Ford mini glovebox gitarr/ukuleleFast i trafiken?

Uttråkad med ingenstans att gå?

Inget på radion?

Passagerarna klagar du smälla dem i ansiktet med Spindelhuset när du spelar upp en full storlek gitarr i bilen?

Inte tillräckligt med utrymme i bilen för en flygel?

Nå över och ta din Ford halv storlek gitarr/sopranino ukulele och spela.

Grov tanken är du tar en låda lägger till en pinne och några strängar och det gör ljud. Resten av detaljerna är en bro i rätt plats att göra det ljudet starkare, en greppbräda (aka greppbrädan) och band och en mutter (verkligen noll bandet) så att du kan spela extra toner rättare tuning pinnar så att du kan finjustera den och resten är stassen av det slag att få saker att fungera bättre.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Elektriska Altoids gitarr/Ukulele

beslutat att göra en Altoids gitarr till min klass efter att ha sett något liknande online. Det slutade ser ut mer som en ukulele än en gitarr, så här det är... min elektriska Altoids ukulele!Steg 1: Material & verktygMaterial--Altoids Tin-Trä lister...

Gitarr/Ukulele Capo

denna capo tar 2 minuter! Det fungerar riktigt bra också.Steg 1: material Ta en eller två ätpinnar (två för bättre resultat) och två gummiband.Steg 2: Förbereda ätpinnar Om du använder två ätpinnar, limma dem tillsammans med lite superlim. Sedan mäta...

Min luft gitarr tröja

Det verkar vara en naturlig reaktion för många människor när de hör en söt gitarr rift, ta ställning och börja knäppa bort på luftgitarr. Jag har sett många produkter på marknaden som är riktade till dessa över nitisk typer och jag har ännu att vara...

Mini Cup gitarr

detta är ett snabbt och enkelt sätt att göra en mini gitarr.Steg 1: material Behöver du:En plastmuggTejpSå många gummiband som du villSteg 2: Lägga till gummiband Först Vira en av gummiband runt koppen och tejpa botten av koppen.Steg 3: Stödjande ban...

Min flicka på ukulele

en handledningSteg 1: skaffa en ukulele mine är en stagg us10 så det är en bra make!Steg 2: sätta fingret på detta bandet.Steg 3: och sedan enSteg 4: sedan detta enSteg 5: härSteg 6: härSteg 7: sedan detta enSteg 8:börja igen då det låter bra! :p...

Mini Lego gitarr

detta är hur man gör en mini Lego akustisk gitarr.Steg 1: Bitar Bitar behövs listas ovan.Den huvudsakliga färgen jag använt är orange, men du kan använda vilken färg du vill använda.Steg 2: Nacken Först du fästa gångjärn plattan till 1 x 6 som visas....

Hur man gör en mini altoids gitarr

i detta instructable kommer du att göra en altoid mini gitarr.Steg 1: Vad du behöver-Altoid tin-gummiband-gitarr plocka eller tandpetareSteg 2: Sätt på gummiband Nu satta gummiband runt Altoids tin.Kontrollera att gummiband fördelas.Steg 3: Nästan kl...

Hemgjord gitarr/Ukulele plockar

jag inser att det finns många andra instructables precis som denna, men jag har gjort detta i år och jag tänkte jag skulle lägga en själv. Allt du behöver är ett par av sax, en gammal presentkort, en penna och en fil. Du kan också använda en riktig g...

Göra en baryton Ukulele från en $10 leksak gitarr

min fru och jag spela i Diamond Harbour Ukulele bandet (DHUB för kort) men jag har alltid spelat akustisk bas. Äntligen övervinna med knäppa svartsjuka, bestämde jag mig att investera i en ukulele. Men eftersom jag har en gammal banjo och min fru har...

Behöver en baryton Ukulele? Restring en gitarr!

Min fru och jag spela i Diamond Harbour Ukulele Orchestra och till jul jag har beställt henne en baryton ukulele. Om du inte visste, konsert ukulele strängar är stämda GCEA men baryton ukulele strängar är DGBE (samma intervall men en 4: e lägre). Så...

DORM ROOM GITARR (min första egna gitarr!)

IntroduktionJag är en sophomore teknologifostran undergrad på college of New Jersey. I senaste höst jag tog en inledande material kurs och beslutade att driva mina kunskaper och göra en spelbar gitarr för mitt sista projekt. Det var en sporadisk besl...

Elektriska baryton ukulele

Detta projekt bars från en pågående tvist mellan mig och min tre år gamla dotter över ägandet av min akustiska sopran uke. Fördelarna med en elektrisk ukulele är:1) kan spela i den unplugged, så inte rubba alla i gatan2) min dotter kommer inte höra m...

Hur man målar en Ukulele

Hej! Jag är inte expert så om du ser att jag har gjort ett misstag behaga låta mig veta! Hur som helst, jag bara ska visa dig hur jag målade några ukuleles i mitt hus. Båda av dem var på cheeper sida och mycket vanligt. Jag gav blå ukulele till min s...

Vattentät aluminium Ukulele fall

i 2010, jag introducerades till den underbara världen av verkstäder i en kurs på Stanford kallas tillverkning och Design. De första veckorna är dedikerade till att lära sig att använda olika verktyg och maskiner i kursen, och de senaste veckorna är ö...

Hur man bygger en Tahitian Ukulele

Till skillnad från högteknologiska Hawaiian Ukulele används South Pacific tahitierna verktyg som finns att skapa ett helt annat instrument mer besläktade med Banjo än en gitarr. Denna 8 strängad Uke kan göras utan laminering eller trä-bockning. Det b...

3D tryckt Ukulele - fullt spelbara

Fullt spelbara sopran Ukulele - 3D tryck utan stöder!Ladda ner och skriva ut den senaste versionen av min 3D tryckta Ukulele design. Detta instructable kommer att gå igenom allt du behöver veta från utskrift för trimning av 3d tryckta ukulele. Denna...

Justerbar Duct Tape gitarr rem

Medan du surfar på Instructables, slog det mig att, av alla gitarr band på webbplatsen, jag kunde bara hitta två av silvertejp, och den enda justerbara som förlitar sig på sträng att justera. