Faux glasmålning Alien Banner & andra projektFör två år sedan jag skickade min dotter läger sovbrits underteckna att dekorera hennes säng på Girl Scout Camp Timber Ridge nära Atlanta, GA. I sommar arbetar hon som hälsa assistent på Girl Scout Camp St. Albans nära Seattle, WA. Jag ville skicka henne något att dekorera hennes utrymme i vårdcentralen. Nyligen frågade en vän om jag hade några hantverk idéer som använder OH-filmarken. Eftersom jag hade några färgade genomskinliga kontakt papper, gjorde jag en faux glas målat glas banner skicka min dotter.

Min dotter var ivrig att få sin banner. Hennes entusiasm inspirerade mig att göra de främmande bannern för hennes bror som är en science fiction-fan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Faux glasmålning pärla hänge handledning

http://www.JewelryLessonVideos.com presenterar: Faux glasmålning pärla hänge handledning. I den här lektionen, Susan Karczewski publicerade smyckesdesigner och ägare Purr-fectly unika Design Studio och Boutique, lär du dig att skapa en vacker taklamp...

Faux glasmålning fjädrar

Få din boho inredning på i sommar med detta roliga Faux glasmålning fjäder DIY! Häng dem i fönstret, göra en mobil eller en Drömfångare... Upp till dig!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverAmericana kristall, 3D och Gloss e...

Faux glasmålning Windows

lätt att göra, lätt att ta bort! Hur kan du gå fel med dessa "glasmålningar"?Steg 1: samla leveranserna:Windex, pappershanddukar och akrylfärger i önskade färger, skinny maskeringstejp och en svamp borste. du behöver även en skål att sätta din f...

Faux glasmålning Uggla

jag ville experimentera med akrylfärg och vanligt glas för att göra "målat glas". Jag har arbetat med målat glas och det är mycket roligt och du kan vara mycket kreativa. Men nyligen har jag blivit mer intresserad återföring finns material, och...

Faux glasmålning

göra falska målat glas med varmt lim, plexiglas och färg! Billigt, lätt och söt.Tillhandahålla förteckning:LimpistolVarmlimma fast svartGlas målarPapperTjocka markörTejpPlexiglas (du kan använda glas, men det är tung!)Steg 1: Svart varmt lim jag fann...

Glasmålning

söker ett nytt, kreativt hantverk? Du kanske vill prova glass målningen. Mycket enklare då färgade glas, glasmålning skapar en lika vacker bit av konstverket. Det kan se ganska liknar målat glas men det har sin egen ursprungliga stil. Det är ett utmä...

Andra projekt - gitarrförstärkare baka potatis osv...

Steg 1: Hello kitty gitarr & ampSteg 2: Gitarrförstärkare - anpassade tenn Amp Cheech och Chong Steg 3:20 till 30 minut perfekt bakad potatis - sötpotatis Steg 4: Grundläggande cigarren låda gitarrförstärkare med stativ Ställ Steg 5: Koks anpassade A...

En guide till Photojojo projekt DIY: göra en glasmålning

förutom Instructables, en av mina favorit hemsidor är Photojojo.com (om du inte har hört talas om dessa super coola människor du bör besöka dem..) En vecka eller så sedan de bokförts, http://content.photojojo.com/diy/diy-make-stained-glass-instagram-...

30 andra projekt för att förbättra ditt rum med saker du redan har

alla vill göra deras liv bättre och lättare, eller hur? Detta Instructable syftar till att göra det med dessa snabb och enkel mini projekt som du kan göra med saker du redan har hemma, som att göra en klädhängare papperskorgen kan, en vägg monterade...

Med powertool batterier som en generisk strömförsörjning för andra projekt

I detta projekt kommer jag visa dig hur man peka på Ryobi powerpack batterier för andra användningsområden.Varför göra det? PowerTool batteires kommer med kvalitet inbyggt skydd, god kvalitet laddare, delar är lättillgängliga (dvs. mer batterier elle...

Underlight din Dalek (eller andra projekt)

Du vet hur det går - du tar du Dalek och ha en bra dag, men du får hållas upp och när det är dags att komma komma är det redan mörkt. Försök köra Alan (Ja, den Dalek namn är Alan - fråga mig inte varför) tillbaka men du hålla skrapning honom på trott...

Faux målning koppar bordläggningen effekt

På semester i Frankrike som jag har sett nitad en vackert målad effekt som såg ut som metallplätering på väggen. Tillbaka hem ville jag skapa denna effekt på en vägg i koppar-färg.Söka Instructables och YouTube, kunde inte jag riktigt hitta rätt inst...

Mitt andra projekt: 1947 ford traktor

Detta projekt är en lite nyare men inte super nya. Denna traktor satt på min mamma och pappas egendom när de köpte den. När jag såg det trodde jag det skulle vara snyggt att få igång. hittills har jag lärt mig att motorn inte gripas (gärna), startmot...

Mitt andra projekt: Arduino 2.4" TFT

Förra gången jag hade ett projekt på 16 x 2 LCD-display. Efter det tänkte jag, "det skulle vara häftigt om du använder en färgskärm istället." När jag sökte en färgskärm för Arduino UNO, fann jag det finns begränsning med UNO:"På grund av b...

Flytta mitt andra projekt: 2.4" TFT vidarebefordra

Naturligtvis kommer inte jag vara nöjd med att vrida på TFT bara, nu vill jag testa funktionen av pekskärmen. Vi måste hämta UTouch bibliotek och göra kalibrering först innan testning.Länken är som följer:http://www.elabpeers.com/2-4-TFT-LCD-touch.ht...

PET flaska Tiffany lampa

PET är en av de mest spridning material nu för tiden. Oavsett var på jorden du är, chanserna är finns en PET flaska ligger precis runt hörnet.Men även i den plast, själlösa fulheten, skönhet kan ligga.Så jag har ett projekt: att omvandla PET i andra...

Elektriska Imp WiFi framsteg Display

Vi föll slumpmässigt till en glass belöningssystem hemma. Att få bra betyg hem medel får vi gå ut för glass. Inte säker på att detta är ett politiskt korrekt belöningssystem, men det är en händelse som vi alla ser fram emot. Naturligt, jag är en mott...

Polymer Clay "Leder"

detta Instructable visar dig hur man gör ett faux glasmålning projekt med polymerlera som den ledande som håller den tillsammans. Jag använde rester av krympande plast som min färgade "glas" men du kan använda vad du vill så länge det är ugn-säk...

Pumpa Jar

tänkte jag eftersom den stora dagen är så nära jag ville starta något stora men ändå ville skapa lite något som är där pumpa Jar kom. Detta är en liten lek att göra en faux glasmålning på burken och sedan lägga till en liten detalj till "pumpkinise&q...