Ficka-storlek strömförsörjningJag är ett stort fan av loppisar, loppmarknader och butiker sparsamhet. De är bra ställen att hitta begagnade delar och material för ditt nästa projekt. Men ett problem som jag ofta stöter på är inte att kunna testa batteridriven elektronik för att se om de fungerar. Eftersom det finns så många olika kombinationer av batterier som används i portabel elektronik, det är inte riktigt praktiskt att bära runt på batterier för att testa. En enhet kan behöva 6 AA: s och en annan kan kräva 4 D Så kom jag upp med detta enkla fickformat variabelt nätaggregat. Det kan plugga in antingen ett 9V batteri eller ett 12V batteri. Du kan sedan justera den tillverkade spänningen för att matcha den enhet som du vill testa och koppla utdata trådarna till uttagen slutet på enhetens batterikontakterna. Här kan du driva en enhet tillräckligt länge för att se om det fungerar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gitarr effekter Pedalboard & fallet med isolerad strömförsörjning

detta är kulmen på ett fåtal projekt att omorganisera alla mina pedaler i bärbara fall. Kraven för min bräda är följande:-Passar min 3 pedaler + tuner-Portabilitet-Drivna, utan Kedjekoppling av en läskig wallwart-Bypassable-Integrerad channel-växel-S...

Ersätta strömförsörjning

så jag plockade upp detta nätaggregat och fann att den inte passade min dumma dell låda så jag slutade göra följande.Problemet var att jag fick en med 2 anslutningar inte en. men även då det skulle inte av utrustade.Steg 1: Storlek upp takten för str...

Avbrottsfri strömförsörjning - utvidga bearbetningstid

jag mycket välbehövligt att förlänga den rinnande tiden av min reservkraft supply utanför fabriken specifikationen. De ursprungliga batterier föreskrivs 1 minut av driver kör maskinen på de maximala 1200 wattna min dator inte kan konsumera och 6 minu...

Bänk PSU strömförsörjning från gamla ATX med Arduino och LCD-skärm

Hej alla och Välkommen till min första Instructable.Jag har alltid velat en bänk PSU för enkel åtkomst till en strömkälla, och något som jag kan lita på när du arbetar med olika projekt. Jag ville ha ett NÄTAGG som:• ger 12v och 5v 3.3V utgångar• ger...

Bänkmonterade DC strömförsörjning

Detta har gjorts förmodligen hundratals gånger här på Instructables, men jag tror att detta är en stor förrätt projekt för alla intresserade att komma in elektronik som hobby. Jag är en US-marin elektronik tekniker, och även med dyra testutrustning t...

Polaritet-vända kabel för DC strömförsörjning

Detta är en mycket enkel Instructable syftar till ett specifikt problem. Vad göra om en DC strömförsörjning har fel utgång polariteten-säga pluggtips är positiva och fat är negativt, men du behöver motsatsen?Jag behövde nyligen ett nätaggregat för en...

Awesome MOT strömförsörjning

detta är en fin kompakt MOT strömförsörjning som jag skapat, den använder två 120V MOT och vissa andra saker som lätt kan erhållas, jag byggde det hela här gratis ur grejer liggandes i mitt hus och från mikrovågsugnar som jag tog isär.* En MOT kan dö...

Billigt och lätt 28 VDC strömförsörjning!

För min första Instructable, beslöt jag att gå med ett enkelt projekt. Denna guide visar dig hur man gör en löjligt enkelt och lätt 28 VDC strömförsörjning som du kan passa i din ficka och ta med dig. Jag jobbade på flygplan, och ibland behövs för at...

10Amp linjär strömförsörjning

Varför göra det för 3 när vi designar för 10?! På college vi fick i uppdrag att utforma en 3 Amp strömförsörjning, men jag sökte för en utmaning, inte ett betyg!Overcomplicating denna typ av "enkla" projekt kan göra ditt liv lite svårare men sät...

300 + Watt linjär strömförsörjning

i tema av webbplatsens motto, "dela vad du gör" Jag skulle vilja presentera detta nätaggregat som jag gjort. Jag skulle vilja peka ut först om att detta inte är min ursprungliga design. Jag hittade den här schematiska tillsammans med många andra...

4AA Battery Powered 12V LED Spotlight - 12V strömförsörjning

de flesta av de elektroniska projekt och elektroniska apparater är krävs 12 v-strömkälla; vanligtvis drivs en 12V förseglat bly-syra batteri eller AC strömförsörjning. Dessa är vanligtvis stora, tunga, svåra att hantera och dyrt; portabilitet är mind...

Nästan uninteruptable strömförsörjning.

Detta är min första instructable. Jag är en ingenjör som arbetar med elektronisk väg skyltar. Nyligen kom en kund till oss letar du efter ett tecken som varnade trafikanter av farligt tillstånd som orsakas av höga vindhastigheter på en sajt på bron....

IKEA "Solvinden" - sol USB-strömförsörjning

Detta är ännu en annan sol strömadapter instructable. Men vänta! Vad skiljer den här?Tja till att börja med det bara kostar ca $10 och kan driva de flesta USB-enheter.Men den stora inslag är att den har den söta svenska IKEA styling och funktionalite...

Elektrisk cykel laddare från menar väl strömförsörjning

Fick en elektrisk cykel? Utan tvekan kom det med en laddare. Så småningom, ska du behov en annan laddare, eftersom de ibland bränna. Vad är det dyra rutan?Kärnan i en laddare för litiumbatterier kallas en CC (konstant aktuella) /CV (konstant spänning...

Fixa en funktionsstörning LCD strömförsörjning

så jag fick fem av dessa Optiquest Q9B LCD-skärmar från där min pappa jobbar, tänkte jag kunde använda dem för något annat än bildskärmar. Problemet var, de bara inte ens slå på. Problemet var desamma i alla av dem, så jag gissar att det är ett gansk...

Världens minsta variabel strömförsörjning

Det huvudsakliga problemet för elektronik ingenjörer är de vill ha en variabel strömförsörjning för testa deras circuits.the kostnaden för variabel strömförsörjningen är närmare $5.here jag kommer för att göra variabeln strömförsörjning i intervallet...

DIY strömförsörjning

Idag kommer jag visa dig hur man gör power supply för labaratory. Hela strömförsörjningen är i moduler.Steg 1: Skär delar och att göra rutan för strömförsörjning I det här steget skär jag delar från trä till göra lådaSteg 2: Kapade delar för box Dime...

Hur man bygger en strömförsörjning för elektronik Hobby

detta nätaggregat kan användas av elektronik hobbyister.Material:PC-nätaggregat med sladd3/8" MDF träPå/av-knapp från gamla datorn1 röd lysdiod1 Grön LED6 banan Jack uttagKrympslangPlexiglas (Lexan)TräskruvarBorra MotorDrimmel med skärande hjulAvbita...

Hur man gör en USB bakbord strömförsörjning

Jag köpte många USB-set av brödunderläggen strömförsörjning från marknaden men ingen av dem passar på min bröd ombord. Orsaken är icke standard måtten på bakbord. Hålen är 2,54 mm från varandra, men totala storlek är variabel.Därför bestämde jag mig...