Fick en kopia av "läskigt söta" av Christen Haden? Se länk från Zelda!Om du har en kopia av "läskigt söta" av Christen Haden, behöver du inte mig att berätta att det är en stor bok full av massor av uber-söta mönster som också fungerar som bra mallar för andra critters!

Jag tog grundläggande huvud och kropp mönster förutom öronen från "Nosferatu" och bytte dem upp till göra länk från Legend of Zelda. Med lite garn och tålamod, kommer du att kunna göra en lil' hjälte som är redo att rädda landet Hyrule (oh ja, och för att spara den pesky prinsessan också)!

** Obs ** jag goofed faktiskt på min lil' länken i bilder! Beroende på hur mycket du vill vara trogna spelet, länk har historiskt varit vänsterhänt (utom i Skyward Sword, där han plötsligt blev en righty), och därför mitt svärd är faktiskt på fel sida! Om du vill göra en SUPER autentiska länk, bara vända placering av länkens svärd när du gör din egen. :)

Material:
Garn färger: grön, vit, beige
Kände färger: gul, brun, blå, grå
Broderi floss färger: grönt för sömnad på Link hatt, röd och gul för svärd & shield Detaljer
Storlek E krok, 6 mm plast säkerhet ögon, tyg lim, polyfil, polypellets

Efter mönstren Funna i Läskigt söta:
Huvud: Följ anvisningarna för "grundläggande huvud" och öron från "Nosferatu" i beige garn som instruerat. Ställning säkerhet ögon mellan raderna 8 och 9, ca 4-5 stygn apart. Fäst inte öronen tills du har bifogat Link hatt och hår
Kropp: Följ anvisningarna för "grundläggande kropp." Börjar med vitt garn, Följ instruktionerna som skrivet för rader 1-6. Byt sedan till grönt garn för resten av kroppen.
Kroppen detalj: med grönt garn: garn över kroken, sedan på skarv mellan det vita och gröna garnet, in din krok i tyg och glida undan under ett stygn och ut på andra sidan, då slip stitch. Upprepa hela vägen runt tills du bilda ett band slip stygn på skarv mellan vitt och grönt garn. (Denna process är lite knepigt att förklara i skrift, så här är videon som lärde mig hur man gör detta! http://nerdigurumi.com/2010/02/slip-stitch-technique-for-detail-work.html).

Med hjälp av kedjan slip stygn bildas på bältet, SC alla de runt för 2 fler rader i grönt garn för att bilda nedre fållen på länkens tunika. Detta kommer att ge det lite mer dimension, istället för att ha hans tunika virkade platta med resten av kroppen. Alternativt, du kan hoppa över denna del och byta till grönt garn på rad 5 när gör kroppen, men jag känner för att ha det fan ut lite ser lite trevligare. :)

Saker huvud och kropp, men inte fästa dem tillsammans ännu.

Links hatt:
Med grönt garn:
Varv 1: SC 3 i en magisk ring
Rad 2: FM 3 runt
Rad 3: [inkl] x3 (6 stygn)
Varv 4: [inc 1, sc] x3 (9 stygn)
Ror 5-7: 9 FM runt
Rad 8: [inc 1, sc 2] x3 (12 stygn)
Rad 9-11: 12 FM runt
Varv 12: [inc 1, sc 3] x3 (15 stygn)
Rad 13: [inc 1, sc 4] x3 (18 stygn)
Rad 14: [inc 1, sc 5] x3 (21 stygn)
Rad 15: [inc 1, sc 6] x3 (24 stygn)
Varv 16: [inc 1, sc 7] x3 (27 stygn)
Rad 17: [inc 1, sc 8] x3 (30 stygn)
Fästa och väva i ändarna

Hår: använda gul filt, skära en bit ca 2 1/4 "x 1 1/4" (längd varierar beroende på hur ditt huvud blir... klippa ut hur mycket du tror du behöver att ge honom en fin uppsättning lugg). Med hjälp av denna bit av filt, skär en fin sida-svepte Frans för Links hår (tror Justin Bieber!), men inte skära hela vägen till toppen, lämnar ca 1/2 tum från toppen till där du klippa håret (se diagram). Klipp ut två mer små avlånga trianglar att göra hans polisonger.

Placera länkens fringe på hans huvud och med hjälp av stift, placera framsidan av hans hatt över fringe, så att hans lugg hänger strax under fållen på hatten, och placera på baksidan av hatten så att det kommer ner till nacken av halsen. Med gröna broderier tråd och en vass nål, sy Link hatt och hår på huvudet genom att följa stygnen hela vägen runt kanten på hatten (en vass nål behövs för att kunna genomborra genom lager av garn och kände när du kommer till sömnad på håret). Efter sömnad på hans hatt/hår, placera de öron som du gjort tidigare och sy på varje sida av huvudet, med punkterna i hans öron placerad över hatline. Ta din två polisonger och använda tyg lim för att limma dem framför varje öra.

Bifoga huvudet till kroppen. Din lilla hjälte kommer redan i formation! Nu behöver han några hero tillbehör...

