Faux Bow T-Shirt Moddenna t-shirt ändring inspirerades av denna båge tillbaka skjorta. Jag trodde det var så söt, men jag är alltid en att gå lite överstyr och som är hur denna skjorta blev. Det slutade ta mycket längre tid att sy än jag trodde från början, så det är ett bra projekt att göra medan du bara kopplar och tittar på en film.

Leveranser:

 • T-Shirt (jag fick en för $1,50 på Daiso, så om du vet vad Daiso är, kan du få en det)
 • Tyg sax
 • Nål (som matchar extra tyg)
 • Gänga
 • Måttband
 • Tyg krita
 • Extra tyg (jag använde del av en gammal rosa t-shirt som var redan skära upp)

Steg:

 1. Vända tröjan ut och in och mäta från (under armen) längst ner på tröjan till kanten av ärmen. Min var en trevlig runda 22 inches.
 2. Markera varje 2 inches (eller vad fungerar för din totala längd).
 3. Vid varje markerar, göra en, centrerad, linje som är ungefär 3 inches.
 4. Skär linjerna. Jag hade 10 slitsar.
 5. Klipp ut en bit av ditt tyg som är ca 1 tum av 3/4 tum. (Detta kommer att vara längre än 1 tum om det kommer verkar som längst ner på tröjan eller ärmarna.)
 6. Linda lappa den långa vägen runt en av din klippa ut delar. Du arbetar inifrån och ut så du ändarna på pjäsen för att möta dig nu så det kommer att möta insidan av färdiga skjortan.
 7. Vik i ändarna av lappa ihop.
 8. Sy ändarna tillsammans. Jag provade först att bara sy den lilla bit och insåg snabbt att detta var svårt och hade verkligen inget syfte ändå. Så se till att den är i den exakta mitten av 3 tums skåra när du sy det på plats.
 9. Där, det är gjort och nu har du att göra det om och om igen.
 10. (Ingen bild) Jag gjorde också detta på ärmarna. Jag hade 5 slitsar på ärmen och de var också ungefär 2 inches isär. Dessutom valde jag att klippa ut halsen på skjortan eftersom det blir tight och obekväm. Om du väljer att göra detta, gör det innan skära din slitsar.

Jag tycker detta ser awesome med en fin ljus, kontrasterande färg, men du kan välja att göra något mer subtila, eller ens använda en bit av bandet! Njut av din awesome nya tröja.

Relaterade Ämnen

Stegosaurus T-shirt Mod

slå din t-shirt från tråkigt till rad med detta lättStegosaurus T-shirt Mod...

Kung Fu T-Shirt Mod

efter att titta på "Kung Fu Hustle", jag fick idén, "Hej varför inte jag göra en Kung Fu skjorta som de stackars barn som spelar fotboll? Denna skjorta mod en ärmlös tröja Knut knappar (jag op skulle ur kinesiska krage för den slim chans ja...

T-Shirt Mod: Kantighet att Foxy

Jag har en massa bra logo t-shirts men de är skuren för män och jag gillar inte hur de passar, så idag jag ska visa dig hur du mod din t-shirts i en smickrande formar som du faktiskt ska bära.Kolla in detta projekt på göra: projekt och fler videor fr...

Nr-sy läder T-Shirt Mod

Tur en tråkig T-shirt i en snygg förskönat topp med denna lätt no-no sy teknik. Allt du behöver är en liten bit av tunn läder och lite stark tyg lim. Varierade färger och strukturer av läder ger din design ser olika ut, men jag tror att denna teknik...

Bow T-shirt

låt oss säga att du bara har köpt en fel storlek t-shirt och du behöver en större. Eller kanske är det en av dina favorit t-shirts men du fick lite vikt och det passar inte dig längre (detta var mitt problem!).Eller (sista en) du är bara trött på en...

Vävda tillbaka T-Shirt Mod

jag valt att prova en annan t-shirt ändring och trodde det skulle vara trevligt och lätt. Så naturligtvis var det inte, men jag gillar hur det blev.Leveranser:T-ShirtGänga betyder nål och tråd (som skulle göra detta projekt svårare) eller symaskinSax...

