Filt Poncho & nr sy vantarDu kan göra denna filt poncho i 10 minuter... PLUS ett par nr sy vantar av en gammal tröja!

Njut av :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Få hem väska (G.H.B.)

hur man bygger en få hem väska (G.H.B.)Steg 1: Varför behöver du en?Så varför en person behöver en få hem väska (G.H.B.) och hur går det om att bygga en? Det enkla svaret är denna väska är att få hem så att du kan få till din bugg ut väska (Bob) och...

Vad är det minsta överlevnad redskap ni kunde bära? Den viktiga EDC Pocket

som en överlevnad strateg, det värsta problemet är att få min egen familj att lyssna och ta vad jag säger på allvar om överlevnad kit och beredskap. Även min fru var långsam att anamma vad hade plötsligt insåg jag när jag såg återhämtningsinsatser ef...

Sovsäck System

det verkar att vara inlåst i huset på grund av snö och kallt väder var bra för något. Jag har äntligen avslutat och laddat upp detta!Detta Instructable visar hur man gör och använder min sovsäck system.Detta system är i huvudsak en skiktad sovsäck so...

Hur man gör en mössa, Poncho och vantar från en gammal tröja

hantverk experter Rob & Corinne är på det igen! Denna gång på Threadbanger vi tar en gammal mönster print tröja och förvandla det till tre objekt! En beanie mössa, poncho och vantar. Med denna snabb how-to kommer du vara redo att klippa din vinter mo...

Att göra en anständig Poncho - från en filt.

Ponchos är en av de bästa varm vinter garmets någonsin uppfunnits.De bästa som är gjorda av ull filtar.Naturligtvis miljön de är gjorda för, mängden reser och väder etc... alla kan beslut i design och material som används. De kan också göras med huvo...

Lätt filtad ull vantar

jag nyligen gjorde mig två par av tovad ull vantar. Detta är mina första par någonsin som första gången jag tovning av ull. Här är hur jag gjorde dem. Jag hoppas att detta hjälper dig att dyka in i en fantastisk värld av tovning och vänligen dela idé...

15 minuters Ruana (bolivianska Poncho)

En Ruana är en wrap stil poncho som är mycket lätt att göra och bära. Du svepa in dig i det, låt det hänga lös eller kasta en kant över axeln och säkra med en PIN-kod (om önskat). Du kan även använda det som ett kast eller filt när sittande i en stol...

Öl-handduk-poncho av användbarhet!

Jag bestämde mig för att ha något att sele på som ett extra lager runt lägerbål, bbqs, hemma eller borta skulle vara mycket händig. En poncho / tappert typen artikel tycktes passa räkningen. Att minnas en påse av gamla bar handdukar jag hade hållit f...

Filt med inbyggda Hood

två år sedan gjorde jag en gigantisk flagga att Visa mitt stöd för Wests tigrar med hjälp av polar fleece material (kolla in flaggan används i bild 2). Min flickvän älskar absolut flaggan, inte på grund av sin kärlek till de mäktiga tigrarna men efte...

Monster vantar

dessa "lätt på" vantar har inga hål för tummen att brottas med och ingen vänster eller höger till förvirrar. Söta monster hålla barnen varma och de är kul nog att hålla! Svårigheten med detta projekt är avancerad nybörjare men om du just har bör...

Lätt poncho av nästan vad som helst.

Sjalar/Ponchos är tidlösa, och ett enkelt projekt som kan vara gjord av nästan vad som helst... duk, filt, täcken.Vita en på bilderna är en tung bordsduk som jag hittade på en loppmarknad och pink är en gammal afghan jag hittade vid en sparsamhet but...

Skapa en modifierad mexikanska poncho från en handduk

som alla bra Douglas Adams fan vet, en handduk är ett massivt användbar objekt. Detta Instructable är ett sätt att göra en handduk mer användbar.Detta projekt kom att tänka på vandring redskap. Jag vill ta en handduk på längre vandringar i fall jag h...

Poncho Mania

när Martha Stewart klev av planet klädd i sin nya "Coming Home" poncho, http://majorknitter.typepad.com/photos/patterns/marthas_poncho.html stickare och crocheters gick vilda. Jag visste att jag var tvungen att sticka en! Lyckligtvis för oss all...

Röd poncho och tofflor för sköna vinter runt huset.

jag älskar trivsel i en varm filt medan jag läsa eller titta på tv i soffan, men jag tyckte att en poncho är det bästa sättet att hålla varm medan du gör saker runt huset under de kalla vintriga dagarna.Jag gjorde tofflor också, bara för att försöka...

Vintern överlevnad Hooded filt med många funktioner

Många stater är att bli träffad hårt med extrema väder nyligen. Hemlösa skyddsrum är fulla och många hemlösa är utan skydd eller varma kläder. Min man har kronisk anemi och har bett mig att göra honom poncho att hålla värmen. Medan vi skulle designa...

Marionett handskar/vantar

dessa är riktigt mysig handskar som förvandlas till vantar--- och de dubbla som marionetter! perfekt för alla åldrar :DSteg 1: Vad du behöver Först måste:-nål och tråd-fleece (1/2 gården per handske eller 1 yard för 2 handskar)-symaskin (tråd och mat...

Att göra vantar med Danielle Everine

här Insturctable visar hur man gör vantar av överskott ull armén filtar. Detta är inget nytt förutom att vi använder ett siden avskärmat mönster kallas The Interlachen filt. Du behöver inte använda detta, finns det lätt mönster på internet och översk...

Liten filt Box/hoppas att bröstet

Denna liten filt box/hoppas att bröstet är tillverkad av del av en gammal swing dörr och pall trä. Gångjärn och handtag är från ett Kina skåp som jag använder i andra projekt!Steg 1: Gammalt swing dörrar.... Skär sjunga dörrarna i 2: levered portion...

Skär industriella filt med en vattenskärning

En laserskärare kommer att göra ett bra jobb när skära filt men det finns betydande nackdelar den tekniken. Syntetisk filt kommer att bilda en liten smält pärla längs den skurna kanten, och ull kände singesna och luktar som bränt hår. Det finns också...