Flying Z Streaming Radio Playerdetta instructable kommer att gå igenom stegen för hur man gör en internet radio spelare med en anpassad akryl hölje. Alla nödvändiga filer som behövs för laser skär anpassat hölje ingår.

Kolla in denna hemsida för historien bakom detta projekt

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fireside Internet Radio Player för äldre användare - byggd med Raspberry Pi

Inledning:Idag har vi fantastiska tillgång till bra strömmande innehåll: musik, nyheter, väder, berättelser, etc. Men är denna åtkomst begränsad till dem som kan navigera dagens elektroniska apparater. Detta projekt bygger på en tro som äldre vill oc...

Raspberry pi media player

Jag har gjort en fristående raspberry pi spelare för några månader sedan som ingår en förstärkare och högtalare. Nu ville jag göra en mediaspelare att ha i mitt vardagsrum som jag skulle ansluta till min AV förstärkare, jag vill att utforma det så at...

Land Potter stenar ut DIY Juke Box (och möjliga framtida Instructable)

byggs från 90% återvunnet / hittade och eller skräp delar. Detta är min DIY Touchscreen Jukebox.Det är byggt från:1 Dell Pavilion mitten 80 stationär bärgade dator, med Windows 98.1 kopia av WinAmp gratis från www.winamp.com)2 högtalare från en trasi...

Bästa teknikprojekt 2012

innan världen kommer till ett abrupt slut, jag trodde det skulle vara relevant att se tillbaka på det senaste året, och belysa några av mina favorit Tech Instructables. Inledningsvis jag hade tänkt att göra detta till en topp 20-listan, men med över...

Mini Medium intervallet Wireless hög makt FM MIC

Hej, kära läsare här gången jag är här med en enkel men kraftfull FM Mic. Detta är mycket mycket lätt att använda och det är rage är över 500 meter under normala förhållanden. Det kan lyssna från och FM-radio eller ens från du TV också. Det är frekve...

Roberts 747 - DIY Raspberry Pi internet radio/streamer

Roberts 747, stor radio från 1990. Arbetar helt i mycket gott skick. Hittade den på antika försäljning efter en lång jakt efter något liknande detta.Jag har en extra Raspberry Pi modell B V1 hemma som reserv och det var bara att fånga damm i några år...

Hör radio på din dator

jag kommer att berätta hur man gör en radiostation på skrivbordet. Du behöver en internetuppkoppling hela tiden. Windows Media Player eller VLC player (alla kommer göra som har en ström anlagen) till ström, ett fotoredigeringsprogram (adobe, GIMP, Pa...

Retro DVD Player

en gammal vintage radio förvandlas till en slot lastning DVD spelare. 4 knappar kontroll makt, spela upp/paus, stopp, och mata ut och det kan även styras via fjärrkontroll.Steg 1: Den ursprungliga DVD-spelare och Radio fall jag fick fallet från en vi...

Att skapa en hem Media Center-Streaming med Ubuntu

låt oss inse det. Skivor är ett minne blott, och externa hårddiskar är skrymmande och obekvämt. Med denna guide, kommer att jag visa dig hur du skapar ett hem Media Center, kan strömmande filmer och musik direkt till din dator. Bästa är, det är grati...

Bygga din Internet kontrollerad Video-Streaming Robot med Arduino och Raspberry Pi

< the Instructable och koden är redo. Njut! Lämna en kommentar med du feedback! >Jag är (aka LiquidCrystalDisplay / Itay), en 14 år gammal student från Israel lärande i Max Shein Junior High School för avancerad vetenskap och matematik. Jag gör dett...

Gamla Radio Transformation

Jag har läst om Bluetooth-radion för ett tag, och beslutade att bygga något stort. Min flickvän ville ha en fin radio för sitt rum. Jag slutade köpa en gammal radio från en sparsamhet butik, en Fridor 521. Radion hade några defekter (volym fast på 80...

Hur live stream ett sportevenemang

Vårt fotbollslag (aka HALSTER) på Pulaski Academy (PA) är känd för sina unika spelstil: de aldrig punt på fjärde ner, och de nästan alltid går för en 2 punkt konvertering i stället för att sparka en mål. Detta har orsakat en hel del intresse i progra...

Kortkommandon för VLC Media Player!

Detta Instructable kommer att visa dig några användbara kortkommandon för VLC media playerSteg 1: Kortkommandon: del 1 1. Ctrl + OÖppna en fil2. Ctrl + Skift + OÖppna flera filer3. Ctrl + FÖppna en mapp4. Ctrl + DÖppna Disk5.Ctrl + NÖppna nätverk Str...

OpenELEC media streamer

I mitt första instructable jag ska visa dig hur man gör en OpenELEC media streamer. Detta media streamer gör att du kan strömma video, musik och bilder från alla typer av källor till din TV eller bildskärm. Mjukvaran körs på media streamer är OpenELE...

Streaming rycka på din Gopro trådlöst!

Försöka LiveStream mina Parkour team arbeta i gymmet gymnastik, jag behövde hitta ett sätt att använda min GoPro, eftersom min webbkamera verkligen inte klippte. Men GoPro tillåter inte för USB -> Video. Inte heller har jag en $100 ++ HDMI-Capture ko...

Lägga till AUX-ingången & högtalare i bilens Radio

Jag slår vad du alltid har velat lyssna på dina favoritlåtar i bilen! Ja åtminstone gör jag.Min idé kom när jag bläddrade min bil player Inställningar-menyn. Jag märkte bara en AUX etikett så jag lärde att radion kan mycket väl ha en AUX-ingången.All...

DIY kamera streaming tutorial för den påsklov: hur stream bilden av din övervakningskamera till avlägsna platser (C#-källkod)

Denna artikel är avsedd att öppna dina ögon för betydelsen av övervakningssystem – särskilt i tider av nationella helgdagar – och det presenterar hur du visar bilden av din säkerhetskameror på fjärranslutna datorer och mobila enheter med hjälp av din...

Fristående WiFi Radio Control Panel (Arduino Powered)

jag ville ha en Internet-Radio för en lång tid, och var mycket glad över att hitta Tinkernut's Wifi-radion projekt (http://tinkernut.com/archives/2387 ), som jag byggt och har haft i några månader.Men brydde jag mig verkligen för Ario baserad kontrol...

Google spelar musik Internet Radio (Raspberry Pi och Arduino)

jag letade efter ett projekt att göra med min Raspberry Pi och hittade detta Instructable och tänkte jag skulle ha en gå på något liknande som arbetat med Google spela musik. Jag hade en ungefärlig uppfattning om vad jag ville ha det sista objektet t...