För det andra lödning hand.Detta instructable är så lätt att göra, så det finns ingen anledning att gå ut och få en av dessa händer gratis hjälpare, bästa med detta instructable är att du återanvänder datorer som inte har att gå till en papperskorgen soptipp. Visa är också den ursprungliga enhet som jag gjorde en lång tid tillbaka. I slutet är en kort handledning om hur att löda.

Detta projekt kommer att användas i samband med podcasting ( instructable så att om folk frågar mig hur jag gjorde det, jag kan se dem här.

Uppdatering: Denna enhet är också bra för att hålla metall termometrar när matlagning. Du gör nt har att hålla handen och eller arm över en het panna eller potten för att vänta på termometern att få rätt temperatur.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Wabi-Sabi och The Art of Recycling - hur man får kreativa med det andra kasta bort. Creativite avec les dechets

försöka leva enkelt och väl, med minimal påverkan på miljön genom återvinning och återanvändning av den stora mängd "skräp" kasseras dagligen över hela vår Planet. En av mina favoriter, den allestädes närvarande träpall är en värdefull resurs, o...

Det andra ägget lätt 40

dags för en annan delbetalning av "I the kök med Hoopajoo"!Din mamma sa alltid att frukost var den viktigaste måltiden på dagen. Men med dagens hektiska livsstil tar människor sällan tid för morgonen måltiden längre. Detta instructable visar dig...

Det andra schackbrädet

Jag började detta projekt en dag när min dotter kommenterade att hon kunde slå mig på leken av schacket. Medan hon var i skolan, försökte jag bygga en styrelse med Purple Heart och gult hjärta att leka med. När jag nästan hade slutat hon kom hem från...

Varm och mysig vinter cykel pendlar (eller när du vill bo varmt!)

För dem av er där ute som verkligen hardcore, cykling är inte bara en sommar aktivitet. Detta instructable är tänkt att hjälpa dig att hålla dig från att frysa medan trampa genom snö, is och vind. Detta kan naturligtvis också användas för andra verks...

Ännu en tredje hand lödning stöd. [med inbyggd fume extractor]

St är kul. Lödning är cool.Jag minns när jag köpte min första lödkolv [jag var 10 år gammal :)]. Först var det okej, lödning enkel lederna var barnlek. Men som min design blev mer komplicerat, jag behövde för att komma runt mitt projekt medan lödning...

Enklaste lödning 3: e hand som någonsin!

mycket lätt löda innehavaren jag bara thunked upp!Jag försökte bara lära sig att löda och kom över några I'bles på att göra "3: e hand innehavare" från galgar och smått och gott...sedan jag såg en klädhängare i mitt skåp som håller ett par gamla...

Detta, som, och andra - det magiska kort knepet

Den berömda "detta, detta och andra" magiska kort knep släpptes 2007.Nivå: låg, men kräver övning.Obs: Titta på videon. Mycket av den "magiskt" kommer från historien. Öva historien är lika viktigt som att lura sig själv.Steg 1: Vad du...

Hand In Hand Skeleton Clock

En hand i hand clock är en klocka där minutvisaren är monterad på toppen av timvisaren (och andra på minut). Detta ger en klocka som ser udda och unik, men fortfarande mycket läsvärd och klocka som.Denna klocka är ett skelett utgåva av en hand i hand...

Stänga slingan på ytmontering lödning

Temperaturen verkar vara den enklaste sak i världen att kontroll. Slå på spisen och Ställ in den temperatur du vill ha. Slå på ugnen på morgonen och Ställ in termostaten. Justera det varmt och kallt vattnet för att göra duschen precis rätt. Lätt! Men...

Hacka en brödrost ugn för Reflow lödning

som jag får mer allvarliga till min elektronik hobby, jag måste arbeta med mer SMD komponenter. Vissa komponentpaket är mycket svårt eller omöjligt att löda med en traditionell lödkolv. För att lösa detta problem, beslöt jag att hacka en brödrost ugn...

Automatisk cykel Hand-signal-utlöst indikatorlampan

jag kommer att visa dig hur du skapar en tur indikator för cyklister som tänds automatiskt när du utöka din arm för att indikera en sväng.Den är baserad på en liten kommersiellt tillgängliga EL panel, som vi ska lägga till en enkel tilt switch och et...

Ventilerade lödning station

Jag har lödning på ganska länge länge nu. Och precis som alla andra lödning amatör jag använda den billiga "händig helping hands". De har visat sig falla eller vara i vägen hela tiden eller bara allmänt göra raka motsatsen till vad du vill ha de...

Ultimate 14-i-1 lödning hjälpande händer Station!

Detta är ett projekt som tog mig ca 2 månader att göra, inte för att det är mycket komplicerat, men om man tittar på listan nedan, du kommer förmodligen att förstå varför... Jag vet inte varför, men av någon anledning, det är typ av beroendeframkalla...

"Bara inte få kläm på det" eller "Jag vet varför axe huvudet flyger"

Förhoppningsvis några av y'all fångade "Rocky och Bullwinkle" hänvisningen, om inte, jag skyller samhälle... Detta är en varnande berättelse om vad man inte ska göra när du är rekonditionering/re-halfting en vintage axe huvud.Innan vi går för lå...

Att göra & lödning en ESP-07 Breakout ombord

Så jag köpte en ESP8266 efter att ha WiFi med min mikrokontroller verkade cool, och de är så billiga. Medan jag plockade den ESP-07 baserat på dess urval av GPIOs, U-FL-kontakt, skärmad ICs och keramiska antenn, jag ansåg inte dess fysiska anslutning...

Handske monterad lödning Station

detta projekt är en i grunden en ärm/handske monterad sladdlösa Lödstation byggde jag använder mestadels återanvända material. Den har två "helping hands", en ficklampa, lödkolv, en magnetisk lödning spool hållare och rinner av några gamla lapto...

3D utskrift plånböcker, bälten och andra följsamma modeaccessoarer.

Eftersom jag är en milt mode-samvete kvinna, med min egen designidéer, tjusningen av att kunna konvertera mina mönster till verkliga objekt genom att helt enkelt 3D skriva ut dem var för mycket att ignorera. Så med hjälp av min college vänner, jag kö...

Lödning smycken: workshop

Detta instructable är baserad på en smycken workshop jag följde 1,5 år sedan. Min mor kom över en annons för en ungdom smycken workshop. Hon frågade mig om jag ville följa den, så självklart sa jag ja.Det kommer att visa dig de steg jag tog att göra...

DIY Hand torkas förtenning av gamla koppar krukor/kastruller - steg för steg instruktioner

OK gott folk, det är DIY tid.Efter en hel del forskning på denna webbplats (Tack killar!) och annorstädes beslutade jag att prova min hand på nytt förtenning en handfull koppar krukor jag plockade upp på en antikaffär. Medan jag var kunna få tillräck...