Flätad macrame växt hängarejag har haft denna ganska snygg spindel växt sitter på ett bord i evigheter och har velat hänga den men aldrig haft tid att gå och handla för en hängare. Då kom jag ihåg jag hade några garn liggande och bestämde jag skulle prova att göra en. Det visar sig att denna typ av hantverk kallas macrame, och även om det finns några bilder och artiklar ute på hur man gör dessa saker jag tänkte jag skulle prova det på fri hand och se vad kommer det.

Denna artikel, då, visar hur jag gjorde min växt hängare och ger alla steg och foton. Hela är verkligen en snilleblixt projektet, dock, så tänk på att du kunde alltid leka med knutar och låta fantasin bär du bort.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Josephine Knut

josephine Knut är min favorit Knut någonsin. Jag lärde mig det samtidigt att göra en macrame växt hängare på Craftcation 2013 och jag har varit beroende av ända sedan! Du kan använda den för att göra armband, ganska upp banden på väskor - alla möjlig...

Trä Air växt halsband

Älskar du att ha en liten bit av naturen med dig hela tiden? Om så, är detta halsband för dig. Det är del lekfulla smycken, del anläggning hölster och alla härliga. Det är ganska lätt att göra med verktyg som de flesta redan har eller kan låna enkelt...

Sahtan Cryptex

jag har sett några av dessa runt på Instructables, så jag tänkte jag skulle göra mitt eget. (Stort tack till merijnvw för inspiration och instruktioner)Det har ganska mycket tillverkad av ABS och PVC pipe, knappat med kort maskinskruvar, utjämnade me...

MACRAME plantera hängare

Sedan jag fick min nya valp från djurhemmet, jag har varit upptagen att flytta saker upp och hans oåtkomligt. Jag har fått flera växter som jag inte vill honom att komma in så jag bestämde mig det bästa du kan göra var göra några växt galgar för vera...

Hur man gör en växt hängare av rep

jag kommer att visa dig hur man gör en växt hängare av repet. En snabb sökning på etsy för rep växt galgar ger flera macrame växt galgar, som generellt inriktas på missöden och torget knop. I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man knyter...

6 varje dag använder för Macrame

jag kom över en handledning för en enkel flaskhållare med grundläggande macrame och gav den en chans. Nu har jag gått macrame-ning allt. Några längder av rep eller snöre, bundna i rätt knutar, har ett anmärkningsvärt antal applikationer. Bäst av allt...

Fender Tweed Deluxe 5e3 klon bygga baserat på TAD Tweed Deluxe Kit

Fender Tweed Deluxe är en gitarrförstärkare som byggdes av Fender från 1948-1966 i olika versioner. Den senaste versionen var 5E3 smal panel version. Fender Tweed Deluxe var den mest populära tweed amp produceras av Fender och användes av många gitar...

Paracord växt hängare

Oavsett om du har fått en våren plantera humör eller är du bara försöker bringa lite grönska i din inomhus utrymme på vintern, är växt hangers ett bra sätt att visa upp dina växter. Dessutom när du gör dem själv, du har massor av kreativa utrymme och...

MACRAME Tillandsia Airplant halsband

Att vara en person som växt, vill jag införliva växter i varje aspekt av mitt liv. Men det är lite svårare med mode eftersom du får smuts överallt försöker bära en krukväxt! Och blad och blommor snart vart bort när de är plockade från moderplantan.Me...

Sju strand flätade cirklar halsduk

Detta är ett roligt projekt, bra för nybörjare. Det tar ca fyra timmar för att slutföra. Detta är ett bra komplement till varje höst eller vinter garderob. Jag tror att detta projekt skulle vara bra med andra typer av flätor.kom ihåg att ha kul, var...

MACRAME vänskap armband Helper

Inget mer band på slutet av din vänskap armband och macrame projekt! Sätta ihop detta enkla verktyg för att hålla i slutet av trådar och du kommer alltid att bekväma medan fläta. Du kan använda detta för enkel vänskap armband, komplexa macrame eller...

Göra en flätad t-shirt matta

i detta instructable, jag ska lära dig hur man gör en riktigt cool matta, som den på bilden, från din gamla t-shirts! För mig kostar denna matta inte några pengar eftersom jag använde saker jag redan hade till mitt förfogande. Detta projekt är ett br...

MACRAME spaljé

Jag gjorde denna spaljé eftersom jag behövde något anpassade och snygg så att min HOA inte skulle bli upprörd. Det tog mig ungefär två timmar att göra.Material:Två 2 x 2Mycket av sträng, garn, paracord, eller vad är runt huset som är mestadels väderb...

Uppvuxen trädgård sängar (och mer!) från regenererats trä

staketet på min bakgård var redan halv kollapsade när jag köpte mitt hus förra året. Jag tänkte jag skulle ta hand om det så småningom, men i vinter när en stormen kom genom det gick från en del redan på marken med två mer halvvägs där till fyra sekt...

Flätad makramé armband

Jag gillar makramé armband och jag flätat armband struktur. När jag tänkte på det, insåg jag plötsligt vad jag ville göra: flätad makramé armband. Men det lät som något en massa människor redan har gjort, så när jag kom hem jag kollade google bilder....

Hur man gör en Macrame [mak-ruh-mey] armband

i detta instructable jag lär dig hur du Macrame [mak-ruh-mey]. Det är enkelt men utmanande ibland. Jag hoppas du njuta av detta Instructable.Steg 1: sträng Du behöver något snöre kan vara tunn, men inte för tunn. Du behöver två bitar av sträng, hälft...

Hur man gör en macrame Knut armband / halsband

samla leveranser:TejpSäkerhetsnål (valfritt)Gem / Clip styrelseSaxuppmätt sladd / strängplan ytaSteg 1: Hur man gör en macrame Knut Steg #1: nu när du har din försörjning som du behöver, i min instructable jag kommer att använda rosa och blått fläta...

Göra din egen flätad armband

Här är en tutorial om hur man gör en enkel flätad vänskap armband som du kan göra själv, för en familjemedlem, eller helt enkelt bara en vän. Det är verkligen lätt att göra och du kommer snabbt att bli ett proffs på det.Steg 1: Samla ditt material Hä...

Hur du Upcycle plastkassar i flätad hund koppel

om du är drunkning i plastpåsar, kan du äntligen återvinna dem i något användbart! Denna tutorial ska show dig hur man omvandlar plastkassar till hund koppel.I koppel som jag visar dig att göra är lämplig för en liten till MEDELSTOR storlek hund bara...