Flätad (snygga) Duct Tape armband
Detta är ett mönster jag lyfte från ett läderarmband som jag en gång hade. I min tidigare dagar av tejp hantverk gillade jag att tillämpa olika mönster och idéer från andra discipliner på mitt duct tape arbete. Detta är ett av resultaten.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Vävda Duct Tape armband

Detta är en instructables om hur man gör en snygg duct tape armband för män eller kvinnor. Armbandet är mycket tålig och det är också vattentät.Krävs:Sax3 färger silvertejpSteg 1: Vad du behöver Krävs:Sax eller kniv3 färger silvertejpSteg 2: Remsorna...

Flätad Duct Tape armband

detta är en instructable om hur man gör en fin flätad duct tape armband. De är relativt lätt att göra och gör stor vänskap armband. Jag hade kul på ett sommarläger en gång lära alla andra tjejer hur man gör då; Det är en bra isbrytare. :)Steg 1: Hitt...

Vändbar duct tape armband

i detta instructable du lära dig hur man gör dubbla dubbelsidig (reversibel) duct tape armband.Steg 1: Saker som du behöver Du behöver-Tejp-Kardborrband-Sax-Härskare (valfritt)Steg 2: storlek silvertejp Ta en färg av silvertejp och mäter ca 8-8,5 inc...

Hur man gör ett duct tape armband

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en duct tape armband med dekoration om ville.Steg 1: materialingen bild. MEN du behöver* Silvertejp* Kardborreband* Sax eller en kniv* Linjalen OR styckning mattan med mätningar* En idé på din dekorati...

Snabb Duct Tape armband

detta projekt är snabb och enkel, och tar någonstans från 20-30 minuter. Det är ett enkelt projekt, men kan göras på många olika sätt och i många utföranden.Steg 1: leveranser -Silvertejp, alla färger, minst två-Linjalen-Box kniv / eller exacto kniv-...

Duct Tape armband

Om du gillar att vara kreativ med silvertejp, och du som smycken. Detta är för dig. Ha det så kul!Steg 1: material1. silvertejp (valfri färg)2. en skärande matta (eller något att skära på)3. en linjal4. en klinga (var försiktig)Steg 2: MåttbandKlipp...

Duct Tape svärdet skidan

skidan för en trä eller plast svärd. Ledsen för de dåliga bilderna.Steg 1: Saker du behöver Dessa är de saker du behöver.1 svärd du gör skidan för2 silvertejp (en roll bör vara gott på svärd längden)3 klar tejp4 kniv5 notera bokarSteg 2: Papper total...

Argyle Duct Tape bälte/armband

detta är min första instructable så jag vill göra det bra. Mitt bälte bröt så jag beslöt att göra en ny av silvertejp. Jag gjorde en massa armband som detta för några månader sedan så visste jag vad jag ska göra. Om du inte vet vad argyle är titt på...

Duct Tape rosett armband

detta är ett coolt armband som kommer att få massor av kommentarer och jag är ledsen jag inte har en massa bilderSteg 1: Gör en remsa av silvertejpGöra en tejp remsa av tar en remsa och sätta en annan remsan ovanpå det.Steg 2: Att göra förenLeta upp...

Sy en väska och två Duct Tape tillbehör

behövs1 bit av filtLite tygMenyfliksområdetSynålGängaSilvertejp ;)PapperSteg 1: En telefon Pocket tillbehör Vi kommer för att göra en liten ficka för att sätta telefonen i :) du behöver filt + nål och tråd :)Först mäta din telefon bye att sätta den i...

Duct Tape Bow

Hi guys! Detta är min duct tape instructable så hoppas ni gillar det! Det är super enkelt och du kan göra det i ca 5 minuter! Ha det så kul!Steg 1: Samla ditt material! Silvertejp (fick min på 5 och nedan)SaxSteg 2:4, 4 1/2 tums bitar av silvertejp D...

Duct Tape Flamingo smycken som

Steg 1: Samla material Endast silvertejp visas i bilder av detta steg. Jag ber om ursäkt jag bara har en hemsk huvudvärk men så jag är i sängen försöker avsluta detta instructable i tid för duct tape tävling. Och min arbetsyta och leveranser är nere...

Duct Tape mäta styrelsen

Hey guys är du en duct tape galning som jag är? Men det ska vara lättare att mäta percisly och accuratly? Ja nu kan du. Från en skärbräda!Steg 1: Leveranser Så först du vill samla dina leveranser. Du behöver bara 3 saker. Du behöver en skärbräda, en...

Duct Tape Pocket anteckningar

sökte över för ett litet anteckningsblock jag kunde hålla i min ficka. Jag är en IT-nörd, så jag har en smart telefon. Det finns dock tillfällen när det inte är lätt tillgängliga (som nu eftersom det är att vara modded och för närvarande nere för und...

Duct Tape present förpackning

så det var jag...Det var dagen före jul gåva utbyte och jag glömde helt om det. Tur att jag visste exakt vad kinda kille jag hade. Så jag gick till lokala mål och fick honom hans favorit spelkort, magi. Vid min ankomst hem, insåg jag att jag inte had...

Easy 10 minuters duct tape plånbok

lätt plånbok silvertejp mycket enkel. Jag såg för en enkel plånbok men kunde inte hitta en så här går. PS Detta är min 1: a instructable lämna gärna coments.Steg 1: material Det enda material du kommer behöver kommer att duct tape, en vanlig bit skri...

Hur man gör klassiska Duct Tape hår bågar.

Steg 1: leveranser. Behöver du:-duct tape-ruler(optional)-saxar - x-acto knife(optional)-bobby pin, huvudet bandet eller ett hårspänne.Steg 2: Klipp två bitar av tejp den storlek du vill ha din båge.Steg 3:Steg 4: Sätta ihop dem Ta en bit och låg den...

Sex-färg Duct Tape Rose

Detta är en sex färg silvertejp ros. Det är mycket lätt att göra, och du kan göra varianter av detta med mindre färger. Om du har bara två eller tre typer av tejp, är det inga problem. Följ de här stegen, och du kan få vad du önskar.Detta kommer att...

Duct Tape båt v2.0

Silvertejp är en "magisk" objekt eftersom du kan bygga några av de häftigaste sakerna med den.Detta är den andra båten i vår duct tape båt serie. Vi designade och byggde detta i våra engineering club, värme, att tävla i en lokal duct tape båt ko...