Fitness AD4 - hyllaDetta är del av en sammanställning av MIY och DIY som kom ur min "damma av" motionscyklar och titta på dem från ett förnyat engagemang synvinkel. Jag hade redan gjort de flesta av ändringarna av fitness över de senaste 20 åren. Dock dokumentera sadel ersättning, bestämde jag mig att ta itu med samtliga ändringar. Jag började att göra detta till en enda Instructable, men bröt det upp i mer hanterbara segment.

Hylla församling

Det finns inte någonstans att ställa in något på en Schwinn Fitness AD4. Ett tillägg behandlingen stativ finns men den sitter högt och ser inte särskilt tillgänglig.

Detta är en riktigt gammal ändring ursprungligen gjort för att hålla min kassettbandspelare, sedan CD-spelare, sedan MP3-spelare, och sedan mini tangentbord / MCE fjärrkontroll. Det ger också en plats att hänga puls "klockor". Det har fortsatt att vara användbar för ett par decennier nu. Jag bestämde mig att skriva det som jag uppdaterat kanten strålskyddet. Självhäftande backas filten ursprungligen användes letade verkligen ratty.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Utöva cykel uppgradering - sadel (placera) urval och Setup (Fitness, DX900, XR-7, EX-1000, etc.)

Detta är del av en sammanställning av MIY och DIY som kom ur min "damma av" motionscyklar och titta på dem från ett förnyat engagemang synvinkel. Jag hade redan gjort de flesta av ändringarna av fitness över de senaste 20 åren. Dock dokumentera...

Utöva cykel uppgradering - pedaler, grepp och en Fender (Fitness, DX900, XR-7, EX-1000. etc.)

Detta är del av en sammanställning av MIY och DIY som kom ur min "damma av" motionscyklar och titta på dem från ett förnyat engagemang synvinkel. Jag hade redan gjort de flesta av ändringarna av fitness över de senaste 20 åren. Dock dokumentera...

Linksys gjort-till-fit hylla

jag behövde sätt att låta modemet sitter ovanpå din router utan kokas till döds. I mitt fall jag med avbrott från modemet eftersom det överhettning. Ursprungligen satt modemet på routern. Men efter utsträckt tunga laster, det blev för varm att vidrör...

Akustisk gitarr hylla

Innan korsfästa mig sade jag skruvade upp en gitarr för att göra en hylla till mitt försvar vill jag säga att denna gitarr är mycket gammal och har blivit sårad av falls och överdrifter av en tonåring som trodde han var rockstjärna! Dessutom använder...

Förvandla din Raspberry Pi till en Hamster Fitness Tracker

Har du någonsin undrat hur mycket din hamster körs hela dagen/natten? Hur långt? Hur snabbt? Min 9-åriga dotter gjorde, och vi beslutade att ta reda på. Vänder ut, det var ganska lätt, och resultaten var otroligt.Här är de varor du behöver:En interne...

1 Uber-hylla och 2 CD/DVD/surround högtalare hyllor från 2 x MAVAS

jag ville ha en hylla som skulle passa min TV, surround förstärkare, mitthögtalare, DVD spelare, PVR, subwoofer, vardagsrum PC, SEGA Mega Drive II, PS2, PS3 och min flickväns Wii.Ingenting på den lokala IKEA hade helt rätt. MAVAS handlade om det närm...

Flexibilitet utbildning: Nyckel för Fitness prestanda och långsiktiga hälsa

Läs om varför flexibilitet utbildning är viktigt för fitness och hälsa. Varför yoga/stretching kan vara bra för styrka och snabbhet....

Akryl sko hylla

vad: Custom byggt akryl sko hylla.Därför anpassade: Behövs en sko hylla som skulle passa min konstigt formad garderob.Därför akryl: Jag har tillgång till en laserskärare och jag ville experimentera med materialet som praxis för mitt nästa projekt.Jag...

Antikt Piano hylla

Jag hade en gammal Steger & Sons piano från början av 1900 som var helt ur kommissionen. Jag tog de fyra främsta 4 X 4 inlägg ur det år sedan för att bygga en prototyp plattform säng, och jag var kvar med en hel del andra bitar liggandes. Om den del...

FLASKA och glas hylla

Denna upp-cykel var del av ett college projektet (Medicine Hat College) för en icke statlig organisation kallas Habitat for Humanity. Vi skulle till upp-cykel någon produkt från Habitat för mänskligheten återställning och öka dess värde. Vi fick $20...

Beautility: En eco, lätt och elegant öl flaska hylla.

Papper och öl flaskor--saker som vi ofta hitta stapla upp hemma. Tja, Tänk om du var gett något till gör med dem, och gjorde vid samma tid utrymme för andra saker som är staplade och som du vill visa?Med hjälp av avfallspapper, tomma flaskor, och lit...

BMX/cycle hylla

Bmx ram hyllaSteg 1: Vad du behöver1/2" plyDrillTrälimPIN naglarHammareVäggen pluggarSkruvarnaUnderull/gloss färgSanderSteg 2: Skär trådenFörst och främst behöver du mäta längden på ner röret på ramen och överst på ramen, måste du räkna ut vinkeln på...

Drivved hylla

Drivved hylla, trä på den södra spets i Afrika.Total kostnad = Diesel (transport till stranden) och kreativitetSteg 1: Off till den lagerlokal att se vad som finns...Klättra i bil och huvudet till närmaste strand. Vildaste kusten är att föredra. Det...

IKEA hylla säker med magnetiska nyckel

ända sedan jag först lade ögonen på chunky IKEA möbel, jag har velat göra dess ihåliga innanmäte till en super hemliga gömma plats. Jag först försökte (och misslyckades) att göra en lucka i toppen och sedan benet av en Brist på sidobord, men det är n...

Hemliga fack hylla

Ett hemligt utrymme hylla kan användas för att förvara dina värdesaker. När stängt det verkar vara en enkel flytande hylla. När öppnas med en magnet har du tillgång till en dolda fack. Jag placerade en magnet på sidan av lådan till den lilla rutan so...

Gigantiska källaren eller garaget hylla för $36

Jag behövde hyllor för min källare, men jag ville ha lite kul med det och se hur mycket hyllor förvaring jag kunde bygga till lägsta möjliga pris, medan det fortfarande är mycket stark. Denna hylla använder en enda OSB 4 fots x 8 fots blad och 2 x 3...

Justerbar under garagedoor hylla/projektor mount

Om du använder ditt garage som ett tillhåll område samt en workshop ibland måste du vara kreativ med din användning av rymden. Den perfekta positionen för en projektor i min utrymme är direkt under öppna garageporten. Hänger ett fäste från taket skul...

DIY "Dolda" Video projektor Folding hylla, Kolfiber look

det har varit ungefär ett år när jag senast hade chansen att göra något här, min två år gamla pojke har hållit mig mycket upptagen och naturligtvis finns det några läxor att göra i skolan.Detta instructables handlar om hur man gör video projektor hyl...

Underhållning hylla

Jag nyligen lite kulan och köpt en fancy ny TV. För senaste tre åren har jag använt en hylla hittade jag i en container att hålla alla mina AV redskap. Den nya TV är elegant och motiverat en uppgradering från gammalt container hylla, således anlednin...