Fluffiga Beignets med Blackberry såsBeignet (ben-Ja) är det franska ordet för en (traditionellt torg) munk. Beignets smak lite som tratt kakor men har en mycket lättare konsistens än carnival biljettpriset. Beignet själv är inte mycket söt, varför den kan hantera den liberala Casey i strösocker. De är stora med café au lait eller varm choklad (eller chokladmjölk under de varma månaderna).

Beignets är en stapelvara i New Orleans, min barndom stomping marken. Jag bor på östkusten nu men få smak för dessa läckra bakverk när jag känner mig nostalgisk, så jag bestämde mig att göra min egen. Jag gjorde min beignets från grunden och med en blackberry dippsåser på sidan. En av mina favorit barndomsminnen är att plocka björnbär och dricka kaprifol nektar i min trädgård med mina kusiner, så blackberry såsen är en nick till som. Inget slår de autentiska beignets från Café Du Monde i New Orleans, om; Du kan även köpa deras beignet mix online.

Beignets är inte avsedda att ätas under körning eller prata eller gå. Detta bakverk förtjänar din fulla uppmärksamhet. Och du skulle bättre måste du placera en servett i din varv och gör en smula kolla i spegeln innan någon person till person kontakt; med varje tugga, söta pulver socker falls på oavsett yta ligger i närheten, inklusive ditt ansikte!

Varning: Detta recept kräver arbetar med spis, het matolja, varma vätskor, och vassa föremål. Använd diskretion när du arbetar med objekten runt barn, och följ Säkerhetsanvisningar för din matlagning instrument. Tvätta händerna ofta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Coeur en la Creme med Blackberry Grand Marnier sås

detta är en av mina all-time favorit recept. Jag älskar cheesecake, jag beskriver här coeur a la crème som den lättaste cheesecake du någonsin ska äta, silkeslen mjuk smälta-in-your-mun konsistens med inslag av vit choklad smak. Det par underbart med...

Hur man ta makro bilder med Blackberry kamera 9860

Eventough Blackberry 9860 har en 5MP kamera och en förmåga att ta makro bilder, men dess resultat inte är tillräckligt bra.För att lösa detta problem, har jag en idé att använda linsen från en "door viewer" med en diameter på 14mm och 35-50mm lä...

Fluffiga tryffel med en Candy Cane och vit choklad isbildning

det finns massor av olika metoder för att göra tryffel och smälta choklad. Jag har använt dubbel pannor och mikrovågsugn, men nyligen upptäckte jag att smälta chokladen i en långsam spis är ett annat alternativ. Jag älskar långsamma spisar. Jag har 3...

BlackBerry läderfodral med viloläge

min BlackBerry kom med en tråkig, svart, fake läder, slip-i fallet med ingenting att hålla det där säkert och ingen möjlighet att bifoga det till ett bälte. Så jag beslöt att göra en ny med lite läder haft jag liggande i evigheter. Detta är första gå...

Enkel och lätt, mjölkbaserade Blackberry glass paleta(popsicle)

kanske min favorit glass, eller åtminstone den jag gillar mest att jag vet hur man görSteg 1: Ingredienser och verktyg IngredienserBjörnbärMjölkSugarVerktygMätglasetMixer (eller liknande)Plastkoppar (att frysa glassen-i)Skvitt (platt dykt upp pinnar)...

Smörig Blueberry Streusel Muffins

Muffins kallas "snabb" bröd. De är extremt lätt och enkelt att göra och det finns ingen anledning för användning av en elvisp. Allt du behöver är bara 2 skålar, en medelstor skål för den VÅTA ingredienser och en större storlek skål för de torra...

BACKPACKING: Vad ska man ta

Backpacking i olika regioner av världen är allt populärare. Om det är för ett par veckor eller några månader, förbereder sig för en sådan resa kan vara förvirrande och stressande. Här är några tips och tricks som hjälper dig att förbereda dina äventy...

