Fiske med en säkerhetsnålfiske med en säkerhetsnål, du vet vi har alla haft den bilden går om våra sinnen som barn.
Det verkar väl att den har aldrig lämnat mig, jag har alltid haft säkerhetsnål fiske idén begravd precis under ytan.
En dag när jag besökte lokala idrottsliga varor avsnittet letar du efter fiske, gjorde jag min vanliga, gnäll om vill ha detta och att men inte vill betala utpressning priserna jag tycktes vara skyldig att betala. Det slog mig som ett ton tegelstenar direkt från min barndom fiske med en säkerhetsnål dagar, jag kunde spara själv tre dollar varje gång jag gjorde en av dessa. Och tro mig jag har tappat räkningen på hur många "tre dollar" Jag har räddat mig från utgifterna.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Fiske med Altoids burkar

jag letade på altoids fiske enheten och beslutade att lägga till en rulle så det inte skulle ta hundratals turas om att ta in fiskelina. För att passa det i burken, jag var tvungen att borra hålet i toppen i stället för sidan. Eftersom jag inte har e...

Hur att fånga fisk med en läsk kan (inget metspö)

hur för att fånga fisk med en pop kan i stället för ett spö och rulle....

Hur att fånga fisk med flaska

hur att fånga fisk. med flaska det ta ca 5 minuter för att fånga från 5 till 15 fisk om du har tur kunde du fått stor en alla jag kasta allt jag fick på grund av att inte dö------------------------------verktyg du behöverkniv!vattenflaskaSteg 1: bygg...

Fisk töntar presentera, pappas Guide till fiske med barn!

Vi älskar att fiska och vi har familjer, så att medel under våra epic quest att fånga och äta alla slags sötvattensfisk i New Hampshire ibland har vi att fiska med barn. Denna artikel kan vara används som din guide till fiske med små barn.Steg 1: Kom...

Fiske med maskar 101 / Bass fiske 101

i detta instructable jag lär dig tekniker för bas fiske i sötvatten(Min största bas är en 8 pundigaHär en video...http://s215.photobucket.com/albums/cc92/reese08_93/?Action=View&Current=114_1784.flvSteg 1: Min Tackle Bag My Tackle bag (och din alltfö...

Vacker KOI fisk med filtersystem

Denna Video är berätta om hur du skapar en vacker härlig damm med filtersystemKanal: vacker KOI fisk(https://www.youtube.com/channel/UCY_AQ5kz11gOcFM93uuguxA)Twitter: https://twitter.com/Carollarue01Facebook: https://twitter.com/Carollarue01Fanpage:...

Fiske med en förbättrad Clinch Knut

dessa instruktioner kommer att visa dig hur man knyter en förbättrad clinch Knut används för fiske. Jag fick lära mig denna knut så snart jag var tillräckligt gammal för att lära sig att knyta mina skor. Det är enkelt och lätt att slutföra. Denna knu...

Uppfällbart fisk med Knex

Självstudien Knex skapades av två klass 2 studenter från Ottawa, Ontario.De arbetade tillsammans för att uppfinna ett objekt som de ville göra, de utvecklat en plan, de byggde uppfällbart fisken och sedan skrev sina egna instruktioner!Fantastiska lag...

Fisk med tomat-kokos curry

Ingredienser:1 lb vit fisk, t.ex torsk1 stor lök3-4 vitlöksklyftor, fint tärnad1 tsk hackad färsk ingefäraOlivolja1 tsk curry pulver1/2 tsk koriander1/2 tsk chilipulver1/2 tsk Gurkmeja1/2 tsk spiskumminsalt och peppar efter smak14 oz kan tärnade toma...

Stekt mjölk fisk med kryddig balinesiska sås

Det är Indonesien mat, brukar kallas "Bandeng Bumbu Bali". Det har först stekt och sedan sjuda med balinesisk sås, typ av sås som är kryddig. Detta är faktiskt uppgiften av översättning och mig och mina vänner måste testa detta recept läsbarhet....

Hur till ren och röker en fisk med varm rök metod

mulle är på menyn för detta instructable. Någon fisk kommer förmodligen fungera ändå. Jag använder en gammal rökare med naturliga char kol klumpar och hickory flis. Jag använder också vissa hickory smaksatt flytande och lite salt en en saltlake.Mulle...

Skapa fisk artefakter för parad i Kanda Festival med hemslöjd & 3D

I Japan har vi en tradition av att göra en mängd fantasifulla artefakter för paraderade på festivaler. För årets Kanda Festival av Kanda Shrine (Chiyoda församling, Tokyo) skapade vi fisk artefakter med hemslöjd och 3D teknik. Känn dig fri att använd...

AquaFeeder 2.0: Automatisk fisk Feeder (med WiFi)

Letar du efter två akvarier är inte ett lätt jobb, särskilt för någon så glömsk som jag. Ibland skulle jag glömma att mata fishies i flera dagar tills min mamma skulle märka flytande fisk skelett. Ja, nuförtiden som aldrig händer, på grund av den nya...

Billiga n lätt hem gjorde fiske pil

jag såg på gör lite av bowfishing för plattfisk med en slingbow, men att hitta varor och utrustning här i Storbritannien var en massiv smärta och visat sig vara mycket dyrt i jämförelse med priserna i USA. Bowfishing i sötvatten är olagliga här, men...

30 objekt Ultimate Altoids Tin Urban Survival Kit (inkluderar solglasögon, en kortlek med kort och ketchup)

det finns massor av dessa survival kit flyter runt Instructables och resten av Internet och även om jag älskar att göra kit som inkluderar fiske krokar och sy uppsättningar, mina chanser att bli i en överlevnad situationen där jag faktiskt behöver de...

Konvertera regn fat att fiska tankar för kretsloppsodling

har du läst om kretsloppsodling men vet inte var du ska börja? Tja, har jag. Så när mina flickor fångade en liten öring på en fiske derby beslutat jag att smälla ihop en fisk livsmiljö.Kretsloppsodling i princip växer växter i fiskevatten. Så behöver...

DIY fiske lockbete - Lipless Crankbait

Detta instructable innehåller detaljerade instruktioner för att skapa fullt fungerande lipless crankbait fiskedrag av trä. Alla bilder och steg är numrerade i rätt ordning att tydligt ge stegen för att skapa din egen lipless crankbait fiske lockbete....

Extrema creek fiske

Välkommen till min instructable om extrema creek fiske,... Eller brist på bättre beskrivning, den "Jag kan inte sitta stilla tillräckligt länge för att fiska normalt sätt, (med bete) instructable." Jag hoppas att du gillar mina ansträngningar at...

Fiske 2 i 1: hålla barnen glada och poäng Gear

när jag fiska med min familj mina två yngre bröder alltid bli uttråkad. De blir arga om avsaknaden av fisk, och inte patienten (som är att vänta på att unga med en ålder.) Vad vi gör är att vi skickar dem söka efter övergivna lockar och andra godsake...