Fluffiga Hacky säck / varelsedetta instructable kommer att visa dig precis hur man virka en söt fluffig hacky säck. Eller lägga till ögon och en hatt för att göra den sötaste lilla rackaren du någonsin sett! Det är perfekt för dagar när du har inget att göra.. utom hacky sack!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Varelse halsduk

denna iögonfallande scarf är förvånansvärt lätt att göra och har massor av utrymme för att anpassa det med din egen design. Det kräver grundläggande kunskaper i sömnad och en symaskin. (Jag har använt en overlocker men det är bara för att jag har fåt...

Rosa fluffiga enhörningar dans på regnbågar

varje år, mina vänner kasta en awesome halloweenparty. Varje år finns det ett tema.Årets tema var "Internet Memes"Jag bestämde mig för jag var tvungen att göra rosa fluffiga enhörningar dans på regnbågar.Vad är PFUDOR du frågar?HÄR: http://www.y...

Fantastiska Diy Experiment | Växande varelser

https://youtu.be/BXN03LgcnVgSteg 1: för att göra växande varelser du behöver! I detta instructables jag visa dig hur man gör en fantastisk Diy Experiment | Växande varelser.Steg 2: Växande varelser är gjorda av en super polymer som suger upp vatten....

Varelse protetik och smink

Hej alla,Jag trodde jag skulle sätta ihop detta instructable på att skapa en varelse från grunden.Det handlar om karaktär koncept, skulptera, att göra negativa gjuter, casting, hår stansning, målning och makeup därför jag hoppas det hjälper med din e...

Creepy varelse quad stylta

, , , jag har drömt om att bli en varelse som denna sedan jag såg "Den mörka kristallen" (landstriders scen) när jag var barn. Sätt in i mitt vuxna liv nu jag gick till se circ de soleil, medan du tittar på de tomma ansikte krycka vandrare, slog...

DIY NFC Hacky säck

Så, vill du DIY en NFC hacky säck? Väl tur The Grumps är här för att visa dig hur. Detta var ett litet experiment vi skapat med Googles Creative Lab, Sydney.Vi ville ha ett snyggt lite sätt att dela länkar med människor, och NFC verkade vara en enkel...

Elektriska conduit connector varelse

detta är något jag skapat av upphittade föremål. Mestadels kontakt delar, några målade kopparrör. Jag har inte instructable eftersom det slags utvecklades när jag gick. Tog inte bilder. Jag hoppas någon kan inspireras av min varelse....

Hacky Sack alternativ - Jianzi (steampunked)

För dem som inte vet vad Jianzi är (jag menar jag inte, den som jag hade innan vi har ringt Kuo senare av någon anledning fann jag det kallas Jianzi faktiskt)... så är det något som en hacky säck. Bara enklare att spela med. Du sparka den, vet du. Gö...

Kort varelser

detta Instructable kommer att ge dig några idéer och visa dig hur man gör några kort varelser från extra kort du har liggandes. Ofta, när du köper ett nytt kortspel, blir det "extra kort" som har annonser och saker på dem - värdelös för lek, men...

ZUNO klipp varelser

Hej ingenjörer och framtida ingenjörer! I dagens instructable presenterar vi ett utmärkt projekt för både barn och vuxna. Våra zUNO klipp varelser var ursprungligen inspirerad av Despicable Me underhuggare som ett sätt att få barnen glada över engine...

Magic Ull hur till: göra en fluffiga påskharar

Detta är ett enkelt sätt att göra härliga fluffiga påskharar. Jag har gjort dessa kaniner hundratals gånger med barn – även med de utan erfarenhet av ull och tovning – och de ser alltid bra!Påskharar handledning tas frånMagic Ull sjöjungfrur, älvor o...

Kokos koja | Ett hem för fåglar & varelser

Hej. Mitt namn är Chelsea och jag volontär på en ideell papegoja räddning i Thousand Palms, California. Mitt jobb här tillåter mig att arbeta med små papegojor som senegals, turturduvor, nymfer och conures.Denna handledning hjälper dig att göra en li...

"Varelse Griptång" 9 Ft varulv Monster kostym

Ok denna kostym kom till mig i sömnen faktiskt det jagade mig i cirka 8 timmar, det var en lång natt!För Arm och ben tilläggen jag plockade en varulv men detta instructable kommer att arbeta för en kostym som du vill göra! OK är jag ganska säker på a...

Kid vänligt fluffiga tutu!

Någonsin känner behov av att don en fluffig tutu?Jag ska lära dig hur man gör en jämförbar med tutus säljs i butiker.De är så lätt för att göra, jag inte vet varför människor tillbringar så mycket på dem. Jag har sett några för $60 +!Steg 1: Samla de...

Snabbt skapa en rolig varelse med Zotebook App

Zotebook är en rolig, intuitiv app som gör att du snabbt rita 2D-siffror. Du kan sedan laser skär dessa former. Projektet innebär att skapa flera platta bitar som sedan snabbt ihop till en 3D-varelse. Ställa in ett konto på Zotebook:1. på en iPad, gå...

Hemmagjord Tortilla! (mjuka, fluffiga)

Denna mångsidiga kolhydrater är bra för allamåltider! Snacks även! Det går med varje färska ingredienser du pickup i marknaden vardagen! Jag njöt billigt tillgängliga leverans i Amerika! Men under mitt besök i Schweiz, de kostar lite mer, i Hongkong...

Fluffig socker kakor utan smör

dessa socker cookies är otroligt lätt, alla ingredienser som används är lätta att hitta i ett normalt hushåll. Inte innehåller smör osaltat smör är ibland svårt att find.with bara 6 ingredienser receptet är otroligt rörliga, detta recept tar ingen ti...

Smal människa och skog skugga varelser Cookies

Hej igen,Jag är tillbaka med en annan enkel men kuslig upplevelse för er. Jag kommer att pre halloween-fest ikväll och det kommer att finnas en godis buffé och jag tänkte att det skulle vara trevligt att få något som var ganska lätt att göra och skul...

Tillgodose varelser

Tillgodose varelser: James Hörman ålder 45 (8/4/1967) - Hörman utveckling LLCVår övertygelse är att denna möjlighet inte kommer bara skapa oberoende vi strävar efter, men att verksamheten kommer att ha den högsta probablity för att returnera framgång...