Fodrade papper jul bowHär är ett sätt att göra en snabb och enkel jul rosett. :-) ;-)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jul Bow / blomma från disketter

har jag en hel del disketter som sitter runt. Jag äntligen beslutat att de aldrig skulle användas eftersom jag inte har en diskettenhet. Så började jag försöker lista ut hur man använder dem.När julen kommer super snart, jag trodde det skulle vara en...

Hur man gör ett papper hornet Bow

De flesta människor skulle skicka en Instructable om hur man gör en hornet armborst (även om jag inte har sett någon på här, jag gjorde en, det var så så). Men jag har upptäckt att min båge är effektivare med hornets än ett armborst, bara på hur jag...

Festlig jul Bow

material:1. 1 1/2 tum breda band, valfri färg2. crinkle menyfliksområdet, samma färg3. saxSteg 1: 1. Linda brett band runt plånboken 6 gånger. Skär.Steg 2: 2. ta tag i menyfliksområdet i mitten och nyp ihop i mitten.Steg 3: 3. skär en diagonal linje...

Krans av papper

hur man gör ett papper jul krans. Denna krans är mycket enkelt och roligt att göra. Det är också bra hantverk för barn!Steg 1: Vad du behöverTvå gröna papperslapparRöd bit papperSaxTejpSteg 2: skär Få två bitar av grönboken, och klippa vissa slits på...

Gummiband och papper bullet

Hej och wlecome till min första contrabution ive hittade detta används i min skola och ive fulländat det denna sak skjuta långt och snabbt och även om det kan vara papper det har lämnat welts och blåmärken det skurit mig på arm sjuk bara lära u grund...

Återanvändbara papper

Detta brukade kallas "Våta radera täcker". Jag tänkte den återanvändbara papper aspekten av det kan vara mer intressant. Först och främst finns våta radera. Det är som torr radera men du radera den med vatten. Du får den våta radera markörer i a...

Den bästa papper flygplan någonsin

Hej alla. Idag kommer jag visa dig hur man viker upp ett pappersflygplan. Detta är inte bara någon pappersflygplan. Det är faktiskt verkligen den bästa pappersflygplan någonsin!Steg 1: Material som behövs Behöver du bara ett ark med A4-papper. Att hj...

Spjällådan & fat Christmas hacka: Trä prydnad träd

Häromdagen var jag vrida sidorna i den senaste katalogen för Crate & Barrel och jag kom på de sötaste prydnad träd av stål. Jag älskade den. Men sen tänkte jag, detta skulle vara helt coolt om det var gjorda av trä och hade en mer rustik känsla. Så g...

Ombre färgade Rainbow T-Shirt

Jag är en erfaren dyer. Jag älskar verkligen konsten att färga. Nyligen frågade min dotter mig att göra henne en balklänning som var ombre färgade från en färg till en annan. Jag gjorde henne klä från en lyxig vit rayon twill som draperier som smält...

Ordna möbler lättare: Skapa en skalenlig ritning med rörliga möbler!

jag absolut hatar ordna och flytta möbler. Jag hatar inte slutresultatet av en attraktiv och funktionell boyta, men jag hatar försöker lista ut det traditionella sättet - du vet, att flytta allt om och om igen, bara för att se hur ett annorlunda arra...

Christmas lyktor

Christmas lyktor Lägg holiday flair över dörrar och kan också fungera som höjdpunkten på borden när du spendera tid med familjen. Dessa centerpieces är gjord av toalettpapper rullar, målad och dekorerad med glitter och tillfälligt under en lampa att...

Belysta jonglering klubbar

hem består jonglering klubbar att ljus.Steg 1: Material och verktygMaterial (per klubba):1 sprayflaska (99 cent store)1 bit 1/2 tums cpvc rör 20 inches (dess gulaktig och har tunnare väggar.)1 bit 1/2 tums pvc shedule 40 rör 5 inches (kan behöva mer...

Hur man drar en Hand!

Så du vill fästa en hand då har du kommit till rätt ställe för det första jag utstationering några ritning instructables och om du gillar dem berätta för mig och jag kommer att hålla utstationering dem den enda anledningen varför jag postar detta är...

Laptop ryggsäck blir min "möjligt Bag"

Inspirerad av EmmettO och hans version av en Possibles väska, beslöt jag att göra min egen.Konceptet går tillbaka till jägarna av 1800-talet (och eventuellt innan dess). De skulle bära en påse med dem som innehöll något de kan tänkas behöva medan hem...

Kartong Notebook

medan kommersiellt tillgängliga bärbara datorer har en fin polerad känsla till dem, de är extremt dyrt. Om du använder ett stort antal av dem, finns det en betydande besparingar från att göra egna. Om du skriver ut professionellt papperstypen för dem...

Hur att vika en Origami kranar

behöver du: • en bit papper (origami eller fodrade) •extra-saxSteg 1: Vika papper till en kvadrat Om du har fodrade papper, ta tag i det högra hörnet av din papper och vik den till den vänstra sidan som visas. Vik ner till botten av tidigare gånger,...

Portalen Test kammare orienteringstavla

jag skrev detta som ett inlägg på min blogg Apathetic torsdag för några år sedan, alltid betyder att komma runt att att göra en tutorial för instructables, men aldrig sett till att det. Fram till nu.Detta är en 2ft av 4ft bakgrundsbelyst skylt, gjort...

Bärbar dator att göra

Steg 1: Leverans Du behöver - linjerat papper - tape - penna kritor - en pice mörka papper - fodrade papper - saxSteg 2: skär Skär längs en Läs uppsatsen. Så många papper som du vill. Varje papper är 4 sidor.Steg 3: Vik Vik alla papper 2 gånger.Steg...

5 jul & nya året gåva kort idéer - lätt & prisvärda presenter - DIY papper hantverk

Denna handledning är det steg för steg instruktioner, så det är mycket lätt att underastand den.Vi inbjuder dig att prenumerera på denna kanal att titta på framtida videor!http://xly.us/XI9s4Glöm inte att gilla, kommentera och dela detta projekt :)St...