Fler bekväma hörlurar hackajag har haft dessa hopfällbara hörlurar i flera år, men problemet är att jag endast kan bära dem i ca 30 minuter innan mitt huvud börjar skada. Den lilla skruven som håller gångjärnet tillsammans gräver in i mitt huvud. Jag gav upp på dessa hörlurar som unwearable och gömt undan dem i en av min skrivbord lådor, det vill säga tills jag kom på denna idé.

Jag hade bara plockat upp några självhäftande weatherstrip att täta runt min ytterdörr (ca $5), och jag insåg att detta skulle fungera bra på att göra mina hörlurar bekvämare. Jag klipp två remsor från resterna till rätt längd, skalade bort stöd, och höll dem på hörlurarna. Jag använde två bitar så att hörlurarna fortfarande vika.

Hörlurarna är nu mycket mer bekväm. Jag använder dem på jobbet så att jag är mindre distrahera av mina medarbetare. Jag kan lyssna på musik hela dagen utan huvudvärk. Denna enkla livet hacka gör mina dagar mycket trevligare.

Den självhäftande weatherstrip är en bra produkt, och jag letat efter andra enkla sätt att ta den i bruk. Om du har andra idéer för användning, sätta dem i kommentarerna.

Relaterade Ämnen

IPhone hörlurar hacka/Fix

har jag gjort en instructable på min iphone hörlurar hacka/fix. Det hände faktiskt när jag hade ett problem när de höll faller ut. Så jag använde kan ett metal-band från en gammal uppsättning av torkarblad från papperskorgen på Biltema.Om du inte vil...

DIY damm pluggar/Cell Phone Charms från gamla hörlurar (hacka)

Här är ett enkelt sätt att bling ut din cell/tablet/iPad utan att behöva beställa damm pluggar online. Bara hacka ett par gamla hörlurar. Eller plocka upp ett par från trädet Dollar för en dollar!Detta Instructable är från en tidigare YouTube videos...

Lätt hörlurar hacka!-bära dem på rätt sätt!

Är du typen av person som inte kan hålla hörlurar i öronen? Har du justera dem var 10 sekunder? Eller kanske vill du gå för en körning men de hålla faller. Då är detta instructable bara för dig!Örat telefoner passar inte alla. Särskilt som utan silik...

10 AV DE BÄSTA HÖRLURAR HACK!

Jag är säker på att nästan alla skulle vet hur irriterande hörlurar kan vara, när du sätter dem i din ficka, och dra ut några minuter senare ta reda du dem har bara av misstag fick utmärkelsen för att ha uppfunnit den hårdaste knuten att ångra någons...

Apple ipod hörlurar hacka

Jo jag vet de flesta människor på webben har klaga på apple ipod touch hörlursuttag. Skälet till att folk klagar på är att endast apple hörlurar arbete. I detta instructable kommer jag visa hur man knäcker en adaptersladden lager apple hörlurar. Dett...

Mobiltelefon hållare hållare för cykel/bicyle-med lätthet hörlurar förlängning hacka, kamera hacka och gps (bonusmaterial!)

Detta instructible visar hur man gör en mobiltelefonhållare för din cykel/cykel/cyklar (oavsett u kallar det! lol)... denna så kallade-'hacka' bonusfunktioner är många!1. trött av att hålla telefonen i fickan med chansen att det faller ner när du går...

Beats Radio: Hacka en radio för att resa business man/designer.

Beats av Dr Dre ge dig hög kvalitet musik genom mycket bekväma hörlurar. Beats Radio ger denna samma kvalitet av musik utan genom alla dina favorit radiokanaler. Radion är liten och kompakt och kan transporteras via handtaget överst. De tre typerna a...

Trådlösa hörlurar Mod

Mod att göra min tunga trådlösa hörlurar fungerar lika bra med lightwieght och mycket mer bekväma öronsnäckor.Steg 1: förberedelse jag började detta projekt eftersom jag var missnöjd med mina Sennheiser HDR 45 trådlösa hörlurar.3 saker avlyssnat mig...

Staplas kartong hörlurar Stand

Detta är hur jag gjorde en staplad kartong hörlurar stå för ett par shure SRH-750DJ hörlurar. Jag gjorde några pdf mallar figurer jag används för de olika lagrarna. en mindre uppsättning av inuti lager låter kabeln passerar genom montern om så önskas...

CPU-fläkten hacka - RGB lysdioder - Arduino & TLC5940

I detta Instructable, jag kommer att vägleda dig genom processen att hacka och konvertera en tydlig, 120 mm PWM fläkt används gemensamt hushåll datorer från en enda färg LED till individuellt adresserbara RGB lysdioder. Tillämpningar av detta hack är...

Automatisk hörlurar Equalizer

Med tanke på ett par hörlurar, kan vi göra dem låter som en annan, kanske högre kvalitet par hörlurar? I detta instructable, vi kommer att bygga en enhet som försöker göra just detta. Vår automatiska hörlurar equalizer kommer att mäta Frekvensgången...

Hörlurar Hat

om du vill dölja dina hörlurar, har mer bekväma hörlurar eller bara hålla huvudet varmt medan du lyssnar på musik, hörlurar hatten är en billig, lätt och snabbt.allt du behöver är ett par gamla over-the-head hörlurar, en ull mössa med innerfoder, och...

Sugru hörlurar Fix

Nu vet jag att detta inte är mycket komplicerat, och jag vet att det är en massa hörlurar hacka, men mitt prov paket för sugru kom in sent och hade jag många idéer. Jag beslöt att göra vad jag skulle vara mest sannolikt att göra om jag hade köpt den....

Munvatten hacka

Steg 1: God munhygien... Är naturligtvis mycket viktigt. Men de flesta munvatten har barnsäkra flikar som kräver du pressa den gemensamma jordbrukspolitiken på rätt sätt för att öppna den. Men är det lite irriterande. Jag har inte barn i mitt hus så...

Solar LED Cykelväska

jag haft tillfälle under den gångna sommaren arbeta nattskift på ett bageri några städer över, vilket innebar att jag hade en massa pendling för att göra. Tillbaka. Och tillbaka. På natten. På en cykel. De inte ens bussar som sent. Jag fick ganska tr...

Python coding for Minecraft

Detta Instructable visar hur du installerar och använder en mod som jag skrev som låter dig styra Minecraft med python skript. Ska jag fokusera på Windows, men OS X och Linux bör fungera lika bra.Python-skript kan skapa fina saker i världen, och det...

Göra en söt bärbara gitarrförstärkare

Inspirerad av tuggummi!Inspirationen till detta projekt var faktiskt två gånger. Det första behövde jag göra en enkel, portabel gitarrförstärkare som skulle arbeta med en elbas samt en akustisk sex-sträng (med en pickup), och kan spelas upp via en hö...

Hur man framgångsrikt skjuta... och göra ingenting!

Har en hel del arbete du ska göra och inte vill göra det? Känner mig lite trött, apatisk, bakfull, hemlängtan, eller bara allmänt under den regniga dagen? Bor i ett främmande land och inte riktigt säker på om du vill bo?Detta instructable kommer att...

Hur gå till sova Fast

Att få sova är inte alltid lätt. Här är några sätt att hjälper mig få sova.Steg 1: Lyssna på lugn musikLyssna på lugn musik ofta hjälper mig för att somna snabbare. Det distraherar sinne och spärrar oönskade ljud. När du lyssnar på musik, bär bekväma...