Svärd:
Skär en bit från toppen av en disponibel chopstick 2,5" lång. Använda grå filt, skära två bitar av en "blade" att täcka chopstick, men lämna ca 1/2 av toppen av chopstick utsätts för handtaget på svärdet. Innan sömnad "blade" på chopstick, gälla två stycken lite lim innan den placeras över chopstick, sedan sy längs sidorna och runt spetsen av bladet. Linda en liten bit av blå filt runt området handtag och limma den ner. Använda några gula brodertråd för att linda runt fästet i kors design. Detta ger handtaget en fin dekorativ effekt kommer, och det också känt ner bättre också. Koppla bort den gula tråden och döljer svansar i bladet av svärdet. Använda blå filt, klipp ut två likadana bitar att bilda quillon av Links svärd. Se till att bitarna är tillräckligt bred för att täcka där bladet börjar och handtaget för att göra svärd ser nättare övergripande (också att dölja Knut du bunden för dekorativa gula garnet, om det visas!). Jag la en liten liten gul romb i mitten av quillon, men du kan dekorera svärdet hur du vill! :)

Tillbehör till kläder:
Använda brun filt, skär ut ett bälte för länken och lim eller sy det runt hans midja. Skär ut en liten ihålig fyrkant av gul filt att göra Link bälte låsbeslaget och lim till mitten av länkens bälte. Klipp ut en annan tunn remsa av kände att göra crossbody bandet för sitt svärd slida. Kontrollera att den är tillräckligt lång för att svepa hela vägen runt på baksidan! Med färdiga svärdet som en guide, klipp ut en slida för Links svärd och brodera detaljer i gul tråd enligt dina önskemål. Sy (eller limma) Link slida till ryggen, efter snedtaket på bältet. Vara noga med att bara sy/lim ner endast det nedersta lagret av hans skidan så att du inte råkar sy eller limma stängt det!

Sköld:
Med hjälp av filt, klipp ut en sköld. Jag använde en bit blå filt som "bas" och sedan klippa ut en grå kant att limma över den. Brodera detaljer som du vill. Jag bygger min sköld från länkens Hylian shield i Ocarina of Time. Limma (eller sy) Links sköld till länkens höger sida (vänster sida när du står inför länk).

Din lilla hjälte är nu fullt beväpnad och redo för att rädda världen. FRAMÅT!

~ Den nördiga Hooker

Facebook: facebook.com/GeekyHooker
Blogg: geekyhooker.wordpress.com

Relaterade Ämnen

Virka Robot - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt fjärde virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Virka Fuzzy Alien - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var min åttonde virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Den fullständiga läskigt söta virkade samlingen

detaljer på varje enskild amigurumi, klicka på motsvarande länk:Liemannen:Riddaren:Corporate Zombie:Robot:Ninja:Apa:Cyber Zombie:Fuzzy Alien:Kredit till Christen Haden, och hennes bok som startade allt, läskigt söta virkade.Rösta! Tack så mycket....

Virka Corporate Zombie - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var min tredje virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Virka Cyber Zombie - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt sjunde virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Virka Liemannen - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades fri hand, och var min första virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden....

Virka Knight - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt andra virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Virkad apa - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var min sjätte virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Virka Ninja - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt femte virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Mjuk några Wii (Version 1.0-4.3)

vad gör softmodding en wii göra?Jo är svaret på den frågan som... du kan spela backuper av spel om du förlorat din ursprungliga spel... (Som jag gör) Du kan spela N64, SNES och SEGA konsolspel på din wii! Med lämpliga emulatorer... och du kan använda...

CNC Laser Cutter resa

Jag vill dela med dig resan hade haft, att skapa min egen CNC laserskärare.Detta projekt är ca 2 år i vardande, på grund av forskning och utveckling, och utgifterna tilld tid å det tog mig lite längre än väntat, men jag äntligen beslutat att börja by...

Billig DIY medalj tillverkad av tuggummi behållare

Jag såg denna idé någonstans på Pinterest och tänkte jag skulle göra det som en del av de utmärkelser som ges till cub scouts på deras pinewood derby. Denna idé kan ändras för allt från prestation utmärkelser i klassrummet, födelsedag gynnar eller gå...

Virkade baby bläckfisk - skapad utan mönster

min inspiration kommer främst från Christen Haden, med sin bok, läskigt söta virkade. Jag började mitt äventyr där och jag hoppas att följa i hennes fotspår. Jag bygger denna bläckfisk på hennes arbete, men den slutliga utformningen är alla mina egna...

Fyrkantig Vintage tatuerat motiv

1993 hade jag över driver behöver lära sig att Tat. Jag kunde inte lista ut på egen hand. Medan du är min mamma, jag nämnde det för henne och hon sade sin moster, visste min gammelfaster hur och kanske hon skulle lära mig. Ett samtal gjordes och en t...

Frankenstein Amigurumi

efter att ha beslutat att lära sig virka och att göra några av amigurumis Funna i Christen Haden stor bok "läskigt söta virkade: Zombies, Ninjas, robotar och mycket mer!", beslöt jag att skapa monster som saknades från boken: Frankenstein!Jag an...

Bygga din egen ficka SID Audio Player

Låt oss tid reser tillbaka till 80-talet igen genom att skapa din egen Propellerpowered Pocket SID Audio Player.]Den Guinness rekordbok listar Commodore 64 som den bäst säljande datormodellen genom tiderna. C64: an mest övertygande funktioner var det...

Kopiera en nyckel genom gjutning!

Detta Instructable kommer att gå igenom stegen för att kopiera en nyckel precis som hemliga agenter gör i filmer. Detta inkluderar att göra intryck av nyckeln och gjutning i zinkmetall. Observera att även kopiera nycklar som du äger går absolut bra,...

3D-tryckt bild kopia bifogad fil

Kom ihåg filmen? Även om du inte, det finns en riktigt bra chans ett mörkt hörn av ditt hus är packad fast med gamla diabilder. I mitt fall inte bara har jag bilder som jag personligen sköt 30 + år sedan, men jag även ärvt större, äldre, bild samling...

Batch-kopia

Hej batch användare (eller batch tittare),Jag trodde jag skulle göra en enkel handledning om hur man gör en kommandofil kopiera en katalog till en fil som heter data. Även om du inte kan kopiera en katalog som har batch-filer eomwhee i det även om de...