Flytande Pipe sko hyllaen billig, enkel och dekorativ lösning att hålla skor organiserad och från marken.

Detta Instructable var inspirerad av både den ursprungliga (vilket var fel storlek) j-mig rack och de andratvå flytande rack som har gjort den DIY scenen nyligen. (varken där var verkligen min stil).

Anteckning om material: Jag använder PVC främst eftersom det är död enkel att arbeta med och vita var färgen som jag strävar efter. Det skulle fungera lika bra (kanske bättre) i koppar, mässing, rostfritt eller en annan formatmall som du kan få rör och rördelar. Välja det material som bäst passar din stil.

PVC är ett utmärkt val om du vill gå billigt. Totala kostnaden för material var $4,89 (inklusive 8,5% skatt).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Akryl sko hylla

vad: Custom byggt akryl sko hylla.Därför anpassade: Behövs en sko hylla som skulle passa min konstigt formad garderob.Därför akryl: Jag har tillgång till en laserskärare och jag ville experimentera med materialet som praxis för mitt nästa projekt.Jag...

Lycklig fru-lyckligt liv! Lätt att göra höjd justerbar sko hylla, tillverkad av byggnadsställningar delar, med polerade rostfria ringar på toppen

Hej, här jag visar dig hur du kan esayly bould en fin höjd justerbar sko hylla.Du behöver bara 2 styrelser och 4 byggnadsställning piedestaler (med 2 nötter varje).Jag gör några medalrings på toppen av styrelserna för en bättre look, men som inte är...

Flytande PacMan Ghost hylla (Inky!)

Waka waka waka!Välkommen PacMan entusiaster och hylla entusiaster! Detta instructable visar dig hur man bygger och installerar en flytande hylla formade precis som en av spöken från spelet. Hyllan visas nedan är cirka 30 x 30" totalt, med fritt flyta...

Sko hylla med sittplatser

Vi har två slags motivation för en ny sko hylla:-Vi har inte hylla för långa stövlar,-Vi har lite utrymme vid infarten till organisera sko och skorså gjorde vi sko hylla för våra behov.Steg 1: material-30 x 120 x 2 cm trä pläterar för top-3 x 3 x 100...

Sko hylla - ur ett vin box

Detta är en kort instructables om att bygga denna sko hylla en vin box och vissa aluminiumrör.Steg 1: Steg 1: verktyg och material som behövsFör denna sko hylla behöver du bara några handverktyg och en borr.Verktyg:hammare (och/eller mallet)metall så...

Pall bänk/sko hylla

började med några gamla lastpallar.Bryta ner dem och använda plankorna och klamrarnaDe går lätt sönder när man pried isär.Mörkare bitar köptes från livsmiljöen för mänskligheten återställa. Thecabinet dörr kommer att placera av bänken och mögel komme...

Flytande spel/DVD hylla

runt för några år sedan, en kompis till mig såg en artikel på internet om hur man gör en flytande spelet hylla. Han visade mig en bild av det och bad mig att göra en för honom. Detta är vad jag kom med.Steg 1: material Här är vad du behöver:En DVD el...

Hur man gör en flytande hörn hylla för Under $12 Version.01

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en flytande hörnhylla som jag gjorde på TechshopTvå saker att notera innan du går ombord, 1. Denna hylla är perfekt för lätt och enkel användning--att hålla en bildram, etc. Beroende på hur den monter...

Pipe & pall hylla

Steph har letat efter några hyllor i hennes kontor att hålla leveranser. Vi har inte använt pipe eller lastpall träet innan i ett projekt så vi tänkte hyllorna skulle vara ett bra sätt att prova både material och få lite cool hyllor!Steg 1: Titta på...

Sko hylla

tillverkad av körsbär fanerad MDF....

Flytande sängbord

Hallå där! Välkommen till min allra första Instructable. Om du gillar det du överväga att rösta för mig.Jag tillbringar mycket tid i sängen. Jag är oduglig och behöver vila mycket. Det är en otroligt bekväm säng med praktiska lådor under. Tyvärr gör...

VVS rör/trä hylla. (VIDEO)

Länk till YouTube-video om du inte kan se genom att klicka på miniatyren...https://www.youtube.com/watch?v=aPZq-WFdQyIJag gör en Pipe/trä hylla för skor i denna youtube-video.Du kan göra detta enkelt i ett par timmar om du är motiverad. Alla verktyg...

Inträde arrangör

[Uppdatering: Jag hoppas du ska rösta på detta, som jag har skrivit in det i Workshop tävlingen. Tack!]Drömhus för vår familj av fyra skulle omfatta ett mud rum--ett ställe att samla all skit vi ta hem men vill inte ligger på golvet. Problemet: vi bo...

30 Hacks life som gör livet lättare

Du kan bara titta på video eller följ stegen :-)Steg 1: Utöka din köksbänkOm det finns utrymme i ditt kök, kan du fördjupa köksbänkarna med plastbricka.Steg 2: Sätt en kokbok på väggenTappa inte bort din arbetsyta.Steg 3: Öppna en yogurh från båda si...

Shoe Shelf

Detta är en kort instructable om denna sko hylla jag satt ihop. Först vill jag säga att jag fick denna idé från en annan Instructable.Jag beundrade den ursprungliga idén och ville bygga en själv eftersom min familj har en stor hög med skor på ytterdö...

Garderob med dolda säkert rum

Garderob med dolda säkert rumMin kund hade en blygsam storlek walkin closet med en L-form. Det hade mycket högt i tak. Hade den traditionella enda hylla och rod. Han ville omforma utrymmet för att lägga till mer lagringsutrymme. Det fanns en hake. Ja...

Simple Shelf

Detta kommer att vara riktigt korta instructable. Enkel sko hylla jag har gjort endast från rester från mitt tidigare projekt våningssäng. Du kan och bör ändra projektet efter dina egna behov.Material & verktygCLS timmer 63 x 38 mm12mm MDFWood skruva...

Flytande hylla med skjutbara hängande arrangör

Snabb introduktion:Jag hittade denna sida förra veckan samtidigt försöker lista ut hur man bygger en Jakobs stege utan electrocuting själv eller bränna mitt hus ner. 3 timmar senare, efter att hoppa från Instructable att Instructable jag insåg hur in...

Flytande hylla med ljus, powesockets och glashållare

Detta är flytande hylla med belysning, eluttag och glashållare.Steg 1: Övre hylla Steg 2: Hylla konsolen Steg 3: Nedre hyllan...