För båt stegen, det enkla sättet att bil topp någon båt, kanot, stege eller virkejag har en 17 fot Coleman kanot, väger in på nästan 90 kg, inte det enklaste att vända, axel och mark på taket på min minibuss med ut bistånd. medan jag har gjort en annan enhet att göra lastning kanoten lätt, det stör med last transportören i receiver hitch för mitt barn båtar. så jag grävde djupt i mitt minne och muddras upp detta från en gammal pop sci från 60- eller 70-talet.
Med lite modifiering någon takräcke kommer att arbeta, och göra taket toppmatade lätt för dig.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Det enkla sättet att klippa din iller tånaglar

en händig knep för att lätt skära din iller tånaglar utan att du behöver en person, utan scruffing och utan en kamp!Vi kör en iller skydd och ofta har över 400 tånaglar att skära var tredje vecka. Detta behändiga trick gör att du kan ta din tid skära...

Det enkla sättet att putsa stövlar

det finns en hel del instructables på hur man ska polera din bekämpa stövlar och alla så komplicerat. Detta instructable kommer att visa dig det gamla mode sättet att polering.Steg 1: Saker som behövs Du behöverKiwi svart skokräm2 bomull trasoren mat...

Det enkla sättet att göra krita färg

Under de senaste dagarna har jag experimenterat med enklare sätt att göra krita färg. Jag har redan provat kalciumkarbonat och gips i Paris alternativen, men båda fungerar dyra och ingredienserna är inte lätt att hitta.Det enklaste och mest prisvärda...

Det enkla sättet att få videor från valfri webbplats i Google Chrome.

Ok, det finns många sätt att få videor från webbläsare. Det verkar som Google Chrome är svag i att låta detta ske. Det finns några människor som har gjort tillägg för att fånga video från YouTube och några andra utvalda webbplatser, men de misslyckas...

Bilen slips ner ankare, det enkla sättet att knyta något till biltaket snabbt och säkert

tillbaka när jag körde först, min ' 76 Buick hade solid stål stötfångare som också fungerat ganska bra som murbräckor. du kunde remmen eller knyta något av dem och även bult trailer hitch direkt till dem utan någon oro för styrka.Idag har båda mina b...

Det enkla sättet att skala kokt potatis

jag växte upp i Idaho. Båda mina föräldrar växte upp i Idaho. Potatis var en standard på vår kost alla min uppväxt år, jag vet massor av sätt att fixa potatis. Detta Instructable är hur man hanterar en standardprocess som måste göras innan du kan för...

Det enkla sättet att programmera din MakeyMakey

Det finns nu några Instructables om hur man omprogrammera ditt MakeyMakey, men hittills finns det en "bäst bevarade hemlighet" som jag bara snubblat på efter timmar av att spela med drivrutiner och sådant nonsens!Denna metod är otroligt enkel, o...

Kista kostym - det enkla sättet

Detta är det enkla sättet att göra en svår sak.Steg 1: Planering och material.Planering är ett enkelt steg. För detta behöver du några kartong, ett par sax, en penna, ett måttband, lite tejp, en pinne och en gradskiva, och då får du en modell för den...

Pixel konst - det enkla sättet

I detta awesome instructable jag ska visa dig hur man gör en pixelart min väg (det enkla sättet)Jag använde Adobe Photoshop CCSteg 1: förinställningarDet första steget är att använda värdena ovan.Den viktigaste delen är att ställa in upplösningen til...

Måla dina rostiga bil fälgar - det enkla sättet!

Jag älskar min 2007 Toyota Matrix och märkte ett tag att hjulen rost mellan ekrarna i navkapsel. Jag har sett massor av filmer och läst en bra många "hur-till" på målning dina fälgar. Jag var inte om att jack upp bilen, ångra alla lag bultar, ta...

Franska tryck på kaffe (det enkla sättet)

En fransk press är en enhet som används för att brygga kaffe och många människor har berättat för mig att de är "svårt" att använda, men smaka riktigt gott.Jag var intresserad av detta, och eftersom jag behövde en ny brygga kaffe-enhet, beslöt j...

Svart vitlök - förmodligen det enklaste sättet att göra det hemma!

Pojkar och flickor, jag är tillbaka...Jag var verkligen upptagen för de senaste månaderna... Men jag är tillbaka.De som känner mig, vet att jag älskar att äta konstiga saker.Svart vitlök är en underbar fest, en söt svart pasta som smakar lite som ett...

Det enklaste sättet att ha din skruvar snyggt!

När vi gör ett projekt ofta fylla skruvar överallt! I videon nedan du kommer se det enklaste sättet att vara snyggt själva!Steg 1: Titta på videon!När vi gör ett projekt ofta fylla skruvar överallt! I videon nedan du kommer se det enklaste sättet att...

Det enklaste sättet att ansluta 2 datorer i ett LAN

utmaningen är att ge det enklaste sättet att ansluta 2 datorer med liknande system (kan vara windows, Linux, Mac, oavsett...), i ett LAN (Local Area Network).Krav:2 datorer med liknande OS.UTP patch/korsad kabel;Minst två RJ45 terminaler.RJ45 falsnin...

Det snabbaste sättet att knyta en slips - hur man knyter en slips på mindre än 10 sekunder

detta är känt som det snabbaste sättet att knyta en slips. Få det gjort i 10 sekunder. Bara i fall du kommer för att bli sen till ditt arbete, kan du använda detta sätt att knyta din slips. Jag visar dig hur.Denna slips tricks är full windsor, men du...

Det snabbaste sättet att knyta dina skor

Detta är förmodligen det snabbaste sättet att knyta dina skor. Det kan ta några försök att lära sig hur till gör den korrekt men när du gör du kommer bli förvånad.Här är en video som visar tricket:Steg 1: Hur du ställer in dina händer I den andra bil...

Det billigaste sättet att spela RockBand med riktiga trummor

jag brukade älska RockBand innan jag lärde mig spela trummor, men efter ett tag att spela trummor jag försökte spela RockBand igen och jag var så mycket värre än innan. Så slutade jag spela RockBand under lång tid tills häromdagen när jag bestämde mi...

Det enklaste sättet att lösa den rubix kuben

jag kommer att visa dig det enklaste sättet att lösa en Rubiks kub för nybörjare!Steg 1: namn på algrothims R = höger uppL = vänster uppU = upp rättRI = höger nerLi = vänster nerUI = upp vänsterF = framsidan medursFi = främre motursSteg 2: vit runt g...

Det korrekta sättet att rengöra ett tangentbord

Det korrekta sättet att rengöra ett tangentbord...