Flyga fiske ägg mönster: Glo buggar enkelt!Flugfiske ägg mönster kallas glo buggar är det enklaste att lära sig att flyga men ganska svårt att bemästra. Att inte tala om slöseri med ägg garn. Genom att göra ett enkelt verktyg ur en soda sugrör du kan knyta perfekt glo buggar hela dagen lång med ett minimum av avfall. Binda globugs det gamla sättet jag fick ett tiotal per fot av ägg garn, med det nya verktyget få jag 40 + per fot. Här är en youtube syn på hur jag gör den.

Du kan följa stegen här eller gå direkt till youtube och titta på en video på hur man gör det.

http://www.youtube.com/watch?v=2fKzvXN6o7I

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flyga fiske strippning korg från Repurposed barnets avföring

här är en flugfiske strippning korg från en kiddie steg-pall från Ikea.Pallen är FÖRSIKTIG barnens pall ($5,00 - omljud ingår), plus några nylon skruvar, vissa sadelgjord och ett spänne. Jag gillar det mycket bättre än kommersiella stripping korgarna...

Skapa en befalla snabb fönster på ett enkelt sätt.

jag vet att detta har gjorts tidigare, men min version är en liten bit olikaOkej, så du vill prova några coola kommandotolken knep, men du verkar inte kunna ta reda på hur att faktiskt öppna Kommandotolken. (Detta skulle vara fallet i de flesta skolo...

Flugbindning: Glo Bug

Glo buggar är ett mycket effektiva, enkla snygga mönster men kan vara mycket svårt att göra ser bra ut. Med hjälp av åtgärderna jag illustrera i detta instructable, kan du (med massor av praxis) bra ser Glo buggar.Material:-Glo bugg garn-Stark tråd,...

Konvertera regn fat att fiska tankar för kretsloppsodling

har du läst om kretsloppsodling men vet inte var du ska börja? Tja, har jag. Så när mina flickor fångade en liten öring på en fiske derby beslutat jag att smälla ihop en fisk livsmiljö.Kretsloppsodling i princip växer växter i fiskevatten. Så behöver...

Fisk flaska Trap

Detta var en av de första saker jag minns byggnad som ett barn och kunskap har bott med mig hela mitt liv. Denna lilla fisk fälla är lätt att göra och mycket billig också, vilket gör det perfekt projekt att börja med.Besök vår bloggför fler projekt.S...

Hur man gör A fisk fälla

fisk fällor är roligt och enkelt att göra också de fånga lite fisk antingen koka och äta eller bara för att titta på.Steg 1: Du behöver: - En tom flaska (Powerade fungerar bäst)-En kniv-fortfarande vattenförekomst-vikter (valfritt)-Lina (valfritt)-be...

Nybörjare sömnad - gör en sommar mössa mönster från början

en nybörjare kan slutföra detta projekt i en dag.Saker du lär dig:Hur att visualisera och skapa ett enkelt mönster.Hur fästa tyget för sömnad.När inte ska fästa.Material:Ca 1,5 varv av en tyg (eller.75 gårdar av två tyger).5 gårdar av medeltung, dubb...

Att hålla din flyga linjen och flyga Reel

så det är mitt i vintern... och alla flyga sportfiskare blir angelägna att vada i de kalla snabbt flödande floderna och bäckar (vi är en galen typ av fiskare och fishergirls) och många av oss köpa nya stöd, och flyga linjen... Jag inte, men bara efte...

Till gå fiske Kit Under 20$

jag ville ha ett fiske kit som jag kunde transportera enkelt och var under 25$ men jag verkligen inte kunde hitta en bra jag gillar så jag gjorde min egen med hjälp av saker jag redan hade. All jag har till köpa en teleskopfunktion penna fiskespö och...

Enkelt sätt att göra en droppe blad matbord

Jag har fått många förfrågningar om hur man gör en droppe blad tabell och de flesta av de instruktioner du hitta är ytterst komplexa. Denna DIY runda drop leaf table är lätt för alla att göra. De tabeller som visas här är mönster som helt enkelt som...

Fix svårt att stänga/öppna trä dörr eller fönster

Uppdatering-se steg 5 för en bättre strategi för att åtgärda problemet. Steg 1 till 4 beskriver en metod som är riktigt form av mer en onödig longcut än en genväg. Plus det fungerar inte om du inte har en oscillerande tool.* **Jag hade en dörr som in...

Att göra kisel gummi gjutgods och mögel enkelt, Billigt och snabbt.

Ja, det är en annan genial idé till mig, som har allt att göra med kompromisser.Grundläggande "rosten" över denna fråga, är priserna på en pack kisel gummi (rännor / fisk tankar etc) som ställts av fuktighet catalyising reaktionen, vs, 2 pack si...

DIY "Street Party cykel Stereo" alla kan enkelt bygga med minimal verktyg

detta är ett lätt att återskapa DIY ljudsystem som vem som helst kan sätta ihop. Delförteckningen är ett par sadelväskor, bokhyllan högtalare liten nog att passa inuti en skumgummi camping matta, en bärbar CD-spelare (iPod etc. fungerar också), en ac...

Flyger en leksak QuadCopter

när jag fick min leksak quad copter kunde jag inte få den att flyga på ett stabilt sätt. Leksak quad copter var ur balans. Jag slet det sönder. Jag tyckte det var lättare att flytta saker runt för att balansera leksak quad copter än vad det såg ut. F...

FLORAs söt sommar klänning mönster - en av våra storsäljare! FREE video tutorial

Vi alla älskar denna klänning mönster! Dess namn är FLORA.FLORA har varit en storsäljare i Tyskland för åldrar och vi är så glada att vi nu slutligen kan erbjuda denna klänning på engelska. Små flickor kan faktiskt ha FLORAs klädsel som helst på året...

Händig knep 8: Ö händig knep

händig Tricks 8: Ö händig Tricks! Göra saker med saker på en ö.Jag går tillbaka till Maui med jämna mellanrum, så titta på detta utrymme för mer tricks.För att se ännu mer händig tricks, kolla in resten av sagan påHändig knep 9: Massor av slumpmässig...

Dela upp kalksten att hitta fossil!

Om du är en vetenskap geek då utsikterna att gräva upp din egen fossil har, någon gång, antagligen upphetsad du. Spänning och upphetsning av att hitta, se och röra vid något som inte har setts i 50 miljoner år är en otrolig känsla.Det finns många oli...

Hur man knyter en enkel fluga som Spider

detta är min favorit torrfluga för blugill. Det är enkelt i utseende, material och knyta skicklighet.Du behöver:Krok: storlek 10-12Thread: svart 6/0Kropp: storlek 10 spider skum bugg organBen: medellång gummi benSteg 1: Starta din tråd Starta din trå...

Pratsam Cathy Costume w / arbetar Pullstring Voicebox

efter att ha sett Geico reklamfilmerna som används den ursprungliga Chatty Cathy TV kommersiella filmen, min flickvän plockade Chatty Cathy för hennes Halloween kostym för 2009. Hennes val var lätt. Dra det hela kostym bort visade sig vara ganska svå...