Triple-Chocolate-Potato-Chip-Ice-Cream-Cookie smörgåsar!

Med sommarvärmen sparka i, en bra fryst behandla något ofta söks efter. Många leverantörer gör sitt bästa för att mätta av dämpningen av en kall dessert på en varm dag: glass lastbil mannens superhjälte dyker, en whosawhatsa super antioxidant smoothi...

Jungle Animal Cupcakes

Tårta (cupcake) dekorera kan vara så dyra och överväldigande i början. Här visar jag några av mina tekniker för att göra vackert inredda och professionella cupcakes som inte kommer att bryta banken och att någon kan göra. Dessa cupcakes har en plain...

League of Legends Poro Cupcakes

Poro är de lilla, fluffiga varelserna med stora rosa tungor som bebor ylande avgrunden i spelet League of Legends. Här är hur man gör en poro cupcake!Steg 1: Sätta ihop ingrediensernaOm du vill skapa en cupcake poro, behöver du följande:IngredienserC...

Mexikansk kyckling Alfredo

jag är inte säker att titeln är 100% korrekt. Och detta recept ändras något varje gång jag gör det, men jag börjar med nudlar, alfredo sås och kyckling, och lägga till salsa, paprika och lök - därav tror jag dess nära nog tjäna namnet jag kommer bara...

Hur man bygger en lasagne säng

Inledning:Lasagne trädgårdsarbete är en nr-gräva, nr-till ekologisk trädgårdsskötsel metod som resulterar i rika, fluffiga jord med mycket lite arbete av trädgårdsmästaren. Skapa en lasagne säng kommer att resultera i jord som är levande med mikroorg...

Att göra en trädgård säng i High Desert

växande grönsaker är en stor del av våra våren och sommaren här. Vi gillar att odla egen mat så mycket som vi kan. När du börjar få du bortskämd. Råvaror i mataffären, medan det ser bra, bleknar i jämförelse när det gäller smak och färskhet. Vi hade...

Frukt Vinegar(s)

Blackberry vinäger är min största favorit, och det började som en avsluta av sommaren semester familj ritual när jag växte upp. För oss Blackberry plocka alltid började sista söndagen i årligt skolan sommarlov. Den resulterande Blackberry skörden som...

Hur man gör en dålig Instructable - av hertiginnan av Blackpool!

Detta Instructable täcker väsentligen i att göra en dålig Instructable. Det är gratis att Eric Wilhelm hur man gör en bra Instructable, vilket jag rekommenderar att du ser om du inte redan har."Detta är min första Instructable, så vänligen vara trevl...

Virka en Yeti

min Yeti är en hyllning baserat på Threadless.com T-shirt Design "alla älskar en Yeti" av Scott Bartlett. För att skapa min yeti, använde jag röda hjärtat Designer Sport garn i vitt och grönt och en storlek E krok. Kroppen var gjord i ett stycke...

Cigarett Pack Mod (inbyggd matchar)

detta instructable kommer att omfatta hur till mod matchar en cigarett pack har byggt in i pack locket för en händig reservbelysning källa.Det är lite arbete för något du kommer att kasta ut inom en dag eller så, men det skulle vara värt arbetet i si...

Hur cook perfekt ris - (4 tekniker)

Ris är en basföda i många delar av världen. Här vill jag visa hur du kan göra perfekt ris.Här har jag visat tekniker matlagning ris:Tryck matlagning vitt risPanMikrovågsugnTryck matlagning Matta Rice (röd ångbehandlat ris)Det största problemet inför...

Uggla Hat

Steg 1: material-fluffiga hatt med eller utan öron / Pom poms.-kände. Vit, brun.-2 knappar, svart.-broderi silks eller tjock tråd, svart, vit, mörk brun och ljusbruna.-nål, sax, lim och skrot kort.Steg 2: FörberedSom min totoro skär hatt en skrot bit...