Fixa din soffaibland dåliga saker händer bra soffor... mycket, mycket dåliga saker.

Reupholstering är awesome, men svårt. Om din soffa kuddar är rippade, men resten av din soffa är intakt, varför ersätta allt? Detta instructable erbjuder en enklare lösning.

Obs: O Skylos Rex (bilden) är oskyldiga. Han användes för återskapande av ett brott som begåtts av en annan hund.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fixa din trasiga Ethernet-kontakten (med zip slips)

Fixa din trasiga Ethernet-kontakten med zip band. Vad?? Ja!Idag finns det alltid några Ethernetkablar runt med en bruten kontakt.Du kommer inte att köpa en ny kabel? Ta en zip slips och fixa det..Titta på min video tutorial här på YoutubeFixa en tras...

Fixa din QuadCopter

En av de heta leksaker detta jul var quadcopter drönare. De är en väldig massa kul för ett bra pris, och är mycket roligare att lära sig att flyga än större (dyrare att krascha) modeller.På grund av deras billig konstruktion och mycket oerfaren pilot...

Fixa din kardborrband sandaler för att hantera breda fötter

jag har fötter som är bredare än genomsnittet, och som de flesta wide-fot som lider, jag har lärt mig att leva med den. När du köper skor, det blir en storlek eller två större än normalt, och bara ignorera den enorma klyftan mellan tips på Mina tår o...

Fixa din Ipod eller du Iphone om du får det våta

Fixa våta Iphones! eller Ipod Touches! - De mest fantastiska videorna är ett klick bort fixa din Ipod/Iphone...

Fixa din K750i net adapter

detta är en instructable att fixa din trasiga K750i net adapter. Jag skriver detta instructable på grund av de dåliga ingenjörskonst från sony ericsson. Efter ett tag med att använda min telefon och efter några laddning cykler net adaptern håller myc...

Fixa din gamla fjärrkontroll knappar i 10 enkla steg

10 enkla steg att fixa din fjärrkontrollTillbaka i 2010 hittade jag här en dag väggarna försöker förstå eller hitta ett sätt att fixa min gamla kabel fjärrkontroll knappar istället för forking ut pengar för en ny fjärrkontrollObs! denna korrigeringsf...

Fixa din hörlursuttaget med Sugru

Råkade skada din hörlursuttag, i detta instructable jag ska visa dig hur man fixar det med Sugru. För dem som har ingen aning om vad Sugru är, är det en själv inställningen silikongummi. Och är det perfekta ämnet att fixa din trasiga jack. Det finns...

Fixa din munspel

I denna snabba och snabb Instructable ska vi fixa mitt munspel, som har förlorat en av skruvarna.Steg 1: Steg 1: förlorade skruv här små killarna upprätthålla munspel omslagen, men när du bär ditt instrument överallt, de förlorar styrka, och ibland d...

Fixa din Laptop med en hammare

när de skruvarna som håller gångjärnet till skärmen i min laptop gav upp andan, jag behövde en quick fix. En liten tack agerar som en nit gör susen.Steg 1: Ta bort Bezel jag inte gå in alltför detaljerat om hur att ta bort frontramen. Varje laptop är...

Fixa din LCD döda pixlar

Så du kanske har sett nyligen jag gjorde NB200 skärmen reparera, väl till min förvåning jag aktivera den bärbara datorn med helt nya skärmen och boom död pixel stor!. Inte alla var förlorad men genom en mycket enkel process jag kunde lirka pixel till...

Fixa din Bluetooth Headset klipp

detta är den vanligaste förekommande katastrofen med ett bluetooth-headset...TRASIGA KLIPP!!!Det bokstavliga freaks ut hur billigt klippen görs även av dyraste headset...Här är enkel fix som kräver ingen möda och inga pengar (Gem ljuger i varje låda...

Fixa din Keens med Gorilla stål!

I detta Instructable kommer vi fixa ett par "Angeläget" sandaler med Gorilla lim och stål staples.En metod jag vilja beskriva som "stål armerad bindemedel." Denna teknik är särskilt effektiv på tyg reparationer som polyuretanen baserad...

Fixa din Snowboard bas

verktyg som behövs:RagCitrus baserade cleaner (Obs: Jag använde Oneball Jay bas renare)Kniv eller mejselBas metallavstrykareTändareP-Tex ljusEdge FORMERAREJärn-Hot Wax (Välj ett lämpligt för lokala temperaturförhållandena vax)Plast vaxar skrapaScotch...

Fixa dina utgifter och spara pengar med en räknande plånbok.

Hur många gånger öppnar du din plånbok på en dag?Nu kan du hitta med räknande plånboken, hålla reda på dina transaktioner under hela dagen och prova och skära ner.Här finns en/på reset-knappen och en switch som växlar mellan räkna upp och räkna ner.D...

Hur ta isär & fixa din Wii Motion Plus modul.

INTRO: en av min Wii fjärrkontroller höll å flytta slumpmässigt i en riktning som hade Wii Motion Plus. Med den nun-chuck installerat, om jag tryckte anslutning leden till en riktning det skulle fungera men så fort jag släpper, skulle den gå av sig s...

Fixa din Xbox 360 360 MKII (x-klappa replacment)

Alright folk! Jag är tillbaka med en annan Xbox 360 fix (de bryta så mycket de behöver två olika lösningar)Nu... har du 3 alternativ1. skicka din 360 i till Microsoft (bästa alternativet under garanti)Förutsatt att du har ingen garanti / har redan öp...

Fixa din xbox 360 lätt! Inga X-klämmor eller handdukar krävs!

För några veckor sedan fick min kompis xbox 360 RROD, men eftersom han var att få en elit för sin födelsedag, om jag kunde fixa det, jag kunde ha det. Och så började jag ett desperat korståg för att hitta en enkel, billig och varaktig fix för den fru...

Fixa din bildskärm - byta kondensatorer

i denna video vi visar dig hur man fixar ett av de vanligaste problem som händer med bildskärmar. Nio gånger av tio kan en bildskärm fastställas för mindre än $10,00 dollar. Kondensatorer är billigare än smuts, och med lite övning kan ersättas bespar...

Fixa din Westinghouse SK-19H210S TV

min fina lilla 19" Westinghouse TV varade i drygt ett år innan den dog. Det hade arbetat vackert tills en dag, vägrade att vända på. Den lilla makten LED skulle inte ens flimrar. Jag ringde Westinghouse och de sa att jag var ute på tur eftersom det v...