten står? Varför är VESA fästen så dyra?Jag vet inte, men jag vet hur att lösa detta.I detta instructable kommer jag visa dig hur jag byggt en enkel men funktionell bildskärmsställ som kommer bättr...

Fattig Mans Sinus Cleanser

Hej till er alla och welsome till min absolut första instructable (paus för applåder) hehe na Im bara skojar, men på riktigt det är min första instructable!Anywho, Im här för att visa en annan Sinus cleanser (stackars mannen stil)så here go we!Steg 1...

Fattig Mans GPS

en billig version av GPS för navigering på cykel... Väl ganskaSteg 1: Idén För det första vill jag be om ursäkt för bilderna, (och min stavning) min kamera är trasig, så detta är webbkameran, lol.Jag var på semester vid havet, och var titta runt viss...

Fattig mans kamerastativ

fattig mans kamerastativär väldigt väldigt billigt att göra och portable också så inget behov att söka plats om att sättaden använder hem gjorde saker för att göra en sax och röret kan du från aluminiumfolie boxden kan användas för att göra videor sp...

Fattiga-mans automatiska sprinkler.

Hur man bygger en fattig mans automatiska sprinkler. Glöm den billiga batteridrivna sådana. Batteriet som alltid misslyckas när du inte hem, slutar upp med bortkastad vatten och mosig sod.Här är hur man sätter ihop en billig, pålitlig, robust, automa...

Hur man ljudisolerade ditt rum? Fattig Mans ekofritt rum.

H ello alla, denna tid m går att visa dig till super solida bevis du rum, oavsett om du bor i en lägenhet byggnad, hus eller källare. Denna handledning är inspirerad av NASA: s ljud experiment rum.Här är hur jag låter bevis på min lägenhet rum. En gå...

Bordsskiva tvättmaskin (4 Da fattiga Man)

jag tycker jag har ideal hela tiden, men Lägg dem på sparlåga orsaken Im bara inte säker hur att gå tillväga. Så sjuk se något i mitt huvud och bara vänta tills jag ser vad det är att jag verkligen behöver medbrottsling vad jag vill.En dag hustru vil...

Justerbar höjd bildskärmsställ

Jag har använt ett provisorium stående skrivbord för ett par år men har inte varit helt nöjd med det eftersom jag inte kunde ändra höjden. Jag tittade på nätet och färdiga justerbart skrivbord tenderade att vara flera hundra dollar och även då mängde...

Index-kort aka "Fattig mans" Polaroid

ända sedan de första Polaroid bilderna blev föråldrade, fanns ett antal andra instant kameror som har ersatt den. Att en kamera jag tror Kodak gjorde jag inte tror gör snittet när det gäller att göra en Polaroid bild. Visst har den den vita ramen, me...

Fattig mans robot chassi för MediaTek LinkIT ONE

Jag har alltid haft en kärlek till robotics, i själva verket dess vad jag ville göra för universitetet innan man beslutar att närvara vid University of Life istället.Frågan är, robotics kan vara dyra.så jag bestämde mig att bygga min egen chassi. 1....