Fjärrstyrda bandet Flyer lampaLåt oss sparka denna sak ut med ett par frågor.

  • Har du ögonen?
  • Gillar du awesome saker?

Om du har svarat ja på mer än ingen av dessa frågor än jag har det perfekta projektet för dig!

Jag ska visa dig hur man gör en avlägsen kontrollerade lampa av transparent reklamblad från alla dina favorit band. Jag tycker verkligen att det ska se bra ut i din nya plats! "Vilken nya plats?" frågar du. Jag vet inte man... kanske den nya plats du hitta på ABODO.com. <---det är en skamlös plugg för mitt arbete som jag vill göra detta på klockan. En rad mycket plats. (Ledsen Instructables moderatorer)

Okej! Låt oss göra som en låda med makaroner och hantverk!

Se Steg
Relaterade Ämnen

My tape lamp

These probably spent four days of time, because I in the process of making many is my thought. Även om sista band eller inte ljus, men också god färdig.Enligt steg för bilderSteg 1: 1 Collecting scrap of tapes.Rensa ut ovanstående taggarna.Detta steg...

Anpassningsbara fjärrstyrda lampa

Detta är en fantastisk lampa som säkert kommer att komplettera alla rum. Denna awesome lampa kan ändra färg med hjälp av dess fjärrkontroll. Fjärrkontrollen kan också justera ljusstyrkan. Stilen kan anpassas med 3 olika ingår designer eller skapa din...

Fjärrstyrda tyg lampa

Den tackiest sak... inrymt en julstjärna växt som jag "vann" på holiday Yankee byta parti i December. Jag har fortfarande anläggningen har det gör ett mycket bra, men jag befrias det från rysliga skopan det sitter i. Det var så fult jag inte vil...

Antik lampa orgel - MIDI/OSC kontrollerade

skapa din egen antik lampa orgel för att lägga till nostalgisk atmosfär midi instrument!12 glödlampor motsvarar de 12 tonerna i en oktav (minus oktav tonen). Rektangulära rutan utspelar sig om du vill placera ljuskällorna vertikalt för display, medan...

Amped Floor Lamp

Home Depot säljer en mycket fin Lithonia belysning Vela spola montera taklampa tusentals installerade.Vi re-syfte detta ljus till en mycket mer värdefullt en-av-en-slag vacker golvlampa.Den belysning fixturen kommer att tas isär och alla bitar kommer...

Blues klarinett lampa

Jag gjorde denna klarinett lykta för min son som är musiker och musiklärare. Den dragen en vintage silver tonen klarinett, med en handmålad lampskärm med musikaliska anteckningar. Jag la en blå lampa för en speciell touch att använda som en nattlampa...

Kartong Office Lamp

IntroduktionEen uppdrag för skolan vi hade att kombinera en (används) kartong låda med en modern teknik till en produkt som permanent / länge kan innovera.Ett viktigt kriterium: din idé måste vara "en logisk länk" behålla ursprungliga funktional...

Gjuten betong lampa

Jag tror att detta är ett ganska enkelt projekt för dig som vill få din fot våt gjutning konkreta. Detta var det andra gjutna konkreta projekt som jag någonsin provat och jag tror att det visade sig ganska bra. Det finns några nyanser som gör det lit...

DIY - betong lampa

En lampa från betong kan lätt göras själv med ganska enkla verktyg och material. Det finns naturligtvis vissa steg måste noteras för att uppnå goda resultat. Exakt dessa åtgärder jag skulle vilja visa en kort video.Jag skulle vara behagat om du vill...

Hand lampa

detta projekt var en random idé som jag trodde jag skulle följa upp med. Jag fick i uppdrag att utforma ett ljus för en kurs arbete projekt, jag började designa slumpmässiga idéer, men fick snart veta efter mitt första par mönster att de var allt för...

Interaktiva led lampa | Tensegrity struktur + arduino

Detta stycke är en rörelse-lyhörd lampa. Utformad som en minimal tensegrity skulptur, ändrar lampan konfigurationen av färger som svar på orientering och förflyttning av hela strukturen.Med andra ord, beroende på dess orientering visar lampan en viss...

Tetris-inspirerade modulära lampa

Detta var en idé som ockuperar min skissbok ett tag: en modulär lampa vars enheter skulle lysa upp vid kontakt med varandra. Jag hade knepiga standarder för detta projekt:måste vara så låg kostnad som möjligt (ingen lödning/laserskärning nödvändigt)v...

Bajonett Plug kompatibel LED-lampa för äldre segelbåt

Har du en gammal segelbåt, trailer, RV eller fristående stuga som använder bajonett-stil (12 V) glödlampor?Är du rädd för att köra ner din batteribank och inte kunna starta motorn när det är dags att gå vidare?LED-lampor drar mycket lite ström jämför...

USB-halo 4 lampa

gillar du Halo spel? Jag har en vän som älskar dem!Och för hans födelsedag jag beslutade att ge honom en personlig Halo 4 USB-lampa, jag är säker på att han kommer att älska den.Om du inte gillar skytte spel, eller om du bara vilja göra en annan desi...

Lyser upp Tardis Nattduksbord med inbyggd lampa

Jag SVÄR jag göra mer än bara Doctor Who grejer... Men titta på mina bygger du kanske tror jag är en nöt. Jag vilja bygga saker för mina barn och du kan gissa vilka visar är populära i huset...Min dotter ville ha ett nytt Nattduksbord för sitt sovrum...

Konvertera den IKEA Stöllet hängande lampa till ett bättre bordslampa

IKEAs Stöllet lampa har mycket som händer för det:+ lager akryl "nyanser" på förnicklad stål bokhylla+ 10 halogen spets ljus inlägg+ kvalitet konstruktion.Inte illa. Men det har också problem med:-att vara en hängande lampa-avger en ganska hård...

Hur man gör ett hjorthorn lampa DIY

Vad du behöver: borrmaskin, borr, två eller tre hjorthorn skjul (beroende på hur stor och vad form du vill basera av din lampa vara), en lamp kit du kan hitta på bara om någon järnaffär, superlim eller varmt lim (beroende på vilket du föredrar), nagl...

DIY box dekoration/lampa

detta är för alla som vill dekorera en ledig vägg men vill inte spendera en massa pengar på ramar. i detta instructable jag ska lära dig att göra en Cheez-it box lampa. Jag var uttråkad och jag hade en Cheez-It låda så detta är hur detta Instructable...

Marmorerad sparsamhet butik lampa

Marmor en sparsamhet butik lampa med denna lätt sprayfärg marmorering teknik och lampskärm upstyle!Steg 1: Titta på den korta video tutorial härSteg 2: Du behöverSparsamhet lagra lampa (vitmålad)Rund trä plackE-6000 limAmericana multi Surface metalli...