Faux elfenben ring huggen ur bendenna lilla tutorial ska show dig hur man skapar en ring som kommer säkert att ha den gör jagar dig.

Ovan kan du se den färdiga ringen, det lyser som elfenben, perfekt matchar min pasty blek själv!

Om du gillar min tutorial, vänligen klicka på omröstningen i topp rätt att hjälpa mig i smycken Contest!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Varmlimma Faux Opal Ring | Hantverk för att ge

Hej du!Lär dig hur du gör din egen Faux opaler (Fauxpals!) med hjälp av din varm limpistol! De är så kul att göra och så billig, men de ser super fancy och dyrt.Prenumerera här: http://www.youtube.com/craftofgiving1Kom ihåg att vara listig med din ge...

Ben halsband

Detta kom eftersom vi gick på Zombicon och jag var tvungen att skapa en kostym för en vän. Temat var 1985: nukleär apokalyps. Jag bestämde mig att göra honom en Mad Max/Tank Girl inspirerad zombie jägare. Vid middagen, efterbehandling revben, jag bes...

Magnetiska utbytbara Focal halsband

du inte bära samma underkläder varje dag, varför bära samma smycken? I detta tut från KanduBeads, vi ska visa dig hur du gör dessa snyggt, utbytbara fokus halsband så du kan visa upp dig, byta ut din fokus och fjäderben över igen du vill när!Vad vi a...

Hur man gör en inlaga arbete?

Hantverk som en skatt av reflektion kultur och tribal civilisation gör fine de bryter mot och tomt utrymme av maskiner och industriellt liv och därför vi kallar det beat puls av konstnärliga kulturella och ekonomiska varor korgen. Inläggningar indust...

Barns justerbar höjd cello pall med en IKEA Frosta pall

Koncept:Förvandla en vuxen IKEA pall till 12-15" justerbar höjd barnets cello/musik pallSlutresultatet är extremt stabil och bekväm för barnetLägga till ett handtag i botten för lätt bringarÖversikt:Du ska borra ett antal hål längs varje ben, sedan h...

ADAPTIV PADDLING fixtur för kajakpaddling

min adaptiv paddling fixtur för sit-on-top kajak är (aguably) den mest framgångsrika design skapad hittills, reproduceras genom univerities, inclusive fritids och sjukgymnastik leverantörer och andra sådana organisationer över hela USA och runt om i...

Ekorre bevis fågelbordet

Abborre på denna fågelbordet kommer att hålla upp en ljus fågel, men kommer att sjunka när en ekorre använder det - gör det mycket svårt för ekorren att få maten.Steg 1: delar:Jag använde följande delar för min bygga:3" diameter röret VVS (ca 1,5' lå...

Hur man bygger ditt eget växande behållare

===Min första inspiration var dessa växande behållare designad av Ray Newstead och visas här:http://earthtainer.tomatofest.com/==========På ovanstående webbplats bör betraktas som den ursprungliga och ultimata resursen och de flesta stegen används fö...

DIY Återvunnet skrivbordslampa

Denna helt återvunnet skrivbordslampa gör ett uttalande genom att omvandla kasserat material till något målmedveten, vilket gör det enkelt att återskapa denna lampa utan att spendera en dime. Med reservdelar från kasserade elektronik och lampor är bå...

Grottman Tramming Bar för mal

Jag gjorde det på TechShop!Detta är bara en snabb och smutsig projekt jag gjort för att lägga till i min verktygslåda. När du arbetar med fräsning maskiner som har huvuden som kan nicka och lutning, är det viktigt att kontrollera att huvudet är fyrka...

Super frö Breadsticks

Jag gjorde dessa hjärtformade eftersom de är bra för ditt hjärta och mycket mer (så många näringsämnen är packat in i var och en!) plus alla hjärtans runt hörnet, så varför inte göra några för din älskling!Breadsticks är bra mellanmål när som helst p...

Keltiska Knut ben Ring

jag älskar ringar och jag älskar att göra dem med ben, eftersom det är starkt och mycket tålig. För detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde min nya ben ring, med enkla verktyg och material.Med en överbliven bit jag gjorde också ett...

Zink och orm ben ring

jag gjorde min ring ur new pennies, smält ner och sand gjuten i en negativ form med en positiv form på en 3d-skrivare, nästa jag använde en dremel skära ett hål som skulle passa kotan i en grön Mojave skallerorm och kastade den tillsammans. Om någon...

Akryl Terrarium Makeover med UV-Faux svamp plattformar

I dess 20 år mitt akryl akvarium har inrymt ett utbud av sött och salt vatten fisk, inklusive sjöhästar, och för det senaste året har varit hem till mina två eremitkräftor, Snake Pliskin och Handi-krabba. Att veta hur mycket eremitkräftor gillar att...

Personlig Faux livräddare ringar

detta är en uppföljning till halsbandet Faux livräddare godis. Min dotter ville att jag skulle göra henne några "Personlig" livräddare "godis" med hennes skolans namn. Jag gjorde en form av baksidan av en livräddare (vanligt), gjort nå...

Hur att snida ben smycken: Verktyg och material

Den ursprungliga handledningen var publicerade här på ben juvelerare.Detta ben carving tutorial är en stor Sammanfattning av vad du behöver börjar carving ben och liknande material. Hobby sig av ben carving innehar en lockelse för många kreativa männ...

Handgjorda ben Neckhanger kniv.

Så jag bestämde mig att göra en punkt som jag skulle kunna bära runt min hals inte bara som något som såg cool men något som skulle kunna få en varelse av mig som hotar att attackera. Jag också genomfört en bit vit Ek från ett träd som länge gått som...

Faux rostiga bröllop tecken med bokstäver

detta är en guide hur man gör faux rost tecken med spray sten och hur man märker dem att se ut som kalligrafi.Det sista steget är tips för att visa din tecken men observera denna guide inte har steg för steg för att visa tecken.Hoppas du njuter! Lägg...

Skriva ut ett ben på glödande kol skrivaren

Detta Instructable dokumentationer projektet leds av Chris Venter på Genspace's workshop "Bioteknik, biomaterial och Bioaesthetics" den 18 December 2015. Du kommer att lära dig att ta en enkel penna ritning och omvandla det till en konkret 3D tr...