Filtade håret av hund Coatvarje vinter vi har ett dilemma med vår inomhus Cocker Spaniel: om vi lämnar honom håriga, han är för varmt för inomhus liv och går runt trosorna och dricksvatten oavbrutet. Om vi rakar honom, är han för kallt när han går utanför.
Denna vinter jag löst dilemmat: jag rakade håret upp sin rygg och mage och del av hans ben, sedan använt sitt eget hår för att göra en kappa för honom. Hans hår var nål-tovade i en skräddarsydd yllekappa att han kan bära utomhus och toasty varm, sedan ta av när han kommer tillbaka inuti. Problemet löst!

Hur man kände en hund hår rock.

Du behöver:

Tvål och vatten
Grooming saxar
En bit av ull eller craft tovning tyg
Krok och ögla fästande tejp
Sax
Rak stift
Nål och tråd
En tovning borste
Tovning nål (helst en multi nål gadget)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kitronik lyser upp hund Coat

Hund säkerhet på natten är en fråga som många hundägare oroar.Detta är en steg för steg guide att göra ett ljus upp hund coat för ägare att sätta på sina hundar när det blir mörkt för att se till att hunden syns för fotgängare och bilar.Steg 1: Utrus...

Repurposed hund Coat

varför köpa den om du kan göra det!Ridning cyklar kommer med många förmåner, att fånga en glimt av folk skräp är en av dem! Jag gjorde en vintage damer house rock och var tvungen att göra något med sin tilltalande ut. Detta är vad jag gjorde.Lär dig...

Vändbar hund Coat

hundar gillar att vara snygg också! Vad sägs om en kappa som kan vändas?Du kan göra sjunkande tryck på ena sidan och en andra a vintern ut, eller som jag har gjort två utskrifter som du själv väljer!Här "s en enkel sömnad mönster för en hund coat är...

Anpassade hund coat

så i somras fick jag en härlig liten hund att berika mig och mitt liv pojkvänner. Hon är en medelstor storlek hund, vilket innebär att hon kan ha problem att hålla sig varm när det börjar bli kallt ute och eftersom vi bor i Danmark är det ett ganska...

Varm hund Coat anpassad storlek

duk yttre, gamla madrasskydd för inre och polar fleecefoder. Kardborre flikar. Söta broderier. Tråd, saxar, nålar, symaskin. 1 tum bred tejp.Steg 1: Mät din hund Åtgärd krage till svans, bröstet till gumpen och runt tunnan.Steg 2: Klipp mönster ut. S...

Tecken på hund Coat Rack

Jag fick ursprungligen hund skylt från min mamma för Xmas. Jag är inte riktigt säker på var hon fick det. Ursprungligen var det bara hänga på väggen där racket är nu. Jag behövde ett ställe att lägga min hund koppel och halsband så tänkte att jag kun...

Lätt hund Coat handledning

En FiberArtsy handledningVerkar den enda motion har jag tid för dessa dagar är promenader. Tja,liksom många av er gillar jag inte att gå ensam så jag tar våra beagle, Maggie, med mig. Vintern är här och som tur är det, jag kunde inte hitta Maggie's c...

Liten hund Coat

detta är min första instructable och första icke "sätta fast den" sömnad jobb. Så jag förväntar mig att du kan åtminstone uppnå sömnad som erm "raka" som min.Här hoppas Ollie uppskattar ansträngningenSteg 1: Vad du behöver SaxPinsBand...

Hund Coat

jag ville ha en rock för min hund att bära på jul.Jag köpte en tartan tyg och skapade denna päls.Jag mätte längden från pälsen till svansen.Diametern på deras bröstkorg och längden på bröstet.Nära runt rib med kardborre....

Pudel kostym för en hund

Detta är en anpassad pudel kostym jag gjort för min hund.Steg 1: Köpt materialetFörst hitta ett pälsliknande material på din lokala tygaffär du. Jag köpteca 1-1 1/2 varv för min 35 lb dalmatiner. Också få samma mängd material i en matchande färg av t...

Karusell häst

vår hund Kaiah är en rotti blandning och används för att bära hund rockar som denna kostym utvecklats från. Grundläggande svart hund barnsäng med huva lätt att hitta ett gratis mönster på internet jag använde ca 1/2 gården hon är 70lbs. öronen är 2 t...

Tjusig liten örhänge boxlet

i mitt hus har vi alltid haft en konstig förkärlek för papprör allehanda. Det verkar så synd att kasta ut dem när man kan ha så roligt med dem. Rulla 'em, stack 'em, skala dem, bygga ett slott, göra ett musikinstrument, roa din katt, retas din hund.....

Ruggig handväska... Lynne Version

detta är en väska som jag gjorde. Jag skapade mönstret. Den färdiga produkten mäter 18 1/2" W om avslappnad. Kroppen av påsen är ca 11" H men med handtagen extended, är det ca 24" H. Virvel design är min tolkning från ett inlägg som jag hit...

Frukost på Tiffany's

Breakfast at Tiffanys Coustume för person och eller hund1) svart klänning crown kam och pärlor fick från kostymer kan direkt använda någon svart klänning eller pärlor u kan ha.2) hund pärlor uppträdda på fishinging linje 3 separata halsband jag använ...

3 sätt om hur du uppdaterar en stinkande hundar päls med saker använder du varje dag.

du använder dem ganska mycket varje dag.Steg 1: torktumlare ark ta din val varumärke och fragrence torktumlare ark och massera din hund coat, kan du behöva använda två för extra stinkande hundar.Det gör sedan lukta extra färska.NÅGRA FRÅGOR ELLER FUN...

Dog Hoodie Mod

Med några grundläggande sömnadsskicklighet kan du förvandla en gammal hoodie till en stor hund coat. Perfekt för de kall morgon promenader och så mycket roligare än vad man kan köpa i en djuraffär. Bara för att min hund har kort hår och vi lever i et...

Pappersdockor

som jag surfade en fancy shmancy papper butik jag blev bestört över att hitta en dyr klippdocka att göra kit. Dessa färdiga "lösningar" besegra hela syftet och förstöra allt roligt i Pappersdockor. Några av mina lyckligaste barndomsminnen deltar...

Naturliga botemedel för hundar & loppor

Hej, är mitt namn Victoria. Första gången att göra detta, men jag gör det för pooches där ute. Om du använder grejer du köper från din veterinär (fördel och alla dessa loppa potions ute), snälla sluta, är de inte bra för din hund eller katt för den d...

Den $8 hund vakuum borsttillbehöret!!!

Gör din hund hår flyga när du borstar dem?Vill du spendera $30 dollar för att hålla det händer? Nej? Bra, ska jag visa dig hur man gör det för $8!Steg 1: Vad behöver du??? Material:En 1 1/2" vakuum-bilaga ($8)Din sällskapsdjur borste (jag antar att d...