Firefly nattlampan LED löparskorbara om du kör i pitch black som jag gör för mesta, jag hittade och gamla par min unge lätta upp tofflor i papperskorgen (de är Buzz Lightyear modellerna från Walmart eller mål) och slet det LED-belysningssystemet ur dem och hot-limmade dem till mina löparskor--nu , med varje steg på natten, de gör en galen ljusshow för mötande trafik.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Firefly kort med ledande bläck

Detta kort gjordes på Yukonstruct's Circuit Scribe bygga natten och använder Electroninks ledande bläckpenna och en Chibitronics LED klistermärke.För detta kort behöver du:Mörkt cardstock (jag använde hälften av en 8,5 x 11 ark av svart cardstock)Chi...

Halloween LED Firefly kostym

förra året bad vi våra söner vad de ville vara för Halloween och de båda ville vara eldflugor så klart det var vad de skulle vara. Det gick utan att säga att de hade att lysa upp så att min fru började arbeta på kostym och jag arbetade på belysningen...

Arduino kontrollerad RGB LED nattlampan

behövs en nattlampa för mina pojkar och ville ha något mer än normala kontakten i. De ville ha en de kunde plocka färg och en som skulle ändra färg.Lätt - en Arduino, RGB LED och vissa PWM!Plocka färg var frågan. Jag bestämde mig på en knapp lösning...

LED Microcontrolled målat glas Firefly hänge

detta Instructable kommer att gå igenom de steg som behövs för att göra ett målat glas hänge med anLED som blinkar i ett mönster med en mikrokontroller.Blink mönstret är en faktisk firefly på en typ av japanska firefly. Det är en förminskad version a...

Programmerbar LED Firefly Jar

Detta är ett roligt, vackra och billiga projekt som gör en stor gåva! Jag började att göra detta över ett år sedan och min ursprungliga prototyp (och många andra) fortfarande kör stark.Bygga en firefly burk kräver endast en timme eller två av din tid...

LED Firefly brosch

De LED Firefly brosch är ett svårt projekt för den första timern, men en rolig bygga för veteran fly tyer!Du behöver ett skruvstäd som rymmer små objekt mycket bestämt. Jag använder en fly-tying vise som rymmer monofilamentgarn och tråd.Också, ta en...

SoftBlue LED nattlampan

detta tog ca 5 timmar att bygga, gjorda med ett glasrör inscense 2 blå LED vit bradied värmebeständiga rör jag hittade i en brödrost mmmmmm toast..., 1/4 kopparrör och en guldpläterad VVS hängare böjd till min vilja med en hammare, par mässing monter...

Minecraft LED nattlampan lampa

Färdiga målningen pixlar på utanför akryl kub.Steg 1:Test belysning LED 's med 12 v strömkälla.Steg 2:färdiga fungerande prototyp för alla Minecraft fanatiker....

LED Aqua pärla nattlampan

detta är en snabb tutorial om hur man gör en nybörjare LED nattlampa. Ursprungligen gjorde jag detta för min lillebror för att hålla monster i schack.Steg 1: material Stora röretLitet rörLED-lamporTråd (något elektriskt ledande)Pipe Cap (passar över...

3D tryckt LED nattlampan

Hej! Detta är en Instruktiv, steg för steg guide till att skapa din egen 3D tryckta LED night light. Först måste du veta vilka material du behöver.1. CAD-program (OnShape, etc.)2. 3D-skrivare3. Cura fil4. LED Strips5. ledningar för LED Strips6. 12 el...

LED personliga nattlampan

skapa dina egna anpassade nattlampa, använder grafik eller bokstäver!Steg 1: Material - En vanlig natt ljus från butiken-en testsida för att få rätt bild eller bokstäver val-ett klistermärke papper som du kan skriva ut bilden och hålla det till plast...

LED Dawn / Sunrise väckarklocka, nattlampa & säkerhet ljus - Arduino kompatibel

som nätterna förlängs successivt under hösten 2011, jag upptäckt glädjen med Arduino och trodde att det skulle vara ett bra sätt att genomföra något som jag har velat ha en lång stund - ett skonsamt sätt att vakna upp på en vintermorgon. Tyvärr, det...

Arduino Firefly-programmerad lysdioder på handgjorda tovade Tote Bag

Detta var mitt första projekt som krävs för kodning. Min idé var att skapa en tovad väska som hade några lysdioder som skulle tona in och tona ut slumpmässigt, som eldflugor. Det skulle vara ganska och inte alltför nördig, så jag arbetade hårt på tov...

3D tryckt Mini nattlampan

Vad göra med en 10mm LED och en 3D-skrivare? Varför inte göra en Mini nattlampa. Perfekt för enkel belysning runt huset, eller även utanför, dessa Mini nattlampor passar räkningen nästan var som helst du behöver dem.Steg 1: Verktyg och material3D-skr...

Ashley möbler Maxine LED lampa

Efter en senare resa till Ashley Furniture gick min flickvän och jag ut ur butiken köper en sovrumssvit som hade en samtida, modern look. En av fördelarna med försäljning var två gratis lampor av vårt val. Med tanke på storleken på lyktorna de hade t...

Borderlands Themed Firefly: Angler

Jag har aldrig spelat borderlands, men jag var alltid Road på "shark" tema Nerf vapen de målade för att matcha stilen i spelet. En dag bestämde jag mig varför inte göra min egen? Jag bestämde mig istället för en haj varför inte en marulk eller e...

Auto-Off nattlampan

Gillar dina barn sleepling med en ficklampa för skydd mot monster? Glöm de att stänga av innan du somnar? Om du svarat ja på båda frågorna, kanske du behöver din alldeles egna-batteri "Auto-Off nattlampan"Steg 1: Hur det fungerar Detta Instructa...

3D tryckta nattlampan "Roliga kitten"

Nattlampan "Roliga kitten" för våra favorit barn.Det är enkelt att göra och säkra för barn.Detta utsågs drivs av batterier och helt stängd fall.Lysdioder ordnade i en cirkel bildar ett vackert mönster.Och på dagtid, det är bara en glad kattunge...

Wearable FireFly

Att en bärbar firefly som lyser när vingarna träffarSteg 1: Material som behövsFärgglada tygNagellack att matcha färgen på vingarnaPärlor/Glitter för ögon (valfritt)Ledande tyg (järn på)JärnLimpistolSaxGängaLedande trådNålarGul lysdiodResistor mynt b...