"Fauxrrell Williams" för en "Glad" Halloween!Efter Pharrell Williams utseende på Grammys det senaste året använde jag photoshop att sätta hans berömda "hatten" på mitt huvud och andra vänner och även en stor gummi anka, att få folk att skratta och vara "glad" vid åsynen. Vad en stor reaktion från vänner och anhängare - så jag tänkte jag skulle få tillbaka minnen och skrattar genom att klä upp som symbol för Halloween. Återskapa ikonen, jag var tvungen att matcha så nära som möjligt - men eftersom ingen kan ersätta denna musik ikon - jag gick med namnet "Fauxrrell" som en ordlek. Pharrell är också från Virginia Beach, Virginia - min hemstad i Hampton Roads, Virginia område. Jag ville också ge en eloge till honom i detta roliga sätt! Så jag köpte en "Happy" hatt jag hittade på nätet, en röd ADIDAS jacka med vita ränder, vit t-shirt, blå-metallic liknande byxor från H & M, olika armband, en överdimensionerad armbandsur, diamantörhängen, och stövlar. Montera som på bilden - och klä! DoneI hade skitkul på en fest och alla ville ha en bild med "Fauxrrell" - jag kände mig som en kändis! Så, alla har en "Glad" Halloween! -Danny

Relaterade Ämnen

Mycket glad Halloween kort handledning

Med detta kort har du en mycket glad Halloween för säker!Detta kort är lämplig för Halloween evenemang, inklusive Födelsedagar familj & vänner på eller nära Halloween.Obs: På min blogg kan du hitta gratis utskrivbar form mallar som gör det lättare at...

Cinderella fågelskrämma! Glad halloween!

en blandning av Askungen och en fågelskrämma! Jag hade mycket roligt med detta! Jag hoppas du njuta av det också!Steg 1: disposition Ta en vit eyeliner disposition där knappen och munnen kommer att vara.Steg 2: Base Med en hel vit kroppsfärg och lite...

Gimli dvärgen - Sagan om ringen Halloween kostym

efter framgången med förra årets Gene Simmons projekt, jag var spännande att se vad RavingChild skulle komma med för Halloween i år. Jag hade en känsla av att vad han beslutat, det skulle vara intressant, roligt att göra, och utmana min prop-making f...

Blodiga glaskross godis Cupcakes för Halloween

blodiga glaskross godis Cupcakes för HalloweenDetta är bäst som ett 2 dagars projekt för kylning och futzing. Det tar några timmar att rätt. Du kan spara tid köper muffins och isbildning, men godis glaset måste du göra (men det är verkligen kul) kemi...

Halloween kostym: Social Butterfly

är du en social fjäril eller tror du bara att detta är en söt kostym? Hursomhelst detta är en stor kostym & verkligen lätt att göra. Hoppas du gillar. Detta kan också vara en superhjälte som heter super social.Steg 1: Vad du behöver För denna kostym...

Skapa en Halloween-kostym med tejp skulptur

jag kommer att visa dig hur du använder tejp skulptur för att skapa en Halloween-kostym, i detta fall en vithaj kostym. Som ni kan se, är kostym en haj "klingande" (som en stor vit hoppande rak ur vattnet), så att dess huvud pekar rakt upp, och...

Dr Who och Tardis Halloween sällskapsdjur klädedräkt

Årets tema för min lilla mops är Dr vem. Jag stickade halsduken för Bailey (han vänder 13 år) i reinkarnerade Dr 4 färger. Hittade en bra liten dockor svart hatt på en av mina lokala hantverk butiker att jag ändrat form och sedan lagt till lite locki...

Hur du sätter din hund till en fisk för Halloween

Jag är tillbaka med en annan hund kostym! Den här gången har jag beslutat att göra en fisk kostym för Jersey. Jag tror att hon kommer att bli jätte glad när Halloween är över!Jag in denna kostym i Halloween tävlingen, så om du gillar detta instructab...

Bruden av Frankenstein illusion kostym för Halloween

jag gjorde Nicole Magne headless Marie Antoinette kostym förra året, så jag var under tryck att bättre det här året på företagets Halloween.Jag älskar Boris Karloff och Elsa Lanchester i denna ikoniska film - och så konceptet föddes - en utvecklingpå...

Moder natur Halloween kostym

Hej alla. För Halloween i år ville jag göra något som jag aldrig gjort förut. För ett tag sedan jag trodde det skulle vara kul att göra en Moder natur kostym. Kom ihåg att jag har aldrig sytt något i mitt liv så jag var inte riktigt säker på hur jag...

Wee Gnome Halloween kostym

detta är en bedårande pojke/flicka kostym som är snabbt och enkelt att piska upp med saker från ditt barns garderob.Steg 1: Montera du behöver det jag använde kläder som min son hade redan. En mysig, primära färgad skjorta, bruna shorts, röda gummist...

5 lätt och enkel Halloween kostymer

dessa är några lätt, rolig, enkel, hemgjord, och sista-minuete kostym idéer.Steg 1: 1. Kathy Beth Terry Vad du behöver:Falska tänder med hängslen på dem.Rosa polotröjaDenim Sparkdräkt eller kort overallerRosa crocsStora glasögonHöga strumporTillval:S...

En kul & glittrig Budget Halloween mittpunkten

För mig är hösten centerpieces om foliages, bär, Granatäpplen, persimoner, pumpor och mums. Du vet, classy vuxit upp saker. Halloween, är även om det landar smack i mitten av hösten, en helt annan racketsporter. Jag säger: det är en tid att föra på g...

Bygga en Pneumatiskt manövrerad Yeti i en bur för en Halloween Haunted House

detta Pneumatiskt manövrerad, bur Yeti var en del av 2005 Occidental Haunted House som var en idé av Dale Dougherty, redaktör för göra. En gigantisk Pneumatisk cylinder gör apan marionett verkar som om man försöker bryta sig ut ur buren. Dolda air li...

En Rock 'Em, strumpa 'Em Halloween

Steve och jag bestämde mig för detta Halloween vi skulle klä som älskade spelpjäs tecken Red Rocker och blå bombplan från Mattel's Rock 'Em, strumpa 'Em robotar.Kostymerna är tillverkade av kraftig kartong (ca 30 fot varje robot), pusslas samman med...

Babyfeet limpa Halloween Party Main maträtt

Här är receptet på en perfekt Halloween party huvudrätt måltid! BABY FEETLOAF! Superenkel att göra. Använd din favorit köttfärslimpa recept eller nedladdning, utskrift och använder min beprövade. Några strategiskt placerade skivor av lök, grönsaker o...

Halloween inbjuder 2015

Denna inbjudan till Halloween för 2015 är baserad på idén om en "Airfix" eller modell kit ram för att bygga din egen Frankestein. Detta var bara för effekt men du helt kunde göra denna fix som byggsats.Maskiner - Catrin Laser med UCP programvara...

Halloween kostym: Wind-Up docka Makeup Tutorial

Bilden ovan visar den fantastiska Halloween "wind-up docka" kostym av Carley - kolla in Instructables gjorde hon för kostym, som har en faktisk rörliga nyckel! Jag fick äran att hon bad mig att sätta ihop ett hår och makeup utseende för hennes d...

DIY Halloween gravsten

Gör din egen Halloween gravsten med Direkta färger Inc. produkter! Det är lätt!Verktyg som behövs:• Stor bit kartong• Främre i vår kartong Tombstone är 25" lång, 21" brett och 3" djup• Kniv• Liten spackel• 2 metall Stakes• Vi skära metall e...