Flaska matlagning Kit (uppgraderingar, Mods och AWESOMNESS!)Hej alla. Jag har letat efter en kompakt matlagning kit att ta med mig när jag går camping/vandring. Det hade för att kunna vara slängd över axeln och har allt jag ville ha i ett trevligt paket. Tja, efter att titta på matsalen stil uppställningar, hittade jag denna helt fantastisk rostfritt stål flaska matlagning kit på webbplatsen själv Reliance Outfitters (även känd som Pathfinder butiken, i tillfället du vilja till google-sökning). Detta "vänners kompatibla är slags pic tung, med massor av sidor och förklara om vad/varför jag valde de artiklar som jag gjorde. Bära med mig, det slutliga resultatet är den bästa övergripande setup jag har ännu att se någon göra. Jag vill inte Visa slutresultatet förrän sist sidan ;) så stick med mig!

* UPPDATERING * ser ut som de är tillbaka i lager. Så bortse från följande punkt. Jag kommer att lämna den i stället bort den, bara cor posterities skull.

*Edit* jag gick till Pathfinder online butik, och det verkar de har slutat att göra denna specifika konfiguration med min stil av väska, och de nu ersätta den med något liknande kallas Trail Pro kock Set ($99) som har en ny typ av väska, och inkluderar alkohol brännaren (en artikel som jag inte har, men kommer att plocka upp snart). Ny väska är en kvadrat stil, vilket gör för lättare tillgång till poster jämfört med mig. Det är verkligen ett trevligt kit, oavsett vilken stil du lyckas få. Och för priset, och vad du får, det är en bra affär i min mening, snarare än att köpa alla objekt separat.

Hur som helst, vidare till kit!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Edo Kite av Thelma och Louise

Vi skapade detta instructable som en del av Kite enhet i Mr Skinners projektet framtid klass på Escalante Middle School.Steg 1: Steg 1: material-3 stycken av varje färg av mjukpapper som är 20 "x 30" inches-4 bambu rundhult som är 50 inches lång...

Kompakt matlagning kit

Detta är något jag satte ihop för flera år sedan som jag ville ha ett sätt att bära min matlagning utrustning utan att ta upp för mycket plats i min motorcykel packväskor. Det passar också prydligt i en ryggsäck eller bugout väska.Steg 1: Kit Röran b...

DIY 3D skrivare kit – elände och underverk

I de senaste månaderna har jag monterat eller hjälpte till att montera 3 olika 3D-skrivare Kit från kinesiska tillverkare. Detta är verkligen inte en uttömmande lista över skrivare eller tillverkare, är mitt mål att ge dig en idé om vad du kan förvän...

3 enkel och Awesome Halloween rekvisita

I detta instructable jag kommer att Visa u hur man gör tre lätt och awesome halloween rekvisitaSteg 1: DIY blodiga händer!!!FÖR DETTA PROJEKT BEHÖVER DU:-1) VITT LIM2) RÖD FÄRG3) OSYNLIG STRÄNGHUR GÖRA:-Först, ta lite lim och lägga den i någon behåll...

Mods och textur förpackningar i Minecraft pocket edition

detta Instructable lär du dig att få mods och textur förpackningar i minecraft pocket edition.Steg 1: 1. Hämta nödvändiga Apps/program A.) måste du ladda ner minecraft pocket edition från google play (om du är en kindle-användare Amazon appstore.)B.)...

Eddy Kite av Ethel och Lucy

Vi skapade dessa instruktioner som en del av våra Kite enhet i Mr Skinners projektet framtid klass på Escalante Middle School.Steg 1: materialFör att börja du måste du samla allt det material som behövs för att göra och Eddy kit.Du behöver:20x30in vä...

DODOcase VR Kit Glitter Mod

Eureka! Factory samarbetar med Mark o ' sjöar Branch Libraryförsta robotteknik konkurrensen (FRC) laget, Edgar Allan ohm, för våra oktober Instructables bygga natt med DODOcase, detta är inte en av dessa "Shhh, det här är ett bibliotek" bibliote...

