Flat blade knifeflat-blade
Jag hittade en bit av ark järn, med ett hål i slutet
Jag ville ha minst mängd omvandling till användbara
Jag Använd kall cap kanten, och sedan in, polerad
klorna på kalla smidda utvecklades av id
utbildad i brand, steriliserad (cherry röd färg berusade)

används sand papper:
korn storlek 180, 500, och slutligen var 2000 som spegel-polerade

Relaterade Ämnen

Sawzall blade knife blade

detta Instructable visar dig hur man gör bladet bara! handtaget kommer i min nästa Instructable.Steg 1: Ta bort färgen använde jag en fil och en kniv (häxan bröt: "-[) och allt jag gjorde var att skrapa färg bort (det var svårt)Steg 2: Gör ett papper...

Trasig hårddisk säker.

Har en gammal hårddisk sitter runt?Här är en "kompatibel att göra en säker ur det!!!Steg 1: material!!! * Vad händer annars? * Ok1. gamla trasiga hårddisken2. pengar eller värdesaker3. en borr eller en skruvmejsel med lite hex * jag tror det är vad d...

Kommer som Foreign Exchange Student

Ungen är borta för sommaren i Hamburg, Tyskland. Hon blev antagen till en speciell sommarprogram drivs av AFS (American Field Service) som gör långa och korta foreign exchange student program. Ett par av hennes andra klasskamrater valdes ut att gå på...

Durango bakre luckan antenn mount

Dessa anvisningar omfattar hur man monterar en antenn på den bakre luckan för en 2001 Dodge Durango. Detta är en mestadels icke-permanenta Monteringsmöjlighet så vi inte borra några hål, detta är ofta 2nd viktigaste beslut antennen installatörer har...

Hur man gör Master Sword - Zelda: Ocarina av tid

I dagens lärlingsutbildning kommer jag lära dig hur man gör en con-klar Master Sword från Zelda: Ocarina of Time med hjälp av PVC och en från hyllan termoplast!Steg 1: Titta på videoTITTA PÅ VIDEO HÄRÄr du redo att göra en söt Master Sword som kräver...

RPU Raspberry Pi Processing Unit

Raspberry Pi Processing UnitVad är en Raspberry Pi?Raspberry Pi är en låg kostnad, kreditkort storlek dator som ansluts till en datorskärm eller TV, och använder ett vanligt tangentbord och mus. Det är en kapabel liten enhet som gör att människor i a...

Honung jag krympte tangentbordet

detta Instructable är att ändra ett 101/104 tangenter tangentbord till ett kompakt tangentbord. Fördelarna med kompakt tangentbord som det kan passa fint på skrivbordet där du inte har plats för stora tangentbord och det kan packas fint i ditt resand...

Altoid tenn akut / Camping ljus

i detta instructable jag visar dig hur man konstruerar en LED-ljus i en Altoid behållare. Detta ljus är mycket kompakt och robust, det kan drivas av flera energikällor.Dessa kan vara allt från en uppsättning uppladdningsbara batterier, en cigarett ou...

Ställen att hitta elektroniska komponenter

I denna tutorial kommer att jag berätta var man kan hitta elektroniska komponenter kan börja...Steg 1: Varning:Viss elektronik kan vara farligt när inte hanteras korrekt användning extrema ering och skadar inte dig självSteg 2: Börja sökningenTitta r...

Hög klack Julstrumpa

köpta julklapp har alltid verkade töntigt. Efter ett par högklackade versioner jag såg på Woot bestämde jag mig att göra det Karl instructalbes medlemmar gör... GÖR EN. En som skulle matcha min frus personlighet lite bättre.Så är här min frus nya hög...

Hur man byter en Power dörr lås manöverdonet på en 1999-2010 Ford Ranger lastbil

1A Auto visar hur att reparera, fastställa, ändra eller ersätta en trasig eller snäste makt dörr lås manöverdonet på 1999-2010 Ford Ranger truck modeller. Faktiska fordonet visas är en 2004 Ford Ranger. Först lär du dig hur du tar bort din befintliga...

Schweiziska armén nycklar

jag har burit en fickkniv tillsammans med mina nycklar för ett bra tag och jag tycks aldrig använda något annat än kniven bladet så jag tänkte att jag skulle få en mindre kniv med endast ett blad. ELLER... kanske jag kunde ta ut allt det skräp jag al...

Fastställande en bruten filmar Transport på en Bronica SQ-A Film tillbaka

jag hade en film sylt i min Bronica SQ-A (6 x 6). Detta är första gången det har hänt, så jag inte visste vad som hände innan det var för sent. :(Symptomen var:Innan sylt var det film för något hårdare än vanligt.En gång fastnat, film förväg vev skul...

Open Air hopfällbara mjuka solen taket manöverdonet Motor reparation redskap VW Polo Lupo, Seat Ibiza Arosa, BMW E36 Compact 6N0 959 731 reparation Fix Kit installera Guide

ProblemetRedskap inom tak motorn bär orsakar motorn inte längre fungerar.Det är vanligt att den motor som driver öppna luftar taket att misslyckas, inom denna motor är en plast redskap. Redskap som är tillverkad av en dålig kvalitet plast och bär för...

Hem miljö Sensor Array--Fas 1

IntroduktionMin källare har översvämmade flera gånger. Varje incident hade flera saker gemensamt:Ingen var hemma;AVHÄRDARE var igång, dumpning gallon vatten i lerkruka;Sump pump misslyckades.Jag vill ha en lösning som kommer att förhindra att detta h...

Vad är salvageable från en elektrisk tandborste?

Ditt batteri drivs tandborste har dött normalt eftersom sälarna har misslyckats så är det något för användning där innan du kasta bort (eller under EU regs skickar den för återvinning)?Steg 1: Möjliga användbara bitar återhämtat sigDetta gav en liten...

Hemma byggda Hydroponics enhet för en 8: e klass Science klassrummet - Hydroshack livet igen!

Min fru lär 8th grade vetenskap. Detta projekt "The Hydroshack" är en återgivning av en jag byggt över 20 år sedan i mitt college undervisning metoder klass. Den är utformad speciellt för utföra experiment i en vetenskaplig klass. Den innehåller...

En SF soldater Survival Kit

detta survival kit är en produkt av många år i länder i tredje världen som både en soldat och entreprenör. Jag har bar och används mer än en gång, detta kit i Central och södra Amerika, Afrika och Afghanistan. Det passar fint i en liten påse på min v...

Den mysiga Coupe

köpte en begagnad mysig från vår lokala Facebook handel webbplats $5,00. Det var i ganska god form så jag behövde inte mycket prep arbete.Ta coupe isär är superenkel.Fyra skruvar att hålla B stolparna och tak tillsammans, två vid basen där pelaren mö...