Fiske Bucket Seat & talja Boxjag har sett sportsman's sportstolar i butikerna under en lång tid och trodde de var en cool koncept, men de var ganska dyrt för vad de var ($20 eller mer för i princip en hink & en pad). Mina vänner och jag har använt gamla 5 gallon hinkar för att hålla våra fiskeredskap i år, men det var just det, en hink full med grejer. Om du ville sitta på det tvungen du att dumpa ut innehållet och vända den upp och ner. Om det tippas, föll dina saker ut. Om det regnade, blev dina saker blött. Så, efter mycket övervägande, jag bestämde mig att göra min egen bucket seat. Detta är vad jag kom upp med en fiske plats med talja lagring som jag gjort från en 5 gal plast kitty liters hink. Denna särskilda hink är kvadratisk (eftersom det är vad jag hade), men du kan anpassa dessa instruktioner för en rund hink ganska lätt. Det kan användas som en jakt blind plats, verktyg hink, sport säte eller andra ändamål du kunde komma på.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hålla fiske linje från att bli trassligt i din talja Box

ledare linjen är en viktig bit av talja för att göra havskatt riggar och ställer in metspön för fiske efter många andra arter av fisk.Att ha ledare linjen i din talja-box ofta resulterar i en stor trassliga röra av fiskelina och gör det en mycket fru...

Upp-cykel en gammal låda till den ultimata talja Box & kylare

Arbete var att bli av utrustning, så jag fastnar en välgjord låda med ingen aning om vad jag ska göra med den.Sitter på det hemma jag tittade upp på min fiskespön, och tänkte på alla grejer kundvagnen jag med mig för att fiska.En enkel resa till en l...

Vintage trä talja Box

Hej Karl Instructablers;Att vara en fanatisk och hängiven fiskare, jag bestämde mig för att jag behövde en personlig talja-box. Efter att ha tillbringat en enorm tid online letar efter den perfekta vintage stil talja-box, kom jag upp tom. Jag hade tv...

Altoids Mini talja Box

material Altoid smalls tin olika storlek krokar vikter bilder inte inclued limma lite trälim trä inne i burken som barer låt det torra lägga material i och då har du en talja-box berätta vad det är är min första oförstörbara...

Bucket Seat snurrfåtölj

jag gjorde denna ryggstödet 1999, så kan bara ta bilder av den kompletta sak, inga framsteg bilder är jag rädd!Det var ganska enkelt att göra, men du kan nu köpa dessa pre gjort, eller kan du köpa parentes direkt från tillverkare som gör livet verkli...

Återställa en rostig gammal talja-box med sand sprängning & pulverlackering

jag hittade denna gamla ratty talja-box i en hög med skräp på sidan av vägen väntar på en soptipp kör. Hur coolt skulle det vara om jag återställt den?!?Toppen var bara om rostiga genom, gångjärnen frystes, låset var fastrostade stänga, men det var r...

Big Daddy inredda bucket seat

Hej alla.Jag har gjort ett par av dessa tecken för min son och jag. De är faktiskt bekväma och funktionella samtidigt.Steg 1: leveranserIngredienser:En bit av plywood, fiber board eller ens MDF.Omkring 2 fot av 1 "x 2" ombordTräskruvarLimStoppni...

Kvinnans talja box (ändra en Plano stor en bricka låda)

män - vänligen lämna nu. Hitta en annan Instructable. Detta är en Instructable av en kvinna, för kvinnor. Okej, låter komma igång.Vad du behöver:Silvertejp i din favoritfärgKartongEn kosmetika väskasolkrämbugg myggmedelvitlökspulverlökpulverFlöde ell...

Dubbla fack micro talja box.

Bära omkring på en stor fastighetsskötartjänster box är hårt arbete. Göra det hårt i lätt arbete med detta instructable.Steg 1: Leveranser: Vad du behöver för detta projekt:-2 Altoids saker-1 limpistol-1 kläder stift-Popsicle pinnar-Varmt lim pinnar...

Trä talja Box och Rod lagring

Syftet med detta trä struktur gör att du kan lagra 4 spön och talrika plano, storleken 3600, tackla lådor. Den är gjord av fyra, åtta fot två av fyra, ett blad av en fjärdedel tum trä (3' x 4'), ett blad av en halv tum virke (3' x 4'), kork ombord (2...

Pimped ut bucket seat

detta projekt är att skapa en hink låg profil plats för så billiga som möjligt, vi byggde detta för 15 euro och massor av klipp.Vad du behöver för detta projekt.* En lastpall* Skum (Got från skum shop scaps gjorde på grund av hur vi lager det)* röd s...

Altoids tin öring fiske mini tackle box!

Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Re...

Compact Tackle Box

denna mini talja-box gjordes för mig av en kär vän till mig, hon har gett mig tillåtelse att dela sin awesomeness på här. : 0)Jag fortfarande bygger min lilla på gå kit, men objekten på bilden är hon ingår i den för mig på att ge det till mig.Det fak...

Crappie fiske

Crappie fiske är kul och en ganska lätt sak att göra du bara måste veta vad din gör så här är några tipsSteg 1: Vad du behöver MetspöNetTalja boxKroppen av vattenSteg 2: Bete/tackla Du kan använda någon sak från maskar till spinnare men här är några...

Fiske resa hacks life

Du packa ihop din utrustning, sätta i din lastbil och lämna. Du får till sjön men alla linjen är trassligt och krokar sticker in din utrustning. Här är hur man kan förhindra attSteg 1: Stick krokar och lockar i korkarDetta är så lätt som det låter. I...

Guide till färskt vatten fiske

när jag var en nybörjare fisher jag visste inte vad jag gjorde. Jag sökte och sökte efter guider som skulle visa mig vad beten att få. Denna guide visar dig vilka beten, beten och stavar en nybörjare behöver. Om jag får 20 favoriter kommer jag göra e...

Ta itu med Box organisation hacka

Detta är ett enkelt sätt att organisera fiske krokar och spinnare för din talja-box. Det kommer att hjälpa dig hitta din utrustning med lätthet och kunna välja utrustning utan skärs av en krok.Förnödenheter som behövs:Limpistol eller andra bindemedel...

Göra ett Paracord fiske lockbete

medan jag förberedde sig att gå på en campingtur med Mrs Redneck och min yngsta dotter, jag gick igenom några gamla fiskeutrustning och slogs med kranium gasbildning.Människor är hela tiden att göra överlevnad armband, bälten, remmar och sådant med P...

Gös fiske taktik

gös fiske kan och kommer att få tuff så här är några taktik som jag använder och jag hoppas att dessa tips hjälpa dig att fånga mer fiskSteg 1: Vad du behöver 1.fishing pole2. netto3. talja box4. vattenförekomst5. båtSteg 2: Beten/tackla Vad du behöv...