FM-sändaren teleskopiskt antennsjuk och trött på interferens med din FM-sändare? Visst, du kan ignorera det för det mesta, men vi vet alla att countrymusik sipprar in och ut du njuter av din podcast är långsamt kör du galen. Svaret: lägga till en stor vintage telescoping antenn. Kommer det förbättra prestanda? KANSKE. Men i ditt sinne, alla kommer att vara kristallklart.
Se Steg
Relaterade Ämnen

5 högtalare bil huvud enhet Boombox

jag byggt denna 20 + pund monster 2005 för min mamma som arbetade i en bullrig industriell miljö och behövs några ljud umph att njuta av hennes låtar. Jag hade byggt ett par fyrkantiga rätlinjiga 80-stil bärbara att Linda gamla bilstereor och talare...

En mycket god ROBOT med mikrokontroller 89c 51.

Hey guys detta är min första svårlösta, så snälla gå lätt på mig...Vad jag har byggt i denna svårlösta är en Robot. Jag kallar det en spion Robot (cos om byggt små och om en kamera läggs det kommer fungera som en spion). Något sätt, på grund av tid b...

Fjärrstyrda rörliga ögon i en liten burk

Träffa Viz! Vissa säger han är bara ett vackert ansikte, men han var inte född igår...Han föddes i torsdags.Mer info på: http://letsmakerobots.com/Node/32753Delar och material:(1) 3 1/4 tum katt mat burk (väl rengjord)(1) 3/4 tum koppar röret coupler...

Teslas Ljusstake: trådlös El

Tesla coil Instructables inte är ovanliga--jag har skrivit en själv-- men i följande Instructable jag vill inte bara beskriva bygga en enkel upprätt coil, men också föreslå några enkla sätt att montera komponenter i Tesla. Ibland är delar av en Tesla...

433 MHz måttband antenn-passar UHF sändare spårning!

Detta Instructable avser design & utvärdering av en enkel måttband baserat 433 MHz 3 element Yagi antenn. En effektiv mottagare gjordes genom att "övertala" en ~ US$ 4 Dorji 433 MHz be (amplitud Shift Keying) data modul till analoga signalen...

433 MHz spolen laddas antenn

I min 433 MHz projekt har jag använt en billig (0.70 cnts) par Tx/Rxmoduler. Jag har mest använt sändaren och det är faktiskt ganska bra: om för att utlösa comercially tillgängliga remote växlar, den når mycket långt med bara en enkel 1/4 lambda ante...

Den enklaste FM-sändaren... Utan spole/induktor

Jag gjorde detta projekt för tre år sedan, och det fungerar perfekt. Kretsen av detta projekt har jag hittat i en bok jag köpte för arton år sedan när jag var i gymnasiet.De flesta av de tillgängliga FM sändare kretsarna har, enligt min mening en myc...

CB antenn lastbil-Box montera

i stället för inköp ett fäste som gjordes redan för min CB antenn, tänkte jag en jag påhittade skulle vara robustare och mer anpassade till mina behov än en butik köpte en. Fästet byggdes med saker som ljuger om min butik och några inköpta varor. Med...

Datorstyrd OTA TV-antenn.

Används en stegmotor för att styra riktningen på en DTV-antennParallellportstillägg att ange riktningen av en antenn. Det skulle kunna användas för de flesta någon antenn, men jag gjorde det för hdtv antenn ().Obs: Detta instructable kräver programme...

Lätt är sändaren!

Du ska bygga en AM radiosändare och du kommer att visas hur det fungerar. När du har din radio, det ser ut ungefär som mitt i bilden ovan.Jag har bifogat PDF-filen i det sista steget till denna Inst'able för dem utan en pro medlemskap.Steg 1: Delar o...

Grå Hoverman TV antenn plast hantverk

The Gray-Hoverman hemmabyggd TV-antenn kan monteras från gemensamma plast VVS rör och rördelar. Här är några tips som sammanställts från min bygga av en GH6 antenn med rak NARODs, men dessa tips kan vara användbar oavsett vilket av de många variation...

ÖKA INTERVALLET för enkel låg effekt FM-sändare av YAGI antenn

IntroduktionFör god effekt och riktningsfunktionen för mottagning på radiospektrum behöver vi en bra Yagi Uda antenn. Denna antenn uppfanns i början av 1900-talet av två japanska ingenjörer heter Uda och Yagi. Yagi-antenn är en smalbandig antenn fung...

Den ultimata FM-sändaren (Long Range Spybug)

Har du någonsin velat sända en egen radiostation i ditt grannskap? Någonsin bli nyfiken på där människor får de "Övervakning buggar" från spy och action filmer? Denna liten och enkel FM-sändare är den leksak som nördar har alltid velat ha.FM-sän...

Öka effektivt avstånd på "ebay" flash avlägsna utlösa sändare med antenn

kamera fantaster kan köpa billiga versioner av fjärr utlösare för externa blixtar, kontrollera antingen hot-sko eller "studio" typ flash-enheter. Dessa triggers lider av låg sändare makt och därmed liten effektiv kontroll avstånd.Denna mod lägge...

Hur man gör den enklaste AM sändaren

Ok så i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör okomplicerade är sändaren, det har inte en massa utbud men jag jobbar på det och om du hitta ett sätt behaga låta mig veta.OK så du behöver följande grejer-Tuning knopp (variabel kondensa...

Scanner antenn

detta är en enkel men känsliga hem gjorde J-Pole antenn som fungerar bra när du är begränsad till en plats att montera en extern antenn!Vad du behöver:1 (48 1/4" twin lead tråd2 (måttband3 (Exacto kniv eller liknande skärande verktyg4 (eltejp5 (kort...

Förbättrad NRF24L01 radio med en DIY-antenn modifiering.

Situationen var att jag kunde bara för sändning och mottagning genom 2 eller 3 väggar med ett avstånd av ca 50 fot, med standard nRF24L01 + moduler. Detta var otillräcklig för min avsedda användning.Jag hade tidigare försökt att lägga till rekommende...

Enkla 555 Timer är sändaren Principschema för vetenskap Fair projekt

DSG3000 serie RF Signal Generator högsta frekvens: 3 GHz/6 GHzDenna gång kommer jag att införa en enkel AM sändare kretsbaserat på 555 timer. För det första: Låt oss ta en titt på vad är amplitudmodulering. AM är en modulationsteknik där amplituden a...

Ett multi-touch bord med en AI användaren Control Point

The optiskt Interface Design Club (OIDC) är en forskning/design-baserade studentorganisation grundades The University of Alabama i Huntsville på höstterminen 2012. Syftet med OIDC är att ge alla elever – särskilt studenter - med forskning-nivå erfare...