Förbättra Laser etsade akryl paneler med akryl färglaseretsning är en stor process men jag har ofta önskat att jag kunde ha högre kontrast etsad text, färger, etc. Sen insåg jag att jag kunde göra det mycket enkelt. Om du laser etsning akryl blad kommer det redan med en skyddande papper som täcker vilket gör en awesome Målningsmask.

Så den grundläggande processen är djupt laser etch panelen med skyddande papper på plats. Måla om denna skyddande papper mask. Du kan vara så slarvig som du vill. Sedan helt enkelt klockringning pappret bort. Nu har du super ren mycket detaljerade etsningar och färgen skyddas, eftersom det faktiskt är infällda i plasten. (Det är därför du använder en djup etch.) Du kan använda någon färg eller kombination av färger du vill.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägga till färg för att laser etsade akryl på Techshop

jag ville färg etiketterna på en akryl låda för en Raspberry Pi inhägnad med en färg. Denna metod använder ett pulver som är etsade i lasergravyr. Pulvret används kallas LaserDarc. Jag köpte ett urval av 3 färger för runt omkring $70.Raspberry Pi inh...

Laser skär anteckningsboken med levande gångjärn

Täcka den Laser skär Notebook med en Living gångjärn har varit min favorit projekt sedan jag började arbeta på det, nästan ett år sedan. Jag designade första projektet för min sammansättning bärbara datorer, eftersom jag alltid har med mig för anteck...

Laser etsade Gears på olika djup... techshop

vad du behöverAkrylIllustrator (techshop)Laserskrivare (techshop)Använda lasrar är mycket roligt. En sak som jag gillar mest med den lasrar är att du kan raster olika djup in i akryl.Steg 1: Laser etsad växlar på olika djup... techshop Placera din ak...

Glada byxor (laser etsade denim jeans)

Där jag bor har det varit en lååång, extra kall vinter. Det är fortfarande vinter här buuuuuut, jag ser fram emot våren och sommaren -speciellt med mina nya Glada byxor!Glada byxor är bra eftersom när du inte kan komma på något positivt, när du bara...

Hur man gör en egen laser etsade vinflaska

detta instructable beskriver hur man gör en laser etsade vinflaska som kan användas till flaska din egen hemgjorda dryckesoffer, som en blomvas eller vad ansökan hittar du till vinflaskor. Jag gör mitt eget vin hemma och bestämde att det skulle vara...

Aztec tenn mynt från Laser etsade mall

i detta Instructable en Aztec design tenn metall mynt kommer att göras baserat på en mall från en laserskärare.Den instructable undervisar grundläggande tenn metall gjutning färdigheter.Metal gjutning är en mycket gammal konst som går tillbaka till a...

Laser etsade pärlor

ett par veckor sedan gjorde jag en laser etsade baseball, och sedan dess jag har varit typ av hängde upp på idén om lasering till andra sfäriska objekt. Efter några djupa tankar är etsning runda Träpärlor i tiny jordglober vad jag kom med.I detta Ins...

Halloween Orange Laser etsade i en glödande Mini pumpa

När du Kisa lite och lös skala dessa mandarin apelsiner ser ut lite som små pumpor. Jag ville rev upp Halloween anda runt huset och utan en verklig pumpa att hugga fast jag för det nästa bästa. Det är ju en Lasergraverat pumpa carving på en mini oran...

Ren dekadens - Laser etsad choklad Bar

efter att ha sett Laser etsade Powerbook projektet jag måste tänka - jag inte använder en mac, och finns det inte något lite mer temporal jag kunde göra? vi bröt ut lördag natt munchies och jag hade en idé...Steg 1: packa chokladkaka köpa en kvalitet...

DIY trä inramade Laser etsade affisch

jag har alltid tyckt om att göra egna affischer, och när jag kom över möjligheten att ta Dale Carnegie's "Hur man vinner vänner och påverkar människor" och göra det till en inspirerande affisch jag naturligtvis tacksam.Fullständig förmedlaren: J...

Laser etsad / Laser skär visitkort

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Sista minuten julklapp: Laser etsade vattenflaskor

så jag inte kan ta åt sig äran för idén. Eric och Christy laser etsade nalgene flaskor för deras familj och vänner förra året. Det är svårt att hitta presenter dessa dagar som har alla tecken eller är speciella på något sätt utan att spendera massor...

Laser etsade väggkalender

samtidigt som experimenterar med laserskärare på Instructables arbete shop, jag blev nyfiken på boktryck-liknande effekt laser etsade papper. Vilja att göra något som utnyttjas denna funktion, beslöt jag i en kalender. Fylla i etsad områden med en pe...

Laser etsade trädäck för ett cykelställ

jag slutade att göra laser etsade trädäck för mitt första försök på en filé lödda chromoly cykel rack. Formas på en laserskärare i två bitar har, monteras runt några t-nötter, då spänns limmas ihop Den har en kortplats för att bära ett U-lås (racket...

Laser etsade penna (inget krångel CA Finish!)

"Varför en instructable om att förvandla en penna?" du kan fråga. Och du kommer att vara rätt. En penna är något vi kan köpa på dollar store och ändå komma ut med förändring.Ändå för svarvare i stort är vrida pennor en av de bästa övningarna för...

Laser etsade världskarta

fjäril projektion, naturligtvis.Bild spåras i Inkscape, laser etsade på trä.Målat med röd ek fläck.Jag gjorde det på TechShop!...

Måla på akryl laser etsade Settlers of Catan spelet

baserat på mallar på Thingiverse, beslöt jag att göra två Settlers of Catan spel medan mitt medlemskap på TechShop är fortfarande aktiv. För mig och för mina föräldrar som är mycket förtjusta i nybyggare, och spelar det mycket.Nota Bene: Spelet i Set...

Epilog Laser etsade klocka med foto

så min fru insisterar på att ha en klocka i varje rum, och alltid klagar över att det inte finns tillräckligt med bilder av hennes och vår son runt. Så jag tänkte, vad bättre gåva för henne då en klocka med ett foto av hennes och vår son på det?I til...

Laser etsad läderarmband - alla hjärtans presenter

skapa vackra läderarmband etsat med din favorit talesätt/dikter.Detta projekt använder en laserskärare. Du kan göra det på Tech Shop http://www.techshop.ws/Jag gjorde dessa armband i mitten av halvön Tech butiken på 45 watt Epilog laser.Jag undervisa...