Krabba mat flaska survival kit

detta är min första instructable, så snälla ingen dålig critisisim. Men känn dig fri att kommentera!Steg 1: intro Saker du behöver:Krabba mat flaska (eller en stor piller flaska eller en liten piller flaska)tio matcher (strike anywere eller vanlig)pl...

Piller flaska fiske kit

detta är ett mycket roligt och enkelt projekt som inte tar mer än 5-10 minuter. Den kan användas för kajak fiske eller kanske du vill inte ta med ditt metspö eller lägga den i en survival kit.Steg 1: material För det här projektet som du kommer att b...

Piller flaska Survival Kit

detta är en mycket enkel och mini survival kit som täcker viktigaste av överlevnad Enjoy!!!Steg 1: innehåll -Tomma piller flaska-3 mini halm brand förrätter (har en instructable på det)-3 matcher-1 bandage-1 anfallare-1 krok-1 vikt-aluminiumfolie-vis...

Recon cs-6 störning mod och några andra mods för

ett mycket enkelt sätt att lösa problemet med störning, vilket ger den cs-6 lite mer kick och modding cocking systemet.Jag vet inte om detta kommer att fungera på en recon som fortfarande har air restrictors, men i teorin bör det ingen roll.om jag ha...

Flip HD kamera Mods och Tips

ägare av en Flip HD-kamera bör vara medveten om mångsidigheten och nivån av anpassning dessa lätta kameror besitter. Även om videokvaliteten är mindre i jämförelse med dyrare digitala kameror, för inte mycket pengar och mindre praktiskt arbete, kan e...

Snabb flaska för snabb utbyggnad (och organiserade paracord lagring)

jag blev inspirerad av alla ibles på att göra en "snabb rope" för deras paracord. Efter flera försök min blir bara loopas runt någon av de andra looparna och föra mina paracord till en skrikande stanna. Då kom jag ihåg hur jag förvara min gamla...

Öl smakar kit med Ikea och CNC

Om du är en allvarlig hem bryggare eller vill njuta av olika stilar av öl behöver du en bra öl smakar kit. Detta instructable använder billiga komponenter från Ikea, en skärbräda och 4 glasögon och CNC fräsning att skapa en unik öl smakar kit.Du kan...

En spik Flasköppnare med lite design och stil

ännu en flasköppnare. Jag antar att ingen var realling missin en, fortfarande såg jag denna bild whyle gör vissa undersökningar för andra projekt och jag var fassinated och lärde... "Varför inte?".Så är detta ett enkelt projekt att göra en knock...

Ladugårdsdörren Kite av Tim och Wil

Idag vi kommer att skapa en modifierad ladugårdsdörr drake, Följ instruktionen i detta Instructable och du bör avsluta ut med något som ser ut som bilden ovan (med undantag av färg och storlek. Vi skapade detta för våra KIte enhet i Mr Skinners proje...

Dopero Kite av Luke och Amadalla

Som en del av våra Kite-making enhet i Mr Skinners projektet framtid klass på Escalante Middle School, har vi skapat dessa instruktioner för att beskriva hur man gör ett papper Dopero Kite.Steg 1: materialMaterial:2 - 20'' x 30'' ark silkespapper-fär...

Ninja ändrades ladugårdsdörr Kite av: Tyler och Tigger

Som en del av Mr Skinners projektet framtid klass på Escalante Middle School, vi gjorde mjukpapper drakar, och skrev instruktioner att hjälpa andra människor att göra dem också! Detta är vår modifierade ladugårdsdörr utformad som en ninja!Steg 1: lev...

Rullen Kite av Kylie och Avery

Som en del av våra Kite-making enhet i Mr Skinners projektet framtid klass på Escalante Middle School beskriver dessa instruktioner hur man gör en rulle drake som ser ut som en anka.Steg 1: materialSamla ditt material i en snygg organiserade hög. Beh...