Faux Sea turtle vägg hängareanatomiskt korrekt, full storlek, dimensionell oäkta ryggsköld från skrot plywood och 2 x 2 pine
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Faux Sea Glass

gör din egen faux sea glasburkar för ljusstakar, vaser, pencil innehavare, etc. mycket enkelt projekt.Steg 1: Förnödenheter som behövs GlasburkMod PodgeKaramellfärgPensel eller svamp borsteBehållare för blandningSteg 2: blanda Blanda ungefärligt tre...

Origami Sea Turtle

lära sig hur man gör ett papper origami havssköldpaddan instruktioner.Vad behöver du:-kvadrat pappersarkLängd: 11minutesSvårighetsgrad: ❤ ❤♡♡♡Gjorts av Ventsislav VasilevDesign av Akira Yoshizawa...

Enkel Origami Sea Turtle

Min första modellerar av en enkel Origami. Jag försökte göra en Origami Dragon, men det visade sig vara detta. Det skulle också vara bättre om du snip främre flipper en bit orsak de är lite för lång.Steg 1: Base Om du redan vet hur man gör en fågel b...

Navagating en Dollar Store för Instructables Hacks!

Naturligtvis surfar dollar butiker är inte helt ny för många Instructables användare - men kanske du aldrig har angett att en av dessa budget vänliga platser för leveranser.Detta är Instructable för dig!Såg du något på Instructables eller Pinterest d...

Baby buss bänk

Som alla som någonsin har läst en av min Snickeri Instructables vet, har jag ett litet barn son, och hans småbarn kusin, i princip framfart genom gården.Jag gjorde dem en picknickbord (som de älskar att använda som ett fort och jungle gym), blackboar...

Den Dharma Wanderlust kreativa metoden

Detta var ett inlägg som jag nyligen postat på vår bloggsidaVi är glada att donera 20% av försäljningen av varje artikel från vår Havssköldpaddan insamling till Sea Turtle Conservancy, världens äldsta havssköldpaddan forskning och bevarande grupp.Ste...

Under havet tema vit skog citronkaka.

Min dotter fyllde 2 år förra veckan. Hon älskar havet varelser så jag bestämde mig att göra henne en UNDER THE SEA tema kaka. Jag gjorde en Eggless 2 TIER vita skogen citron tårta med 2 lager på varje grupp med blå färgad glasyr-mellan lager och mars...

Lätt design - Turtle grafik Python

Titta på skönheten i bilderna. Det är saker som dessa som fick mig till sköldpaddan. För att vara ärlig, jag var en MS logotyp fan vid en ålder av 7, så när jag läste upp en liknande sak kallad "Sköldpadda", jag var naturligt skeptisk. Inte någo...

Akryl Terrarium Makeover med UV-Faux svamp plattformar

I dess 20 år mitt akryl akvarium har inrymt ett utbud av sött och salt vatten fisk, inklusive sjöhästar, och för det senaste året har varit hem till mina två eremitkräftor, Snake Pliskin och Handi-krabba. Att veta hur mycket eremitkräftor gillar att...

Faux glasmålning fjädrar

Få din boho inredning på i sommar med detta roliga Faux glasmålning fjäder DIY! Häng dem i fönstret, göra en mobil eller en Drömfångare... Upp till dig!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverAmericana kristall, 3D och Gloss e...

Faux bambu Trophy horn

Varför?Varför bambu horn?Jag har verkligen inte ett svar längre än "Varför inte?"Det är bara en av dessa konstiga idéer som jag var tvungen att göra verklig. Om jag måste förklara det, inte skulle du förmodligen förstå.så... bambu horn-Steg 1: B...

Faux glasmålning Uggla

jag ville experimentera med akrylfärg och vanligt glas för att göra "målat glas". Jag har arbetat med målat glas och det är mycket roligt och du kan vara mycket kreativa. Men nyligen har jag blivit mer intresserad återföring finns material, och...

Måla Faux fönsterluckor och ett staket

detta är en målning som var utförda i en liten flickas rum. Tanken på att ha ett staket och fönsterluckor målade verkar vara ett enkelt koncept... men det är faktiskt ganska inblandad.Steg 1: Att bygga staketet jag började med att måla ut registret m...

FAUX LED FÖNSTER!

Min man och jag kommer snart avslutad vår källare. Det finns bara två små fönster där nere och det är mycket grottliknande. Jag har funderat på hur jag kunde lysa utrymmet och kom upp med idén om ett upplyst, faux fönster. Mitt första stopp var natur...

Faux spis någonstans!

Du kan ha en öppen spis som helst! För 99% billigare då en verklig!Steg 1: Plats plats plats... Nu, var vill du din nya spis?Markera ett område som du ska sitta lite (om möjligt),och är mörkare område av rummet, (om möjligt).Jag väljer området under...

Faux malakit obelisker

Återvinn kartong och tidningen att göra faux malakit obelisker för ditt hem.Steg 1: Titta på den korta video tutorial här!Steg 2: Du behöverTidningenKartongAmericana akryl i Evergreen, Sea Breeze, vitt och Holly grönAmericana glasrutor MediumLinjalen...

Faux Live Edge trä Mirror

Vi har haft denna begåvade golvet spegel som tycktes passar perfekt in i en hörna i vårt sovrum av dörren. Dock visade det sig att på grund av vinkeln på dörren, spegeln kunde endast lutas så mycket utan att bli träffad, som vi kunde se bara om ⅔ av...

DIY Sea Shell Örhängen

Jag älskar att göra smycken och tillbehör men jag aldrig bära eller använda dem ofta, särskilt örhängen. Men jag älskar enkla örhängen, de ser elegant... och... Tja, enkelt!Hur som helst, denna kompatibel visar dig hur man gör dessa söta och enkla se...

Drömfångare - att göra Dreams Come True

jag var trött på köpta trashy girl kostymer. Jag ville ha något som var unika, magiska och något motbjudande i en folkmassa. Denna webbplats inspirerade mig att skapa allt från början med hemgjord sann.Om du gillar det snälla rösta på mig i kostym co...