Fisk krok från plastflaska och 2 verktygDu kan göra en fisk krok från en plastflaska, lättare, och sax. Det är inte lämplig för större fiskar men fungerar i en nypa att fånga pan fisk eller andra små fiskar.

Supplies-

  1. Tjock plast flaska.
  2. Bra sax.
  3. Ljusare eller exakta värmekälla.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Förvandla en kan Tab till en överlevnad fisk krok

detta är väldigt lätt och enkelt. Alla verktyg som behövs för denna fisk krok kan hittas på de flesta multi-verktyg. Det tar bara några minuter att skapa.Steg 1: material -kan tabba-Fil-tråd fräsar (eller något som kan skära genom metall)Steg 2: Form...

En Gem fisk krok

Detta är hur du gör en vanlig Gem till en fiske genomföra.Steg 1: räta. Ta din gem och räta ut den.Steg 2: böjTa tång och göra en liten slinga.Steg 3: Böja igen.Böj en krok i gemet med tången.Steg 4: String det.Bifoga en sträng till en liten slinga.S...

Göra en fisk krok i en Läppring (eller vise verse)

jag fick min läpp genomborrade för en tid sedan och bestämde att det skulle vara häftigt att ha en fisk krok som en Läppring för denna fisketur som jag tänkte på i sommar. Jag tittade för olika fisk krok som läpp ringar på internet och hittade verkli...

Överlevnad Pop fliken fisk krok

detta är en överlevnad fisk krok. Den är gjord av en pop flik från toppen av en pop kan. Det är mycket lätt att bygga och kräver lite skicklighet.Steg 1: Att få leveranser Få dessa husgeråd1. sax2. pop flikenSteg 2: Att göra kroken Först, skär upp på...

Handgjorda Steampunk läder korsett med mässing Inlays och anpassade verktyg

Kolla in www.starboardsky.com för mer av mitt arbete!Följ mig på www.facebook.com/starboardskyleatherworks Handla mina objekt: www.etsy.com/shop/starboardskyLWSteg 1: Prepwork Så, eftersom detta var min första korsett, jag bestämde mig att beställa e...

Cajun fisk rullar med vegetabiliska pinnar och stekt zucchiniblommor

här är jag med några mer fiskfiléer. Som den enda fisk äter i huset, inte räkna våra Mr Peabody, jag går vilda och jag försöker förbereda dem på tusen olika sätt. Fisk är ljus, välsmakande och hälsosamma. Under våren som jag gillar att följa det till...

Hur man gör en fisk krok örhängen med tråd

detta klipp visar hur man gör en fisk krok öra tråd. Klipp är från DVD nybörjare smycken gör av Stari tjej smycken. Fler filmer kommer snart....

Laser graverat glas (efter att ha tagit Techshops Laser etsning och roterande verktyg klasser)

efter avslutad TechShop Laser skärning & etsning SBU klass (LAS101) och Laser gravör roterande fastsättning SBU klassen (LAS201) jag ville göra några etsade candle holdlers för praktiken.Kursen instruktionerna och använder en bild från Mimi Daly Phot...

Reparera väska handtaget med hjälp av en plastflaska och sin mössa. En kreativ användning av begagnade plastflaska

Hej alla, här jag (Mr Suhasa, Ph.D. student i bioteknologi, Bengaluru, Karnataka, Indien) Visa hur man håller en påse med trasiga handtag. En plastflaska och sin mössa kan användas praktiskt att göra ett handtag för väska - https://www.youtube.com/wa...

Själv upprullningskraften fisk krok

har du någonsin varit fiske, kände bogserbåten kort, och rulle i din lure bara för att finna någon fisk och inget bete? Vad jobbigt! Detta händer eftersom fisken inte alltid tug direkt mot din linje mycket lång eller du inte reagerar tillräckligt sna...

Fiske krok.

Vad som behövs:Gem.Vass tång med wire cutter.Metspö och fiske linje ().Annan färg trådar.Vad man ska göra:1. veckla upp din gem för att skapa en tillplattad "S" form.2. skär gemet i hälften i mitten av "S" med ett par avbitare. Detta g...

Ny! Blad och flera verktyg samling

om du har sett min tidigare samling vapen, kan du självklart berätta lite nya saker har kommit i. Men också vissa saker har stannat kvar. Om jag får 50 favoriter, kommer att jag göra en varierade vapen samling!Steg 1: Kastar knivar. Detta är min HIBB...

Enkla och billiga verktyg arrangör

detta ett riktigt enkelt sätt att organisera dina verktyg. När jag byggde min nya arbetsbänk jag installera pinne ombord bakom det men insåg snabbt att det skulle ta en hög med galgar att hänga alla mina verktyg. Så jag skapade denna arrangör ursprun...

Tesla turbin från gamla hårddiskar och minimal verktyg

bygga en Tesla turbin från 2 gamla dator hårddiskar med hjälp av grundläggande handverktyg och en pelare borr. Ingen metall svarv eller andra dyra tillverkning maskiner krävs och du behöver bara några grundläggande hantverk färdigheter. Det är rå, me...

Ritning för icke-Majors: med hjälp av analoga och digitala verktyg

tror du inte kan dra eftersom du inte enkelt skapa fotorealistiska grafit skisser på första försöket? Oroa dig inte, i verkliga livet inte rita en stängd bok test. Du kan använda dina anteckningar kan du kopiera av andra människor, kan du använda ver...

Enkelt sätt att organisera och lagra verktyg för nästan gratis!

Super lätt, snabb och praktiskt taget fria sätt att organisera och förvara verktyg!Detta fungerar endast med billiga verktyg tha komma i plasthölje.Steg 1: Material som behövs! Allt du behöver är:1. av grova verktyget.2. vissa sissors (eller något so...

Segling kanot kapitel 4: Rista stödben och bryta verktyg

gör ett stödben float (Ama) från en Agave stjälk. Bryta en hyvel, en vinkelslip, en kniv, få klippa men inte dåligt. Fixa en hyvel och en ukulele.Det är dags att bygga ama för våra UTRIGGARE canoe.Min vän Roland Chen har en hel del lokalkännedom. Han...

10 minuter, $10 och 1 verktyg DIY nagellack Rack

jag hade tittat för ett nagellack rack men kunde inte hitta något online för mindre än $60 + frakt så jag bestämde mig att göra min egen. Jag visste hela trä nagellack ställningar som krävs hamring naglarna och mäta inte var för mig så jag tänkte ut...

BACKBOX en - mer än bara ett lufttrafikföretag och tunga (verktyg)

' aldrig sluta utbildning"är en av mina favorit citat."Att göra fel är kul - du gör det mycket bättre nästa gång" är också en av mina favorit citat."När det blir tufft, tufft få gå" är... också, ja.Men min ultimata favorit är 'Ald...