Final Fantasy Collection 2beslöt jag att göra en av dessa men ive ont om idéer nyligen så theres ingen Kingdom Hearts saker denna gång men om du har några fler idéer på något jag ska göra snälla lämna en kommentar nedan eftersom jag verkligen behöver några. Det är inte lika bra som den första men Enjoy!
PS: Ledsen KH fans
PSS: Din Välkommen KH haters (inte jag förstås)
PSSS: Jag vill göra Weiss Immaculates gunswords från Dirge av Cerberus, du vet, Katana med en pistol på dem, men jag vet inte var du ska börja, några idéer?
Relaterade Ämnen

Final Fantasy väggklocka

Du är en Final Fantasy fan, är inte du? Så vad gör du med en tråkig vanlig väggklocka hänger där?Även om detta inte är en originell idé till mig (jag har redan sett liknande klockor på internet) har jag beslutat att skapa den här guiden eftersom jag...

Final Fantasy Buster Sword Proto typ

Om du är en Final Fantasy fan, då har du tried(or wanted) att göra en buster sword någon gång i din gaming korståg. Som du hade jag också denna önskan, som nu har tagit form i en kartong/duct tape mästerverk (mer eller mindre). Men detta är långt ifr...

Final Fantasy Moogle Cupcakes

dessa Final Fantasy teddy-bear-liknande beasties göra för söta cupcakes! Gjord av vanilj cupcakes med vit glasyr, toppad med godis och en slickepinne bobble.Steg 1: Sätta ihop ingrediensernaDessa cupcakes är lätta att göra! Allt du behöver är-Ingredi...

Final fantasy VIII Gunblade replika

detta är en av mina pågående projekt som jag började jobba på några veckor för att öva och användning för en stormby kostym som planerar att göra för cosplaying.Grejer jag använde var en stor ark kartong, lim både trälim och varmt lim, en billig meta...

Final Fantasy Amigurumi

som en av mina första virkade projekt, jag gjorde dessa amigurumi som är formade efter Final Fantasy jobb. Jag har gjort en röd Mage, vit Mage, svart Mage och en Hunter/Ranger. Var och en av dem är cirka 4 inches tall.Vart är tillverkad av kamgarn vi...

Final Fantasy Battles 2

Istället för att använda Lego Final Fantasy tecken som Final Fantasy Battle 1, bestämde jag mig att göra det igen men med mig i det istället för lego tecken. Jag gjorde bilder av moln, Sephiroth, Vincent och Cid. Njut!PS: Im kommer inte för att sätta...

Final Fantasy och kungariket hjärtan samling

en samling vapen och annat från Final Fantasy och Kingdom Hearts som jag gjort! im hyvling på att göra ännu en av dessa när jag gör mer saker som Vincent Valentines gatlopp och Axels chakram. Om du har fler idéer på något från Final Fantasy eller Kin...

Hur att få bättre/nyare grafik för Final Fantasy 7

Final Fantasy VII är ett av de spel som du älskar att spela trots att grafiken är alla föråldrade. Men tänk om du kunde spela den samma gamla FF7 som du känner och älskar med förbättrad grafik? Just det, tack vare den engagerade hårt arbetande männis...

Final Fantasy Bomb värmedyna

Denna lilla killen var inspirerad av Eccentricats mikrovågssäker strumpa varelse. Jag gillade tanken på en värmedyna som fördubblats som ett uppstoppat djur. För min beslutat jag att göra en varelse som kan förväntas vara onormalt varm. Det första so...

Final Fantasy III NES/Famicom engelsk översättning reproduktion patron

Detta Instructable kommer att förklara i huvudsak konvertera en kopia av den Famicom (Japenese NES) versionen av Final Fantasy III till engelska (eller valfritt språk). Målet med denna guide är att ge en enkel metod för att återskapa detta spel utan...

Hur man tecknar Zack Fair av Final Fantasy

lär dig hur man drar Zack Fair av Final Fantasy med den bästa ritning handledningen online. För full tutorial med steg för steg & speed control besök: SketchHeroes!...

Super Smash Bros vs Dissidia Final Fantasy

Super Smash Bros vs Dissidia Final FantasyVarning: Kan innehålla våld....

Fran (Final Fantasy XII) hjälm

Voila, 4 bilder på min Fran hjälm! Dessa är tänkta att hjälpa dem som har frågat hur jag gjorde bitar av min Fran cosplay, och jag ska försöka beskriva så bra som möjligt hur jag har gjort det.Först och främst ska jag beskriva vad som är på bilderna:...

Final Fantasy Magicite

En kompis till min nämner han försökte köpa några Magicite stenar för visning men kunde inte hitta dem någonstans. Jag måste erkänna jag hade ingen aning vad de var på gång, men när jag upptäcker ett foto av dem online, tänkte jag här har stor potent...

Bil från filmen Final Fantasy andarna inom

först av allt jag har att ge kredit Ghostsniper eftersom jag ursprungliga gjorde hans warthog och sedan ändrat i detta. Om att använda din design är stötande är jag ledsen.Jag vet att det ser ut som en stor Warthog, Jo det är typ av och det är därför...

Final Fantasy Battle

Pic av svart Mage och vit Mage VS en Rubix kub. Nästa im kommer att ta en bild på mig och någon annan kämpar och gör samma sak!...

Enkel Final Fantasy svärd

Steg 1: material Behöver du kartong 3'x 2' kan du klippa för att passa jag sätter hosta pic eftersom det är ungefär hur stor kartong är du behöver ett påtryckningsmedel som är rak och papp är 3/4 av pinnar storlek och du behöver en limpistol och varm...

Enkel Final Fantasy Buster Sword

Tittat på alla skrämmande, komplexa trä/metall Buster svärd som du eventuellt inte kan göra? Väl inte leta längre! Allt du behöver är kartong och några grundläggande verktyg.Steg 1: Verktyg/material Du behöver:1.A mycket stor platta av kartong och en...

Hur man gör något: Final Fantasy Dissidia

gå till steg 1.Steg 1: 1. Tryck på: Ladda spel, om din nya, tryck på: nytt spel. Sedan den huvudsakliga menyn dök upp, sedan gå till Monget om du har olästa mail sedan öppna posten. Sedan Tryck på X och gå till anpassning. Nu, om din rygg till spelet...