Broderade TShirt MOD

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en hög kvalitet T Shirt ändring med en reverse applique process med en brodermaskin. Jag ska visa dig några grundläggande broderi digitalisering steg, hooping, broderi, skära och lägga till bling med...

Cyberpunk Cable halsband - 101 användningsområden för en död tangentbord - del 2

detta är en mycket enkel sak att göra och kostar väldigt lite för att göra en vacker gåva. Detta är andra delen i min serie, att den löpande summan användningsområden för döda tangentbord till 11.OK, det finns förmodligen inte faktiskt 101 helt olika...

Geek väska - 101 användningsområden för en död tangentbord del 1

OK, det finns förmodligen inte faktiskt 101 helt olika användningsområden för en död tangentbord men vi får se hur långt vi kommer.Våra lokala Geek Central - "elektron Club" ( http://carrierdetect.com/?cat=23 ) - i Glasgow har gett mig en låda a...

Mode halsduk från gamla T-Shirt

Jag hade nyligen att ge upp bär en av mina favorit tröjor. Jag hade haft det så ofta som den fattiga skjortan började falla sönder i sömmarna. Medan det var dags att pensionera sig tröjan, ville jag fortfarande hålla en del av det runt så jag bestämd...

Hur du Mod din Equalizer T-Shirt med hörlursuttag: 2

detta instructable är i stort sett samma som min ursprungliga T-Qualizer instructable, men med några extra toner jag lärt mig på vägen. Så börjar vi:Dessa T-Shirts med Equalisers på dem är helt fantastiska, men mikrofonerna tenderar att vara underpow...

Hur du Mod din Equalizer T-Shirt med hörlursuttag

de T-Shirts med Equalisers på dem är helt fantastiska, men mikrofonerna tenderar att vara underpowered, och det finns inget sätt att ansluta din iPod till dem. Denna mod löser båda dessa problem för några dollar - det kan du använda antingen:1. den i...

Överdimensionerade t-shirt till tunika med bow pannband.

För dem som har t-shirts som är alldeles för stor för dem.Material som behövs:-En alltför stora t-shirt. (Beroende på din storlek, Välj något som är minst två storlekar för stor.-Sax-Rak stift-Krita/krita blyertspenna-Nål och tråd-Symaskin (om du äge...

Mod en söt grimma från en T Shirt Crew Neck

min kille begåvad mig denna handmålade T shirt från senaste resor med den inneboende utmaning - att jag göra det bärbara. Följ instruktionerna och du kan förvandla några illasittande souvenir T till en söt slouchy grimma toppen du ska bära hela somma...

T-shirt återvinning! Awesome hoodie mod!

Min bror har en redan ganska freekn awesome Metal Mulisha hoodie. Han hade också några gamla t-shirts som var bara alltför lite stryk att bära längre, så jag tog dem och hackade dem upp, och voila! Hans hoodie är ännu mer awesome nu, och ett arbete i...

Ringar med våren (mode som fladdrar med en blixt, faux dichroic glas)

Dessa ringar är roliga, trendiga och ack så söt!!!Om du letar efter en liten utflytning och här gå du. En bit av smycken med rörelsen är olikt iögonfallande, bra för barn, och om du redan scrapbook, du är en chef för spelet.Jag började göra dessa rin...

Nerf - "Gröna räckhåll" kosmetiska Bow Mod

Inspirerad av något jag såg på deviantART (som jag skulle länka till om konstnären inte hade beslutat att ta ner). Definitivt en kosmetisk mod framför allt annat, jag tvivlar på att det har även fick en hit i ett spel. Det är en högklassig vapen, int...

Vit T-Shirt med Hoodie ficka Mod

du kan köpa en T-Shirt med en ficka på bröstet men du aldrig se en med en hoodie stil ficka. Jag trodde jag skulle ändra på det och göra en. Om någon gjort en "kompatibel liknar detta, låt mig veta. Annars...Material:-T-Shirt-Tyg för pocket-Symaskin-...

Faux virkade Bow Tie

detta projekt är mycket enkel och snabb, vilket är logiskt eftersom det var en riktigt sista minuten födelsedagspresent. Jag hade det gjort i 45 minuter, och även det var med en gör om och skriva ner mönstret.Steg 1: Material som behövs, används styg...