Fiber Optic armbandi detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett armband som lyser upp med en LED och optisk fiber. Jag använde organza flätad med en silver kedja; Det ser bra ut oavsett om ljusen är på eller av. Armbandet är lätt att göra och använder material som finns på en dollar store.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Fiber Optic havet krigare

Som designer som är mestadels intresserad lysande oss alla genom att hitta nya sätt att använda belysning i kostymer, är bioluminescent havsdjur naturligtvis ett mycket stort inflytande på mitt arbete. Så när Andre Mistier, frontman i electro-bandet...

Programmerbara Fiber Optic Fairy Wings

I fairyland jag trodde på som liten inte kanske objektivt verkliga, men när fantasi, teknik och några knapp klick på internet ger dig verktygen för att skapa din egen glödande vingar, som säger att du måste sluta att tro på magi?När Natalina skapade...

Fiber Optic Laser Fans

vad är coolt? Fiberoptik.Vad är coolare? Lasrar.Vad är awesome? Brand fans.Thans instructable inspirerades delvis av brand fans och delvis av bionic ballerina.Varje fläkt är gjord av fem fiber optic stavar, upplyst av tilt sensor vara röd eller gul o...

Fiber Optic Makeup

Som jag älskar mest om semester är alla vackra lampor. Jag försöker hela tiden göra saker glöd, men en gång om året min besatthet faktiskt ställer upp med kulturella tradition, och allt blir täckt i gnistrar och twinkles! Yay! I min eviga uppdrag att...

Fiber Optic peruk

denna peruk är bara en del av en kostym som jag och en kompis gjorde för en skola festival.Om du inte kan berätta var vi Alien maskros-bebisar.Ögonfransar-, makeup och hover-styrelsen (ej på bilden) kommer att få sina egna "ibles, som jag kommer att...

Fiber-Optic Jungle Insect Traffic Taster

Här är en enhet som kan känna av rörelsen av små djur samtidigt i flera olika delar av regnskogen och sedan delar denna information i realtid genom att stimulera din tunga!Detta hur-till artikel kommer att visa dig hur du kan bygga:Fiber Optic insekt...

Fiber Optic Coat

Ett år sedan gjorde jag en fiber optic klänning, med myror på en Melon fiberoptik för belysning. På grund av framgången med klänningen online det var bara passande att Joel från myror på en Melon bör ha ett plagg kunde han bära alltför samtidigt sälj...

Fiber Optic tyg kropp struktur

Det handlar om att göra dina egna plagg från Fiber Optic tyg som reagerar på ljud. Det är inte en exakt vetenskap, mer riktlinjer att få dig till en design som du gillar.Steg 1: materialFör att starta, är här materialet:Fiber Optic tyg (http://www.kr...

Fiber Optic maneter kjol

Eftersom effekten av fiberoptik är så fascinerande tänkte jag på att göra en outfit för Burning Man med fiberoptik och RGB-lysdioder. Det tog mig ett tag tills jag kom upp med en design och räknat ut hur man fäster fibrerna på LED strip. Till slut gj...

Fiber Optic RGB LED Top Hat

Detta är en remix av Instructable "min hatt, den är full av stjärnor!" av ChrisKnight.Finna den på:Sedan jag först såg detta har det varit något jag har velat ha. Slutligen är dags.Med en Pixel Controller Ion, 14 x 5 mm RGB lysdioder med WS2801...

Fiber Optic Plejaderna stjärniga karta

Plejaderna, eller de sju systrarna, är en distinkt öppen stjärnhop med varierande betydelse i olika kulturer. Inspirerad av andra fiber optic stjärnkarta projekt sett här på Instructables (), jag försökte göra min egen småskaliga stjärnkarta av Pleja...

Patch kabel Fiber optic stjärna tak (falska taket)

En natt jag visade min betydande andra en fiber optic stjärna tak. Det var här på instructables. Den jag talar om är från ett kit. Jag har inte pengar för kit, så jag tänkte jag skulle improviseraMaterial:Fiberoptiska patch kabel från ebay - 200 + fö...

Fiber Optic ljud Visualizer (Wiimote kontrollerade)

Detta instructable visar hur du kan göra en fiber optic lampa flash det är lampor till vilken musik du ansluter. Om du har en Android-enhet kan du också styra den med en wiimote. Jag blev inspirerad av en produkt finns här. Fortsätta till nästa steg...

Fiber Optic Dress

Inspirationen till denna klänning följde första gången jag såg denna fiberoptiska produkt i aktion. Jag var på en festival när jag såg en Blom av fiber optic maneter strategi, och de skapade en så vacker effekt att jag visste att jag var tvungen att...

Lightwings: Fiber Optic Fairy Wings

lägga till vissa glamour till din fairy kostym med hjälp av fiberoptik.Denna metod för att lysa upp vingarna använder en enkel krets av lysdioder och ett batteri för att uppnå en ser ett lik till EL tråd, men tunnare och nästan osynlig när inte lyste...

Fiber Optic stjärna tak Panel med dag tid stjärnor

Jag ville skapa en stjärna tak, men eftersom vi för närvarande hyr, jag vill inte borra i själva taket. Så här gör du att skapa kan en bärbar stjärna tak du ta med dig. Den totala kostnaden för projektet är cirka USD $100Steg 1: Köp fiber optic drivr...

Gyllene Smaug Fiber Optic prydnad

Smält guld-täckt Smaug kan vara den mest underbara bit CG animation jag sett i år. Jag spelade runt med några origami prydnad idéer och insåg att jag hade några fiber optic glödtråden liggande när inspirationen slog. Följande steg guidar dig genom at...

Hur man skapar ett fiber optic starfield tak

Hej alla,Detta är en snabbinstruktion för att skapa ett fiberoptiskt starfield tak. Stjärnorna har en mycket naturlig twinkle & glöd. Min fiber optic illuminator har också en praktisk fjärrkontroll för svarvning stjärnorna på & av, samt kontroller...

Fiber Optic Panel stjärna tak

För min hustru och jag, har en dröm hos oss alltid varit att ha en hemmabio att titta på filmer med vår familj. Detta senaste vintern vi har äntligen kunnat göra det en verklighet. Vi hade våra färdiga källaren och därvid jag planerat ett bra storlek...