Flaska topp magnetom din som jag, ser du kreativitet i avfall. Månader sedan gjorde jag en hand full av dessa lilla flaska topp magneter och beslutat att göra en instructable för dem i kväll.

Vad du behöver:
Kapsyler
Epoxi + något att blanda det med/i
Starka magneter

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flaska topp/cap knopp

Detta är ett billigt och lätt att göra knopp, med bara en vanlig plast läsk flaska topp, en bult, en mutter och två brickor.Den är särskilt lämplig för projekt där en bult måste att justera något.Jag är faktiskt förvånad över att en liknande instruct...

Hur man gör en billig flaska topp spinner

här är min första någonsin instructable inlägg. Jag har sett kapsyler göras till spinnare/skallra lockar och tyckte att ha en gå själv. Dock kunde jag se några tillägg eller förbättringar som jag kunde göra att hålla kostnaderna ännu lägre! Allt jag...

Trophy flaska topper

Top din karaff, olivolja flaska eller ens skruvlock flaskor med en rolig och dekorativ trophy flaska topper.Dessa är snabb och lätt att göra, och skulle vara den perfekta presenten att ge tillsammans med en flaska vin som present för värd. Denna topp...

Återvunnen flaska cap magneter

Återvunnen flaska cap magnetermed hjälp av återvunnet kapsyler med hantverk att göra roliga magneter...

Öl flaska Cap magneter

Detta är lätt, snabb kylskåpsmagneter, bra för presenter eller bara på kul. Om du vill köpa något från mig, är här länken för att köpa dem:https://www.Etsy.com/Listing/258382064/crocheted-b...Jag hoppas du njuta av detta Instructable!Steg 1: material...

Billig och enkel flaska cap magneter!

Extra flaska caps liggande? Behöver ett snabbt sätt att Visa 'em? Bara behöver några fler kylskåpsmagneter?Ett snabbt, Billigt och enkelt sätt att förvandla din extra kapsyler till enkla men cool kylskåpsmagneter. Plus grafisk formgivare i mina älska...

Hur man gör en flaska Cap Magnet

hoppas du gillar detta instructable!!!Steg 1: leveranser För detta hantverk måste följande, kapsyler eller kapsyler som du hade kvar från en byggsats. Skrot bok papper, klistermärken, en förpackning med magneter, de kan hittas på Walmart, och en limp...

Super-Uber-Duper enkel flaska Cap magneter

jag har ett överskott av kapsyler som människor ger mig att göra jewlrey av (instructble avvaktan) och eftersom jag gjorde en ny metall styrelse att visa bilder på, och jag trodde dessa extra kapsyler skulle göra stora magneter, och var förvånad över...

Använd en flaska topp att göra en vertikal Cell Phone stå

jag använda min mobiltelefon för en massa saker. Jag behöver höra timern slocknar särskilt. I min rutin är saknas det DOOM! ... Jag behövde en vertikal stå att få talaren och möta i luften. ... Men... Jag är billigt och vilja göra mina grejer om möjl...

Doorkey flasköppnare

DoomMeister älskar öl och hans tänder, att varför jag är aldrig utan en flasköppnare.På sorgliga nedläggningen av min senaste nyckelring öl öppnare jag letade runt efter något coolt att ersätta det med och kom över dennaVara av den åsikten att den bä...

Koks topp volymkontroll

Jag letar alltid efter sätt att återanvända plast skruv toppar soda flaskor, som de har fått en trevlig grepp och verkar perfekt för att användas som något slags knopp. Jag har redan publicerat ett instructable om hur du använder dem för justering kn...

Vodka flaska soffbord

denna vodka flaska soffbord var inspirerad av de underbara tio gröna flaskan hyllorna.I detta instructable jag visa olika enkla användningsområden för en router: avrundning kanter, göra mallen kurvor och skära små cirklar.Du kan enkelt göra en flaska...

Bottle Cap Magnet Set

Jag har sparat kapsyler i nästan ett år och nu har jag tillräckligt för att börja göra lite riktigt cool hantverk. Här är en som inte tar ett år för att samla in för att göra, men har fortfarande ett bra unika resultat.Steg 1: leveranser Här är vad d...

Hur man gör en pop flaska behållare

här är hur man gör en behållare från pop flaskor och lite tråd. Vi använder korgarna som samling korgar för återvinningsbart avfall i vår lilla samhället La Peñita, Nayarit, Mexiko.Vi försökte små flaskor och större. De mindre flaskorna är bra för mi...

KARABINJÄR flasköppnare

jag är prenumerant på Instructables nyhetsbrevet, så var några dagar får jag ett mail att underrätta jag av några av de senaste Instructables som har bokförts. Tidigare i veckan, såg jag en från wilgubeast om en flasköppnare som han gjort från ett hu...

Whiskey flaska hängande lampa

Jag gillar verkligen ser av Jack Daniels flaskan och jag behövde en hängande lampa i min man cave så det är hur detta kom att bli. Detta är en bar storlek 1L flaska men jag tror det är möjligt att göra detta projekt med en standard 750ml men du behöv...

Jack Daniels brännare (inspirerad av tjesse's glas flaska Tiki fackla)

jag har en stor husbil som används mest av året. Flugor och myggans är ett vanligt skadedjur så jag har letat ett tag efter någon form av Citronella brännare för att hålla dem borta. När han såg tjesse's "glas flaska Tiki fackla", var jag genast...

Enkla och kraftfulla airsoft pistol med flaska och medicinska spruta

allt du behöver är i denna bild. Jag tror att allt är klart synliga. I vissa kan vara krävs borr eller något att göra hål, vissa heta spik kommer att tjäna bara bra.Principen är, använder du flaskan som lufttank, luften kommer att fyllas med pump trå...

Bottle Cap dekorationer

uttråkad? Har några kapsyler hängande runt, ingenting att göra med dem? Du kan väl sätta dessa för att använda och gör halsband, armband, ringar, magneter och bara dekorationer!Steg 1: material Behöver du:1. en flaska topp2. Elmers lim eller varmt li...