Fixa Pin emblem - med magneter



göra din emblem lättare att byta ut och håller längre med mindre bitar att rost / skadas.

Du behöver:
-Craft knife (fickkniv gör - bara för mindre skrapning)
-Pin badge
-Kylskåpsmagnet

Se Steg
Relaterade Ämnen

Konvertera pin emblem till kylskåpsmagneter

Jag hittade en samling av min gamla pin emblem nyligen och även om jag gillar dem mycket, jag kan inte riktigt bära märken längre. Detta är en instructable att visa hur jag konverterat dem från märken till kylskåpsmagneter!Steg 1: Delar och verktyg D...

Mens smycken stativ för pin emblem, manschettknappar och slips klipp

män inte verkar ha ganska lika många sätt att Pimpa en outfit som kvinnor gör. Min utsmyckningar av val är manschettknappar - tillsammans med en slips klipp för smartare tillfällen och en pin-märket på min jacka. Och beroende på vem jag är mötet, ell...

Flytande penna med magneter

Detta är material för farkoster en flytande penna/pensel med magneter.Steg 1: Hur du ansluter magneterna till paintbtrushAnvända en massa band ansluta magneterna till pensel. Se till att magneterna är jämnt fördelade och att du mäter dem samma avstån...

Experiment med magneter, burkar och annat

En serie experiment med magneter, aluminiumburkar och othere delar och bitar.Detta experiment vända virvelströmmar. Att induceras strömmar av ett växlande magnetfält nära en metall elektrisk ledare. Att generera strömmar ett magnetfält som motsats ti...

Fixa trasig Pin emblem

häromdagen hittade jag ett märke som inte har en PIN-kod för mig att fästa den på min skjorta med, så blir kreativ, jag tänkte jag skulle göra en!Det finns många andra alternativ, som du kanske har sett, men gjort rätt, det ser mycket mer professione...

Hänga affisch med magneter

i sovsalarna våra väggar är push-pin vänlig. Jag ville ha ett sätt att hänga några affischer av mina teckningar men ville inte använda push-pins eftersom de skapar hål. Lyckligtvis älskar jag magneter. Denna lösning gör att du kan enkelt ta ner din a...

Warhammer trollkarl på skiva med Magnetically-Coupled Motor och lysdioder

vill lägga utan lite snygga effekter till dina projekt? Motorer och lysdioder är vägen att gå!Är du en Warhammer gaming entusiasten? Här en för dig!Detta är min Tzeentch trollkarl herre på skiva, revideras med extra 3 lysdioder, en motor, en micro (P...

Hålla concertina fönsterluckor med magneter

Fönsterluckor är en fantastisk och populära design funktion föredras av många husägare försöker replikera äktheten av viktorianska bostäder. Trots massivt trä fönsterluckor var en standardfunktion i många viktorianska hus, utformad för att hålla kyla...

Fixa trasig trumma med nya kabelskor

jag hade två trasiga trumma klackarna på mitt golv tom och ville ersätta dem. På grund av att jag bara spela recreationally, tänkte jag inte släppa alltför mycket pengar till att köpa nya. Också spela jag med ljuddämpare över trumman huvudet så trimm...

Fixa din Laptop med en hammare

när de skruvarna som håller gångjärnet till skärmen i min laptop gav upp andan, jag behövde en quick fix. En liten tack agerar som en nit gör susen.Steg 1: Ta bort Bezel jag inte gå in alltför detaljerat om hur att ta bort frontramen. Varje laptop är...

Lätt blomma Corsages (med magneter)

Corsages är ett trevligt sätt att lägga till lite wow till en fest eller ett bröllop. För mitt bröllop gjorde jag 16 corsages för €10. Vi hade redan de magneter som används, förvaras på vinden för "vissa projekt". :)Jag är inte en florist, bara...

Fixa din Keens med Gorilla stål!

I detta Instructable kommer vi fixa ett par "Angeläget" sandaler med Gorilla lim och stål staples.En metod jag vilja beskriva som "stål armerad bindemedel." Denna teknik är särskilt effektiv på tyg reparationer som polyuretanen baserad...

Fixa en toalettsits med Sugru

Sugru är en formbar silikon kitt som kan användas för alla typer av reparationer och projekt. Jag kommer att illustrera hur man använder det för att fixa en lite trasig toalettsits.Steg 1: Womperjawed Denna byttan glider från sida till sida. Tillbaka...

Fixa Pin/ta bort program från början inte visas i Windows 10 nummer

På grund av oförklarliga skäl blir de pin/ta bort program från start-menyn dolda eller inte tillgänglig i Windows 10. Denna video förklarar en enkel fix för frågan och för att få tillbaka funktionen....

Hur man säkert akvarium Mesh lock med magneter

detta DIY-projekt är för dem som behöver att säkra deras mesh akvarium lock, men utan att alltid ångra eller titta på de fula låsning eller icke-låsande klipp!Detta är inte en DIY som sparar massor av pengar eftersom de icke-låsande klipp är bara någ...

Lätt $3 ferrofluid och andra upptäcktsfärder med magnetic slime

Vår DIY klass har kämpat med oogoo, men en kommentar på oogoo instructableinspirerade oss att prova att lägga till järn-oxid och därifrån en herrelös kommentar om att lägga till järnoxid silly kitt lämnade mig tänka på magnetism i plast och icke-newt...

Vävda nål fall med magnet

jag beslöt att försöka väva för första gången sedan gymnasiet, och beslutat att göra en liten nål fall för sömnad/stickning/virkning. Jag maskinen sydde i en liner och några gamla resår för slingor/hållare. Detta var mitt första försök att något sånt...

Ersätta låg spänning Bi-Pin halogener med lysdioder

detta Instructable visar hur ska lätt eftermontering en låg spänning (12V) bi-pin halogen fixtur med en stor LED "lampa" som kommer att använda mindre ström (< 10W), håller längre (50.000 timmar), och ge ungefär samma ljuseffekt (~ 300 lumen)...

Fixa en hylla med Sugru

du inte bara hatar det? Du har förlorat en av dessa plast thingies som håller upp din hyllor. Visst, du kan köpa en (om du kan hitta dem!) Du kan även 3D utskrift en. Men varför gå till allt det besväret? Surgu ger en snabb och enkel fix. Läs hur!Ste...