Flaska botten telefon StandEn lätt telefon stå förvandlas från en tom PET-flaska för min 6.3" skärm Samsung Mega telefonen.

Material:

  1. En 2-liters PET-flaska av någon läsk. Urval av flaska storlek kan variera enligt telefonens storlek.

Verktyg:

  1. Skärare
  2. Sax
Se Steg
Relaterade Ämnen

Universal billig telefon stand

Detta en universell telefon stativet som jag gjorde för mitt skrivbord och även för min dotter så hon kan titta på videor och dans utan att behöva hålla telefonen.Stativ är lätt att göra och mycket billiga du kan ha allt hemma.Låt oss bygga...Steg 1:...

DIY lätt telefon Stand

DIY lätt telefon Stand...

Homer telefon Stand

Här har jag Homer som en telefon stand för alla Simpson älskare..!!!Steg 1: krav WoodLimAutoCadCorelDrawingLaserSteg 2: Dra Homer Rita Homer på AutoCAD. Det bästa sättet att göra det är att placera en bild av Homer på bakgrunden. Homers behövs. Var o...

Telefon Stand & hörlurar Wrap (Laser klippa och lever gångjärn)

vad du ser här är resultatet av en massa försök och fel. Jag ville göra en telefon stand med "levande gångjärn." Levande gångjärnen kan ett enda stycke styv materialet att böja.Telefon stativet klipps ur tunna 1/8" mfd styrelsen med en lase...

Laser telefon stand

Detta är en enkel står som du kan använda för att hålla din telefon och som kan passa in i din ficka.saker som du behöver:0.115 tum tjockt trälaserskrivareslipa papperSteg 1: Design Först jag konstruerade min telefon stand med en 3d-modellering av pr...

Lacrosse telefon Stand

För alla som har någon som spelar lacrosse eller som spelar lacrosse och söker en bra idé för dem, är detta den. En lasertryck lacrosse stick telefon stand en idé jag fick från aescobar's Nyckelknippa telefon monter. Detta outgrundlig visar dig hur d...

Levande gångjärn Smart telefon Stand

Detta projekt var inspirerad av 0xyJin's living gångjärn telefon stand: mitt mål i detta projekt var att skapa en liknande, men mindre och enklare, design som skulle kunna passa på en nyckelring (därav hålet längst upp).Min slutliga design, är efter...

Hur man gör Origami telefon Stand

Hej killar, detta är diy papper av telefon stand.it är mycket lätt och stående origamipapper stå...Steg 1: Steg 1: Låt oss börja jag har med papper i storlek 15 x 15... så låt oss början börja göra...Steg 2: Steg 2) Folding & unfloding Vik papperet v...

(CPS) CAP telefon STAND

sammanställt av :::: Moksham,idag i detta projekt kan du lära dig att göra en underbar mössa telefonhållare... Om du undrar varför skulle behöver en cap telefon står nu. här är några skäl som kan hjälpa dig att tänka över det...1: - nu om du reser, o...

Hockey Puck telefon Stand-minimalistisk version (v2.0)

för alla er hockey fans där ute, är detta för dig... (och mig). Jag tar dig, en hockey puck mobil enhet stand, version 2. Du kan se min ursprungliga pucken står, som visade sig mycket um, intressant minst sagt. Hur som helst, detta är ett ganska lätt...

Billig och enkel telefon stand

i detta instructable jag vil göra en telefon står det vill säga stor gor titta på mobies youtube-klipp och allt annat.Du behöver:En flaska (jag använde en Cola flaska)En knivOch lite duckt tejpSteg 1: Först klippa din flaska nära botten men inte allt...

Tryckt trä klocka telefon Stand

Så vad händer om du inte har en 3D-skrivare eller en CNC-maskin? Finns det något enkelt sätt att göra prototyper eller skapa 3D-modeller utan dessa verktyg hemma? Jag har haft viss framgång med hjälp av en crafting cutter (Die skärmaskin) för inte ba...

Brev A-telefon Stand

Använda en laser-skrivare skära jag 1,15 tum tjockt trä telefon ställning som verkar vara två av bokstaven A eftersom jag heter Andrew. Det är enkelt men fortfarande ser bra ut och får jobbet gjort och är robust. Det är i huvudsak tre bitar och kan e...

Flaska-botten te ljus

Hej alla och tack för besöket! Några av er kanske har använt återvunnet glasflaskor tidigare för craft-projekt. För er som inte har, bör du prova det! Det finns massor av chanser för begagnade glasflaskor göra intressanta och användbara artiklar för...

Business Card telefon Stand

Telefonen står är extremt nyttig särskilt när du reser men det sista du vill när du reser är någon extra bulk som din genomsnittliga telefonen stå för. Detta instructable kommer att lära dig att göra ett visitkort till en monter för telefonen. Detta...

Bindemedel klipp telefon Stand

Gör en AWESOME stå för alla telefoner i sekunder!Allt du behöver är 3 bindemedel klipp av samma storlek (helst medium), och du är good to go!Steg 1: montering Räta ut stiften i det första klippet, och bifoga det andra klippet på dem.Se bilder för ytt...

Koppar röret Toalettpappershållare & telefon Stand

Detta är min andra gång med kopparrör i ett projekt och jag ville prova något lite roligare.Detta är mycket snabba och enkla projekt att göra så jag hoppas att det inspirerar många av er. Jag skapade en video som visar hela processen om du vill titta...

Tablet PC stativ / telefon stand

Inget behov av detaljerade instruktioner. Ingen skärning. Kanske lite slipning. Lättillgängliga material.Steg 1: Det finns inte mycket till detta...Och jag är verkligen bara informera om detta eftersom en genomsökning av platsen inte kom upp med någo...

EnV2 telefon stand

jag ville ha en monter för att sätta telefonen i men jag kunde inte hitta en på instructables webbplats så jag gjorde en av knexSteg 1: reservdelslista delar:7 blå stavar4 granit stavar2 grå stavar10 svarta stavar4 blå kontakter5 halvmånar3 brun/oran...