Fem nätter på Freddys 2 TipsHej alla! Fem nätter på Freddys har varit i ropet ända sedan förra sommaren. Jag har försökt min hand på det, och upptäckte några mycket enkla tips för att uppdatera dina minnen. Mest är mycket uppenbart att vissa, och några jag fick dessa tips från andra individer. Detta inlägg har några spoilers, så läs på din risk.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Animatronic (Foxy från fem nätter på Freddys)

"Hej och Välkommen Välkommen till Pirate's Cove" har du någonsin sett ett datorspel eller TV-karaktär som gjorde att du bara tänka "Oh man, jag skulle älska att träffa dem"? Ja nu kan du med detta Instructable! För att ge lite bakgrund...

Fem nätter på Freddys Make-up

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Jag gjorde en önskade titt från HenryandGunner för Freddy från fem nätter på Freddys. Jag måste be om ursäkt eftersom jag inte märkte min kamera avstängd (igen) när jag målning Freddys ansikte o...

Fem nätter på Freddys kostymer!

7 år publicerade senare och slutligen en annan hemmagjord kostym/s! Nästan varje år jag göra mina barn kostymer. Jag försöker få dem att gå till ett tema varje år. I år ville deras favorit skrämmande tecken från det populära TV-spelet fem nätter på F...

Foxy Animatronic Fox från fem nätter på Freddys

Någonstans runt 7: e oktober min dotter kommer hem från skolan och säger "Jag vet vad jag vill bli för Halloween!!!""Bra!" Jag säger, "Vad?""Foxy, från fem nätter på Freddys""Vad är det?" Jag frågade."...

Fem nätter på Freddys 1 gratis ingen nedladdning

fem nätter på freddys 1 full version gratis ingen nedladdning.Steg 1: Här är det.https://scratch.MIT.edu/projects/65289634/...

Hur fick fem nätter på Freddys

Så, vill du slå det första fnaf spelet? Är detta instuctable för dig! Denna strategi är bra om du försöker att slå spelet snabbt eller du bara trött på spela den.Steg 1: Undvika att förlora maktenMedan detta kan vara det mest självklara steget, är de...

Fem nätter på Freddys ansikte

Prenumerera på min YouTube-kanal ganska snälla!Steg 1: Skissera med en vit eyeliner penna jag skissat upp min design.Steg 2: bas med 3 olika nyanser av brunt jag använde en svamp och slet lite hål in i det den prickade den på min hud slumpmässigt för...

Hur man gör Chica cupcake från fem nätter på freddys

ser du att cupcake som jag håller? hans namn är Carl. Japp, det en som stirrade på dig i det första spelet? vill du ha det inte du? Visst, jag kan hjälpa dig att göra en av dem. Jag måste bara varna dig att bilderna ser ut skräp...Steg 1: Få ditt mat...

Hur man blir en mästare på fem nätter på Freddys 1,2 och 3

om du är redan slagna alla 3 spel detta att vara till någon nytta för digKom ihåg audio cues är de viktigasteSteg 1: Hur fick det första spelet Inledningsvis ingen av dessa verkligen förklara hur fick alla animatörerna ICS på 20. Men jag kommer att b...

Foxy från fem nätter på Freddys

kulSteg 1: Toppen av huvudet Först behöver du en förpackning med post dess. Sedan vika en post den såhär:Steg 2: Vik Vik så här:Steg 3: Vik igen Vik så här:Steg 4: käken Nu börja med steg ett och vik så här:Steg 5: kropp Nu vik så här:Steg 6: Bengör...

FNAF Freddy Fazbear lyser upp tofflor

Inte gå försiktigt till att god natt... utan ett par Freddy Fazbear ljus upp tofflor.Från TV-spelet fem nätter på Freddys, levandegöra animatronic björnen.Låt inte detta skrämma dig projekt.Det är bara en enkel LED krets med en DIY tryck switch.Steg...

Plysch Freddy från FNAF | Pärlmix Sprites (Perler/Hama pärlor)

Fördjupa dig i denna spökar men nördiga DIY/Hur man / handledning video.Du kommer lära dig hur man gör Freddy från den berömda Freddy Fazbear pizzarestaurang, även känd som de fem nätter på Freddys PC spelet.Varje barn älskar Freddy, han är en bedåra...

Plysch Chica från FNAF | Pärlmix Sprites (Perler/Hama pärlor)

Chica The kyckling eller är hon en anka?!Idag kommer vi att göra Chica från fem nätter på Freddys! Misstas för att vara en anka, men fortfarande är läskig som fan.Hon är älskad av många fans medan hon sjunger tillsammans med Freddy och Bonnie i Fredd...

Mangel ansikte måla FNAF

Hej solsken!Här är min video tutorial för mangel från fem nätter på Freddys.Detta begärdes av min lilla kusin, jag är ganska säker på att det är legitimt creepiest spelet någonsin.Glad du tittar på folk!...

Plysch Bonnie från FNAF | Pärlmix Sprites (Perler/Hama pärlor)

Bonnie Bunny, som skulle ha vetat? En fem nätter på Freddys fan!Idag kommer jag att lära dig hur du gör din egen skrämmande perler bead/pärla sprite version av detta awesome tecken!Inte luras av hans söta leende, han kommer förmodligen hoppa skrämma...

Hur till Paint A Littlest Pet Shop anpassade

Hej idag jag ska visa dig hur man målar en Littlest pet shop anpassad somliga människor säga måla ögonen är den svåraste delen men om du gör det mitt sätt blir det lättare, enligt min mening anser jag den svåraste delen är målning Detaljer! Du också...

Plysch Foxy från FNAF | Pärlmix Sprites (Perler/Hama pärlor)

Gör din egen Foxy från de fem nätter på Freddys pc spelserien, efter denna DIY video tutorial!Du väntade på din favorit FNAF karaktär i perler pärlor/pärla sprite form, och här är det!Denna steg för steg töntig video guide visar dig hur du gör din eg...

Plysch mangel från FNAF | Pärlmix Sprites (Perler/Hama/Arktal pärlor)

Gör din egen pärla sprite och dekorera ditt rum med en mörk men kul FNAF karaktär.Mangel, den kvinnliga versionen av en av de mest älskade animatörerna från serien Foxy, är en del av den leksak animatörerna som gjorde sin debut på fem nätter på Fredd...

Freddy fazbear hemligt rum

skulle någon vilja ta en tripp till helvetet... Ja detta är något för digSteg 1: Börja med freddyförst och främst få mod fem nätter på freddys mod och göra en underjordisk vägSteg 2: att göranu du sätter en högersväng och sätta en kolv med en tryckpl...