Ficka storlek kallt Gel Packjag alltid hålla en gel pack i mitt kylskåp eller frys eftersom jag använder dem för brännskador, huvudvärk, och muskelvärk och smärta. Jag brukade lida av migrän och gel förpackningar kan slå ut mycket snabbt. Jag hade en allvarlig falla flera månader sedan och nyligen började se en massageterapeut. Hon sa till mig efter min behandling jag behövde för att tillämpa is till den. Häromdagen jag brände mig själv medan jag var matlagning och behövs för att tillämpa is.

Is behövs oftast inom de första 24 timmarna av en skada. Jag ta varma bad mycket att åter lämna smärtan men jag avsluta alltid med en kall-packning. Läkare rekommenderar inte använder is förpackningar mer än 10 minuter åt gången för ett område. De föreslår att ta bort istillbehör tillräckligt länge för huden att återgå till det normala innan du använder den andra och tredje gången.

Det är en smärta att använda is eller en skrymmande isen-pack så jag bestämde mig att försöka göra en miniatyr is pack för mindre områden. Jag mindes alkohol placeras i vindrutan vätska att hålla den från att frysa, så jag gjorde ett experiment. Jag gjorde olika lösningar att komma med en liten gel pack som inte skulle frysa men skulle göra en gel istället. Jag ville också inte det läcka. Jag ville ha det tillräckligt liten för att sätta i min handväska om jag var tvungen att gå någonstans, och jag var i smärta. Denna handledning är vad jag kom med.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skolan Survival Kit (ficka storlek)

Har du någonsin haft en situation i skolan var du önskat att du hade något? Eller behöver du ett paket med objekt får du genom dagen? Jag vet jag har, så jag gjorde detta! Denna ficka storlek survival kit är en bra grundläggande school survival kit....

3 1/2 tum ficka storlek blow pistol

här är hur man gör en 3 1/2 tum ficka storlek blow pistol från material som du har om runt din house.please lämna kommentarer....

DIY ficka storlek stöldskydd larm!

Är någon nyper dina grejer och du inte hittar vem det är? vet inte som att någon är? då detta instructable är för dig att fånga dem röda räckte!i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en ficka storlek inbrotts larm som är lätt och bä...

Ficka storlek hotwire maskin

detta är min första instructable så jag bestämde mig att skriva in det i ficka storlek compdess ganska enkel att göra och min kostar ingentingDu kan använda den för små hantverk/hobbie arbete och använda den för att skära igenom skum/polistyrene och...

(Ficka storlek) Messenger bag anti bild rem

aka ficka storlek Messenger Bag rumslig orientering stabiliserings enheten, eller PSMBSOSDOm, som en stor andel av befolkningen av Instructables, du bär en messenger bag och cykla, blir du bekant med problemet med väskan glider av din rygg och hamna...

Hur man gör en fryst Gel Pack (Ice Pack)

i denna snabba tips Video jag visa hur man gör en fryst gel pack. Du kan använda dessa för värk och smärtor efter träningen eller stort sett allt. Du kan också använda dem för att hålla mat kall om du behöver.Tack för att titta på! Känn dig fri att k...

Ficka storlek papper docka magneter

jag har massor av "leksaker" och jag är alltid letar efter sätt att använda dem. I dag kunde jag använda tre av dem för att göra en ficka storlek papper docka leksak. Jag använde min Xyron Cricut och min rak kant slicer. Dessutom kunde jag göra...

Ficka storlek dragspel anteckningsboken med Visitkortshållare

detta är min post i ficka storlek Challenge. Jag är en väldigt glömsk person och beror på uppgiftslistor för att hålla mig fokuserad och på spåret. Att hålla mig organiserade detta är en PocketMod inspirerad ultimate uppgiftslista. Jag har fått höra...

Ficka-storlek bärbara varmt lim

Det är lätt att ta en tub med lim med dig (om du behöver det), men det är inte samma sak med ett varmt lim.Om du vill använda ett varmt lim, behöver du en limpistol.Om du använder en lättare för att värma upp limmet.I detta Instructable Visa jag 2 sä...

Ficka storlek denim papper pad

Jag har velat ha en liten rutat papper pad att krafsa ner idéer på ett tag. Idag på en lokal stationära butik hittade jag en fin ficka storlek rutat papper pad. Efter att minnas flera andra instructables om bindande saker med denim, försökte jag min...

Pocket tredje Hand med förstoringsglas (för ficka storlek tävling)

detta är en ficka storlek tredje hand lödning station byggd av en altoids tin och vissa andra saker (alligator clips, koppar wire)Steg 1: material Dessa är de material som du behöver för att slutföra detta:1: två stycken tjock koppartråd skära till 5...

Hur man gör en ficka storlek blandteknik konst låda från en plast förbandslåda

efter att ha sett mini ritning kit på jag trodde jag skulle ge det ett försök och anpassa en till mig själv. Jag har aldrig köpt eller använt en Altoids kan. (Yeh jag vet, PARISH THE THOUGHT) Jag hade en ficka storlek första hjälpen kit som jag hade...

Hur man gör en ficka storlek BB Gun

jag har sett en hel del tutorials som lär dig hur man gör en penna gun. Tyvärr har jag inte en anständig penna till hands för att göra dessa vapen. Så använde jag material som finns att göra min egen ficka storlek BB pistol. Detta miniatyr vapen är m...

Vattentät ficka storlek batterifacket

saker som använder batterier verkar vara i behov av färska celler varje gång vi slår.Enkel lösning, bära extra batterier i din ficka, eller en specialdesignad bärare.Tyvärr finns det problem med båda dessa metoder.Om du bär batterier löst i fickan, k...

Barn storlek Ghostbusters Proton Pack!

Så förra året, jag var en Ghostbuster för Halloween, med otroligt häftigt proton pack jag byggt. Det fanns ett par problem med kostym, så jag bestämde mig att fixa dem och uppgradera kostym för årets Halloween.Medan jag satt runt omkoppling, berättad...

Ficka storlek 5 i 1 elektronik testare

för en tid sedan Idecided att göra en kontinuitet och polaritet testare. Jag sökte instructables men ingenting dök upp, främst eftersom man behöver ett batteri och andra kan inte ha en. Så jag tänkte på det och jag hittade ett sätt att ha båda i samm...

Hur man gör en ficka storlek kolloidalt Silver Generator.

Först vill jag ge lite av material på kolloidalt silver, men på grund av den kontroversiella karaktären av detta ämne, jag är inte tillåtet att ange vad som sägs om kolloidalt silver. Ansvarsfrågor och villkoren i serviceavtalet. Tack för upplysninge...

Ficka-storlek oljelampa

Ja! Betyg! Gratis mini schampoflaskor från det billiga hotellet! ERR, nu vad ska jag göra med dem?Varför göra lampor förstås!Detta är en lampa som kommer att bränna många oljor (rapsolja - ett par dollar i affären för mer än du någonsin behöver och g...

Ficka storlek resenärens dominoes

nyligen lärde jag mig att spela domino. Det är ett roligt spel och kan spelas hela eftermiddagen. Men det är svårt att få tag på en i Indien. Så jag gjorde storlek en mini ficka som kan spelas på språng (när du reser)Steg 1: Att göra dominobrickor Ta...