Floorbed med en bokhylla (och ett hemligt utrymme)Efter att jag avslutat den instructable för ett dockskåp som jag gjorde för min dotter, ville jag göra något nytt. Praktiskt nog, hennes födelsedag kom upp och hon också kommer att behöva en större säng. Kombinera dessa två saker, med det faktum att min fru och jag är intresserad av montessori utbildning och föräldraskap stil som kommer med det, en våning säng var det logiska resultatet. Vi beslutade att använda en madrass som var 80 cm bred och 160 cm lång

Viktigt: Efter jag bygga sängen, fick jag veta att en madrass 70 cm bred och 140 cm lång hade sätt lättare. Det är en standard storlek och är också billigare när du beställer den online.

Naturligtvis kunde vi bara låg madrass på golvet, men det är bara alltför lätt. Jag ville skapa en mycket enkel (läs: billigt) ram som skulle bara interlock med utskärningar (edge cross varvet lederna, att vara exakt). Det visade sig att min fru hade en annan idé i åtanke. Hon hade den underbara idén att förvandla sängen i en läsning vrå. Det innebar, en liten bokhylla eller hylla behövs läggas! Okej, inga problem jag gjorde om ritningarna och gjorde några nya beräkningar. Sedan kom en kollega med idén om ett hemligt utrymme under bokhyllan. Genom att lägga till gångjärn av något slag till botten som var relativt lätt och ganska häftigt, så jag tog hänsyn också.

Som sagt, gick vi till en madrass som var 80 cm bred och 160 cm lång, bokhylla behövde vara minst 28 cm djup och 30 cm högt för att ge plats för ens största böckerna. Extra hyllan på sänggaveln behövde inte vara av ett visst djup, så länge det kan ha ett glas vatten det skulle vara okej.

Alla jag har tillbringat en bit und 50 euro på allt trä (det är lite mer än 56 USD). Jag köpte 18 mm spruce möbler styrelser och jag hade dem direkt tillskuret på järnaffär (de göra det gratis). Skruvarna var "gratis", eftersom jag samlar dem när jag kan och också pluggar och centrering spikar var redan i min ägo från ett annat projekt (även om jag var tvungen att köpa en annan förpackning med dymlingar, eftersom jag sprang ut). Ett verktyg jag använde, jag lånat från en vän. Det är en guide att borra hål, inte vad man ska kalla det exakt, men det gjorde borrning raka, på rätt plats och mycket enklare!

Naturligtvis om du vill återskapa detta Instructable, kan du justera alla mått, glöm bokhylla eller eller hyllan eller bara göra det helt annorlunda! Jag skulle föreslå du använder trä du har redan liggande, om du har någon.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett hemligt utrymme i en bok - det enkla sättet!

jag diskuterade möjligheten att urholkningen ut en bok med en klasskamrat till mig, och hon tyckte att det enda sättet det gick var med ett rakblad och en linjal, för att inte nämna timmarna arbete och tålamod. Jag hade just köpt en oscillerande skär...

Starta en brand med stålull och ett batteri!

Denna video visar hur lätt det är (bara vänta bloopers i slutet för att se hur lätt) att starta en eld med en bit stålull och ett 9v batteri!...

Loft säng med inbyggd bokhylla och bricka

jag gjorde denna säng för min dotter, hennes rum är ganska litet, och lagringsutrymme är begränsad. Flytta sovrumsdel högt upp gör golvyta i rummet mycket mer mångsidig.Steg 1: Main sektioner Sängen byggdes i mitt skjul, i 4 delar. Detta tillät mig a...

Telefon stativ och med ett hemligt utrymme

sammanställt av::: Moksham Chhabrahär i detta projekt du kan lura en att tro att det är en enkel telefon stå men acttually det är inte. Det finns ett dolt hemliga fack i det .all som du måste se till är att ingen ändrar sin riktning där du har hållit...

Rubiks kub som ett hemligt utrymme!

Detta är bara ett enkelt knep du kan använda på DaYan kuber, det kan fungera på storeboughts också.Detta är min första instructable. Njuta av.Steg 1: Saker du behöver Du behöver1. din kub2. vad du än behöver döljaSteg 2: Öppna din kub Det är mycket e...

Bedårande fyllda valp hemligt utrymme:

har du någonsin velat dölja dina pengar eller något riktigt speciellt till dig från din irriterande lillasyster som verkar alltid veta var alla dina värdesaker är? Vet väl att du kan! Du vet att du haft sedan du var tre gosedjur?? Skulle inte du vill...

