Fjäder Gel pennajag hittade detta gås fjäder nära en damm och bestämde mig att försöka göra en penna med den. Jag dident vill köpa bläck eller behöva doppa den i bläck att skriva, så jag beslöt att göra en modernare version.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Fyll en kulspetspenna eller gel penna med reservoarpenna bläck

detta instructable förklarar hur att avveckla, förbereda och fylla en gel eller kulspetspenna med reservoarpenna bläck. Även om inte effektiv för dagligt bruk, är detta förmodligen en rolig aktivitet för penna nördar överallt.Steg 1: material -1 spru...

Fjäder Dip-penna! (Täcke)

Detta är en enkel instructable med grundläggande instruktioner eftersom jag måste få mer fjädrar och tid innan jag kan skriva mer i detalj med bilder.Ingår i detta instructable är en massa bilder av experimentella handstil jag gjorde som praxis för a...

Checker spik Print med GEL penna

Steg 1: Vad du behöver en färg av nagellack gel pennaSteg 2: börja med att måla naglarna valfri färgSteg 3: ta gel penna och börja göra linjer (desto fler rader du gör desto större pjäser ska varaSteg 4: göra linjer som går opisite riktningSteg 5: fä...

Bullet shell gel penna

Detta är min överlämnande av Machoturtle's Bullet penna...

Gel penna för naglar?

Steg 1: Se till att de fungerarSteg 2: gör din spik design sry min bild kom ut suddiga de faktiskt ser ut som klotterSteg 3: Tillämpa topplack att täta...

Custom Fit läder Armor bröst plattan Celtic Edition

Denna handledning kommer att ge dig följande färdigheter:-Hur man gör en billig kroppsformen-Hur man gör egna mönster-Hur man verktyg läder med handverktyg-Hur man ska avsluta läder-Hur man syr läder snörningMaterial(Se länkar i Instructable för tool...

Dra pennan till Plotter penna - gör en $2-Adapter och aldrig köpa Plotter pennor igen!

Till skillnad från moderna skrivare är Pennplottrar (Aka utarbetandet av robotar) awesome att titta på (speciellt med omslag av). Tyvärr, de slå deras topp av popularitet i 1980-talet och blir mindre vanligt varje år. Jag har alltid haft problem med...

Fågel Silhouette Nail Art

jag älskar silhouette fotografi och teckning, men jag är inte särskilt bra på detta. Jag tänkte göra en siluett nailart (jag är ny på nailart också!) och jag var verkligen lämnat om det.Även om min spik konst inte visa sig så bra, men jag tyckte fort...

Handmålade läder pannband

Hålla ditt hår tillbaka i stil och låt din kreativitet glans med en hand målade läder pannband. Genom vätning läder med alkohol och använda alkohol bläck, kan du skapa akvarell effekter och sedan skulptera den för att passa din stil.Material:Veg garv...

Ballistik Gel steg förordning testar täthet

Ballistiska Gel recept görs på rätt sätt till förordning 10% i vikt och korrekt densitetJag är en pensionerad polis och har gjort både ballistik gel och används av hylla unflavored gelatin,Receptet nedan har fungerat för mig i över 13 år. Det ger bäs...

Lätt tape schabloner för inredning, kläder, T-shirts etc...

Detta är ett stort projekt för alla som behöver göra små partier av t-shirts men inte har (A) tid (B) kunskap till verklig siden screening. Allt du behöver är en grundläggande design, tjockt papper eller kort (inte kartong, det är för tjocka), en pen...

Hemgjord penna för din kapacitiv pekskärmsenheten

för den genomsnittliga konst savvy techie, ritning på en Tablet PC innebar sprita ut tjugo spänn på en penna. Inte något mera. Genom detta instructable, jag delar denna uppfattning om min penna.Kapacitiva pekskärmar fungerar på den grundläggande prin...

Läder Bat båge - halsband, hårspänne eller Choker

Bat förenJag hittade något som är mycket liknande till dessa på en läder arbetar forum och även säljs på Esty (visserligen ur Faux läder och de såg skräp) och bestämmer jag kunde göra det enkelt så jag gjorde. Artikeln även en lite sent nu för Hallow...

Läder nyckelbricka hållare, bruten anslutning lösning

jag gjorde en elegant läder hållare för min man brutna nyckelbricka. Detta har hållit riktigt bra för över ett år nu. Du behöver en skrot av läder, en penna, sax, 2 rejäla nålar, tejp, papper, tydliga förpackningstejpen, stora genomföringar, genomför...

Uniball Signo RT Gel mini Hack

om du gillar fina gel pennor men skulle föredra en mindre formfaktor, detta instructable aktier hur till ändra en 0.38mm gel penna patron att passa inuti en G2 mini penna fat.Den ursprungliga instruktioner är publicerat på min blogg under våren 2006....

ANNIHALATOR (AKA världens första helautomatiska penna gun)

detta är min största instructable någonsin och problably kommer att bli en av de mest populära instructables på denna webbplats (min åsikt). Jag presentera världens första sanna helautomatisk penna pistolen. Inget skämt det här är snabb brand full au...

ENKEL MEN COOL DART (PEN PÅFYLLNING) SHOOTER!

Först och främst inte i varje fall pekar det på alla människor, djur, spädbarn, ETC. förvaras oåtkomligt för barn under 6 år. GÖR INTE POINT AT DE ÖGON SOM DET ÄR EN OFÖRUTSÄGBAR SHOOTER. PUNKT från kropp**********************************************...

NVA penna kanon

jag tyckte om denna idé medan jag arbetade med några penna delar och kontoret tillförsel. Jag var tänkande av Vietnamkriget och jag tänkte plötsligt på begreppet att en pistol som den i kriget.Steg 1: material Först samla in din supplies.you behöver...

Pilot G2 penna kanon - för Pocket Sized tävling

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en ficka storlek bb kanon ur populära G2 gel penna som Pilot. Byggprocessen tar ca tio minuter och mindre än $5. Jag ber om ursäkt i förväg för att säga clicky bit, jag vet inte det riktiga kän...