Flaska rengöring DrillHej där denna gång är det flaskan rengöring drill. I grund och botten monterade jag en flaska rengöringsborste (med handtag sidan klipps av). Denna lilla behändiga maskin kan rengöra allt från nappflaskor dragkedja koppar.

Material som behövs:

  1. Borrmaskin (wired eller batteridriven).
  2. Flaska rengöring borste (valfri storlek).
  3. Bågfil skärare.
  4. Tvål (ditt val).
Se Steg
Relaterade Ämnen

Borra motordriven borste för rengöring av KORGFLASKA

hur man skapar en borr drivs borste för rengöring hårt att nå platser.SlangklämmaSämskskinn / ChamoisDrill1/2 tums diameter trä pluggen (trä är ett bra samtal om du städning glas. En aluminium pluggen kunde fungera, men bara vara noga med att inte kn...

Rengöring din nya Mosin Nagant gevär/modding bulten till Stäng enkelt

The Mosin Nagant är en bult åtgärd, ryska militära gevär som producerades från 1891-1965. Dessa vapen är allmänt tillgängliga för vanligtvis inte mer än $150 USD. En varning till att äga detta gevär är att när du köper en det blir helt täckt och fyll...

Fördelningen på rengöring en Break-Action Shotgun

Om du äger ett hagelgevär eller andra skjutvapen, är det viktigt att hålla den ren. En smutsig skjutvapen kan leda till personskador eller t.o.m. döden. I denna intructable kommer jag visa hur man rengör en paus-action shotgun.Varning: Rengöring ett...

Rengöring Skateboard Kullager

i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag rengöra min skateboard kullager. Jag vet att det finns många andra metoder där ute men jag använder en ovanlig metod jag antar du kan säga...UPPDATERING8/15/10Jag skulle inte föreslå externt rengör...

KOMPLETT underhåll med rengöring

detta instructable är att visa dig hur man gör en full underhåll med rengöring för skateboards. Det kan ta lite tid att göra så få redo för att ta den som bär en del och tar den tillbaka tillsammans. Jo jag kommer att sluta snacka nu och få detta ins...

Återuppliva ett gammalt Mikroskop: korrekt rengöring, ny ljuskälla (med plywood) och Kameraadapter

Älskar du vetenskap?Om svaret är ja, behöver du ett Mikroskop. Varför, frågar du? Eftersom du kan ha en glimt av världen annars osynliga. Och även du kan bifoga en Raspberry Pi och en Ipad (eller någon annan form av skärmen).I början av mikroskopi, v...

Modding och rengöring en elgitarr

i detta instructable, lär du dig hur djupt rengöra, ändra, lägga nya ledningar, och sheild din elgitarr.Kom ihåg att jag är absolutly 100% inte ansvarig för eventuella skador, olyckor eller annat som kan hända när du gör detta.Vet snälla att mitt sät...

Survival skjutvapen rengöring Kit

Bob väskor blir allt populärare. Tusentals väska konfigurationer, de flesta har skjutvapen. Jag har inte sett ett enda inlägg om rengöring kit för nämnda skjutvapen. Jag förhoppningsvis undervisar du något nytt. vem som helst bygga en påse har förmod...

Ultimata naturliga rengöring

göra det YOURSELF(DIY) är verkligen mycket bekant för oss vad beträffar våren rengöring är.Över hela världen är in rengöring deras hus och deras husgeråd.Är det verkligen vanligt att helt enkelt använda tvål och borste för att rengöra olika saker (Ex...

Möbler sättsteg - hjälp rengöring droider fånga mer dammråttor under soffan

fick vi en rengöring droid. En Neato att vara exakt - det är väldigt lik en Roomba, men det är en Neato. Det är en rengöring robot, inte riktigt R2D2, men det blir det. Typ av sak som gillar att vakna upp och gör en massa oväsen medan stöta till sake...

Vakuum rengöring RC robot

Hej alla! I detta instructable, jag visar dig hur du DIY en dammsugare RC RobotSteg 1: IntroInte bara en avlägsen kontrollerade dammsugare, innehåller den också 3D CAD, programmering, algoritmer, mekanik, PCB CAD och scheman. Du kan definitivt redige...

Holmatro rengöring och inspektion på verktyget fräsar

hälsningar alla, jag var tvungen att göra en inspektion på detta medan på jobbet, det har inte varit på service över 1 år och förra gången jag gjorde Rengör och Smörj en av dessa var 3 år sedan, normalt jag inte gör det även om de få anställda som gö...

Rengöring ett gevär

Rengöring en bolt åtgärd gevär är en viktig del i att upprätthålla ditt gevär. Detta instructable kommer att täcka grunderna i rengöring ditt vapen för att förlänga dess livslängd och hålla den från rost. Det bör rengöras varje gång du går skytte. Ot...

Injekteringsbruk och Tile rengöring

detta Instructable kommer att lära dig hur man rengör ett badrum, för er som inte har pigor. Alla bör veta hur man rengör ett badrum, lärde min mamma mig hur när jag var mycket ung, och det blev en av de sysslor som behövde göras innan kunde vi gå ut...

Rengöring av smutsiga flaskor (i bulk)

jag gör och flaska mitt eget öl som är ett bra sätt att spara pengar på din sprit bill. Jag fick nyligen 145 antika stubby ölflaskor och trubbiga klart pop shoppe flaskor gratis. Problemet är de satt på gamla ägare bakgården för ett par år, del fortf...

Rengöring av badrum

Ren ditt badrum med en naturlig kemisk reaktion med hjälp av två vanliga matvaror.Steg 1: Steg 1: prova massa olika namn märke kemiska rengöringsmedel.Jag rekommenderar dig att hoppa över detta steg helt.Jag har provat nästan alla av dem. Jag kommer...

Rengöring tekniker att spara/tid/pengar och en mirakel lukt jagare!

Hur många av oss njuta av en lugn söndag spenderar hela dagen gör vår egen grej? Hur många av oss skulle vårda en möjlighet att göra just detta? Denna handledning kan vara svaret du söker. Här är några idéer för att få fler fördelar från hårt arbete...

Göra rengöring upp lätt och billigt med dessa tips

städning i hemmet eller kontoret kan vara frustrerande och rengöringsmateriel är ofta dyrt. Jag vill dela några super billigt, effektivt och bekvämt korrigeringar för att städa upp.Steg 1: Fixa den irriterande sprutan Detta är sådan en no-brainer att...

Hur man gör hemgjord rengöring våtservetter med hållare

My Baby M är en katastrof när det är dags att äta. Vi får mushed jordgubbar eller ost överallt. Jag gillar hans hög stol för att vara ren, men jag gillar inte att använda Clorox eller Lysol torkar på en yta som han kommer att äta på. Så jag tänkte at...