Hur man gör ett hemligt ljus

Jag visar hur man gör ett hemligt utrymme längst ned i ett ljus. Detta projekt använder ett vanligt ljus som ändras genom att borra ut ett fack i botten. En klistermärke, ljus etikett eller cirkel av papper sedan limmas mot botten av ljuset som täcke...

Grape berså med bänk för ett litet utrymme.

Litet utrymme Grape bersåJag har beslutat att prova några vinrankor i min lilla trädgård. Jag köpte två druvsorter växter på postorder. Med hus och träd runt min egendom är nära jag var tvungen att placera den nya grape bersån mitt i min trädgård att...

Sand låda med lock som öppnar i bänk och ett tak

Tack för att kolla mitt projekt. Jag ska försöka att göra dessa instruktioner så enkla som möjligt om någon vill bygga detta. Fråga om du har några frågor.Detta är en 4' x 4' x 6' sandlåda med lock som öppnar till bänkar och ett soltak för skugga. To...

Förvandla ett litet utrymme med mosaik (del 2 av mosaik utrymme)

Har du ett utrymme i källaren eller kanske en gammal stökigt garderob som du vill omforma eller fixa upp?Vi gjorde, och det var under våra källaren trappor. Medan min man hade förvandlade de flesta av våra källare i en vadderad lekplats för våra två...

Gör en robot lampa (med kasserade högtalare och ett durkslag)

detta är mitt första projekt som Artist in Residence på Instructables. Jag är bara att upptäcka hur man hittar saker i denna stad, så började jag jobba med en liten låda av e-avfall förvaras av Instructables personal. Tack killar!Jag hittade en stor...

Kör två Nixie rör med en Arduino via ett skiftregister och två SN74141s.

Nixie rör är verkligen göra sval sett och blir ganska populär för sina "retro" utseende. Även om det finns ett antal tutorials ute på med nixie rör och några fina färdigförpackade enheter (se dessa trevliga sådana från ogi lumen och ArduiNIX) in...

Bok med ett hemligt fack

jag visa hur man gör en säker bok som kan användas för att dölja små objekt.Boka kassaskåp är ett gammalt sätt att gömma sina skatter--nyckeln till en säker, en privat handling, en kolv, en pistol. Och du kan använda dem när du reser till djurhud din...

Hur man löda med ett AA-batteri och ett bilbatteri

behöver du ett bilbatteri, AA-batteri, startkablar och lödtenn. Röra vid kol stången från AA-batteri med lödtenn stänger kretsen - detta producerar värme (& ljus!) som smälter lödtenn.Det är intressanta att värme är lokaliserade och är närvarande end...

Hur man gör ett mönstrat armband med kaffepåsar och cykeln tröttar

Hej alla, vill vi visa dig ett annat sätt att använda en cykel däck och Nespresso kaffe skida att göra ett armband. De material vi använder för att göra detta armband är: använda Nespresso kapslar, rensade innerslang av en cykel, hoppa ringar, hummer...

Penna Shooter med hjälp av endast en penna och ett gummiband

Du behöver bara en penna och ett gummiband. Det är så enkelt.Steg 1: Att göra pennan skytten Ta isär pennan. Sedan knyta gummibandet runt ena änden, som visas.Steg 2: Skytte penna skytten Peka inte på människors ögon. Eller människor i allmänhet. Det...

Bygga en dumper säng med frontlastare bokhylla

här är hur man gör en säng som din son kommer att älska. Jag gjorde denna säng för min sons tredje födelsedag. Målet att göra coolaste dumper sängen var så min son skulle ge upp sin spjälsäng till sin 6 månader gammal syster utan strid. Min dotter va...

En spik Flasköppnare med lite design och stil

ännu en flasköppnare. Jag antar att ingen var realling missin en, fortfarande såg jag denna bild whyle gör vissa undersökningar för andra projekt och jag var fassinated och lärde... "Varför inte?".Så är detta ett enkelt projekt att göra en knock...

Kanske FORTH med Opto22 PAC och Linux

Industriella styrsystem: PAC, PLC & LINUXEste proyecto tambien esta disponible en Español haciendo clic aquiLinux-stöd för industriell hårdvara som PAC eller PLC, för de stora och välkända varumärkena är i princip obefintlig. En del hårdvara är baser...