Flytande hylla för LegoSteph letade efter ett sätt att Visa hennes små Lego uppsättningar men kunde inte hitta en hylla som hon gillade. Vi bestämde oss att konstruera och bygga våra egna!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flytande hylla med skjutbara hängande arrangör

Snabb introduktion:Jag hittade denna sida förra veckan samtidigt försöker lista ut hur man bygger en Jakobs stege utan electrocuting själv eller bränna mitt hus ner. 3 timmar senare, efter att hoppa från Instructable att Instructable jag insåg hur in...

Flytande hylla med ljus, powesockets och glashållare

Detta är flytande hylla med belysning, eluttag och glashållare.Steg 1: Övre hylla Steg 2: Hylla konsolen Steg 3: Nedre hyllan...

Glatt flytande hylla

Ett nytt sätt att farkosten en flytande hylla med tre skruvar....

Flytande hylla med hemliga fack (jag gjorde det på TechShop!)

Denna hylla inspirerades av "brist" hyllan kan du köpa på Ikea. Jag har många av dem och gillar verkligen hur minimal de är, men eftersom de är i grunden en låda hänger på väggen jag inte gillade förloradt av "inre rum". Så för att lös...

Flytande hylla laddstationen från pall trä

Jag tröttnade på att ha min enhet laddare belamra mitt golv och counter utrymme. När jag var tvungen att dra ur min lampa bara för att ladda en annan enhet, bestämde jag mig för att jag behövde en laddningsstationen. Typiska laddningsstationer är utf...

Vintage ford stötfångare flytande hylla

en kund hittade denna coola gamla stötfångare på en skräp butik och trodde det skulle vara häftigt att göra en flytande hylla från den. med några regenererade kastanj och en gammal 2 x 4 jag var glad att tvinga. Tack för att titta på, tim...

Flytande hylla stilar

Svävande hyllor också kallas dolda fäste hyllor eller bracketless hyllor, med osynliga monunting, sparar utrymme och funktion i displayen favorit samlarobjekt.Skiljer sig från tjocklek och edge design, svävande hyllor klassificeras till olika stilar....

Flytande hylla

denna typ av hylla är ett bra sätt att göra områden fria från skräp samtidigt hålla tillgänglig golvyta.Steg 1: material-1200mm av tall-bandsåg-mejsel-hammare-Fil-sandpapper-lim-penna-linjalen-mal drillSteg 2: planera din hyllaför att göra något måst...

Enkla flytande hylla

jag alltid ville bygga mitt eget svävande hyllor och hade sett någraliknande idéer men de var inte riktigt lika solid så tog lite tid att tänkaom hur jag kunde förbättra idéer som jag hade sett och fortfarande hålla det enkelt.Detta är vad jag kom me...

Flytande hylla för TV-

Detta alla idé började när jag installerade min platt-TV på väggen.Jag behöver en lösning att sätta min TV Box och Wii också fäst på väggen, en enkel hylla kommer att göra susen men jag vill inte borra hål i väggen igen eftersom denna nödvändighet ka...

Göra en chunky flytande hylla

Följ dessa enkla steg för att göra chunky Vägghyllor för ditt hem.Steg 1: Du behöver 2 av 12mm PG Bison SupaWood 200 x 500 mm-översta/nedersta1 av 12mm PG Bison SupaWood 100 x 500 mm - framsida2 av 12mm PG Bison SupaWood 36 x 200 mm - sidor1 av 32 x...

Flytande PacMan Ghost hylla (Inky!)

Waka waka waka!Välkommen PacMan entusiaster och hylla entusiaster! Detta instructable visar dig hur man bygger och installerar en flytande hylla formade precis som en av spöken från spelet. Hyllan visas nedan är cirka 30 x 30" totalt, med fritt flyta...

Hemliga fack hylla

Ett hemligt utrymme hylla kan användas för att förvara dina värdesaker. När stängt det verkar vara en enkel flytande hylla. När öppnas med en magnet har du tillgång till en dolda fack. Jag placerade en magnet på sidan av lådan till den lilla rutan so...

Flytande bokhylla

jag har alltid fascinerats av begreppet svävande hyllor. Min flickvän älskar böcker och hon sa att hon skulle älska att ha en flytande hylla visuellt som består endast av en bok. De flesta av "flytande bok" hyllorna ute i internet fungerar helt...

Super robust flytande uppställning från Barn trä

Flytande hyllor är awesome. Funktionella. Minimalistisk. Min typ av sak för säker.Med ett problem. De är generellt sett inte mycket stark. Ofta tider de kan inte heller hålla mycket vikt, eller de stöd parentes som måste på något sätt döljas eller fö...

Väggmonterad halsband arrangör & smycken hylla

jag precis flyttat till en ny lägenhet och ville äntligen mina smycken organiserad och lättillgänglig på min vägg. Jag ville verkligen något som den här på Amazon men utan utgifterna $45 plus frakt, speciellt eftersom jag redan köpt några svävande hy...

Hur man gör en stark hörn hylla för Under $12 @ Techshop

med en $12 planka av tall du kunde göra fyra av dessa, ska jag visa dig hur jag gjorde en. Här är hur man gör en stark hörnhylla som kan bare vikt.Jag tog det över till min lokala Pittsburgh Techshop och gjorde ett par inom 2 timmar.Steg 1: Planera d...

Väggen flytande hyllor Installation

Svävande hyllor -funktionen med osedda monteringssystem som sparar plats och vacker, precis som flyter på väggen. De är ett elegant sätt att Visa samlarobjekt, foton, resor minnen eller andra dekorationer. Här kommer vi att visa dig hur man installer...

Toy Car hylla

Om ditt 9-åriga barn är något som mitt, har de fått en stor låda av leksaksbilar. När de vill spela med en specifik, de gå igenom rutan ett tag och sedan förklara det förlorat. En bra förälder har sedan att ta en värdefull några minuter av dagen att...