Faux slips Die sticka Lunch BagTovade lunch väska är både isolerad (för att hålla maten kall) och vatten bevis (att hantera eventuell utspilld) på insidan. Den är Stickad med metoden intarsia med flera olika färger av garn för att göra det livliga! Jag gjorde det stora nog att hantera mer mat än bara en smörgås.

Material:

100% ull kamgarn vikt garn i regnbågens färger (röd, orange, gul, grön, blå, ljus blå, lila)-Jag använde kombination av Lion Brand ull (inte ull lätthet) och stygn Nation Full av får garn (kanske har upphört).

Vattentätt tyg i polyuretan (PUL) - beställde från Amazon.

Metalliserad Mylar isolerad - beställde från Amazon

Påse handtag - trähandtag från Joannes

Sladd för dragsko

Sladden lås

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den kompakta återanvändbara Lunch Bag

vill rädda miljön? Vill du ha en bättre lunchlåda? Vill både? Ja nu kan du! Med kompakt återanvändbara Lunch väska blir lunch både kompakt och gröna! (Obs, gröna luncher är bättre för dig)Steg 1: material För din lunch väska, behöver du följande:-Tej...

DIY fodrad Lunch Bag

Under längst tid tog jag min lunch att arbeta i en plast livsmedelsbutiker säck. LAME. Om bara jag hade vetat att det var så lätt att göra min egen awesome lunch väska, kunde jag ha haft en liten stund av glädje som jag chowed ner på min Ramen nudlar...

5 minuters indistructable lunch bag

jag var ner till min sista lunch väska från pack ett tag sedan. Jag kände som att gå till butiken för att köpa mer och när jag såg silvertejp liggande, en idé föddes. Detta är den andra versionen sedan jag lämnade mat i den gamla för länge och det bö...

Aloha Lunch Bag

Tar du din lunch till skola eller arbete? Här är ett smart sätt att göra en liten påse bara för detta ändamål.Mest Hawaiian skjortor som du hittar på sparsamhet butiker skulle göra söta lunch väskor.Det är tvättbart och bedårande!Detta skulle göra st...

Återvunna Juice påse Lunch Bag

detta är en bra billig projekt att göra med och för barnen innan de går tillbaka till skolan! De lär sig om återvinning och återanvändning av saker de normalt skulle kasta bort och har den extra fördelen av att ha något häftigt för skolan.Steg 1: mat...

Tyg lunch bag

för ett roligt projekt som är riktigt enkelt, prova denna lunch väska. Här är hur det görs.Steg 1: Lista1/2 gården av robust tyg för väskan1/2 gården av Vaxduk (för lining)18" rörsystemKardborrband för stängningtråd, sax, linjal, pins, synål, hantver...

Madame Rattatouille lunch sac

Le sac à lunch de Madame Rattatouille. Detta är en Capri Sun isolerade fodrad säckväv lunch väska med plast matkassar för handtag. Madame Ratattouille ilande runt för att laga upp en fin fransk maträtt för De'jeuner. jag stavade Ratatouille detta sät...

Hur att sticka en härlig spets Singlet eller Tank

Det är något ganska darn cool om bär en enstaka skapelse, och att veta att du inte av misstag hamnar klädd som alla andra. Denna tank har varit gjord av 100% bomullsgarn, och kommer att vara ett strålande komplement till min varmare månader garderob....

Hur att sticka en Pucca & Garu Cap

en dag medan du surfar på nätet, jag upptäckte videor av Pucca och Garu. Pucca är en flicka i kärlek med ninja Garu. Han försöker desperat att undvika Puccas framsteg, men trots hans bästa ansträngningar hon vinner oftast ut i slutändan. Jag verklige...

Tidningen presentpåse

Jag hade massor av tidningar som jag inte kunde bare för att återvinna. De lögnaktig runt omkring rättvis väntan för vissa crafty projektet att omvandla dem. DIY papperspåsar är överallt, tänkte jag särskilt utformade för en väska för pappersvaror ja...

C-stål Proto Tilldelningstyp av Jamie + glädje

Väggen Partition begreppsdiagrammenSteg 1: Förbered Waterjet fil för fogarDesign och förbereda vattenstrålen filen för stål lederSteg 2: Skär och montera1. klipp din 12" stålrör2. borra hål i stålrör3. Montera bitar att se delar passaSteg 3: WeldPlug...

Blackboard/krita duk Lunchbag

på grund av den överväldigande svaren, jag ber om ert stöd så att jag kan tillverka dessa och få dem i butiker. Jag gjorde några designändringar... kolla in http://www.kickstarter.com/projects/575209219/write-on-lunch-bag och stödja mig!Ett enkelt, r...

Ljus upp Skidstavar (lätt)

Detta är en mycket enklare väg för att göra ljuset upp Skidstavar. De får inte vara så ljust som min första generation polacker men de är mycket lättare och mer robust. Lyckligtvis är det lika lätt som att beställa några självhäftande, vattentät sida...

Hur man gör en löda kompis (från ark plast)

[uppdatering - tack till alla som röstade upp! 3D skrivare tävling - jag hade tur att vinna en upp! Plus, så nu jag kan fortsätta med löda kompis Mark III (Mark II är att förbättra markerar jag med dig förslag nedan) och sedan släppa den CAD-filer *....

Hur man gör lätt julgran prydnad med glas Lampwork pärla och band

Denna artikel förklarar hur man gör en lätt julgran prydnad i detaljer. Låt oss kolla för att se hur. Älskar du glas lampwork pärla? Idag gjorde jag en julgran prydnad med glas lampwork pärla och band. Du kan göra detta lätt julgran prydnad pendent f...

Helt Groovy knyta färgade T-Shirts

inget säger retro som en slips färgade t-shirt, och de är super kul att göra. Du kan göra dem individuellt, som en klass, eller för en rolig sova-över aktivitet. Det finns så många alternativ med färg och mönster. Vi använde 3 lätt stilar, som vi ska...

Green Hornet/Kato Mask

Denna mask är för alla Green Hornet fans där ute. Jag kom med detta mönster för att efterlikna de 60-tal visar att jag skulle titta på med min pappa. Min favorit karaktär ingen chock är Bruce Lee's Kato och ville hedra denna awesome chap genom att ko...

Stödmur från järnvägen band

min bakgård har en sluttning ner mot huset och under monsun vatten ofta sitter mot sidan av huset och sipprar under. Att fixa det, och att skapa ett par flacka områden och en trädgård, beslutat jag att lägga upp ett par av stödmurar (och en fransk av...

Pushup maskin

många människor gör samma ursäkt för att inte träna och komma i form, "Jag behöver dessa maskiner, men de är alldeles för dyrt!" Det är sant, de hem gym maskinerna är lätt över en två tusen dollar (ibland ännu mer) och det är en hel del pengar....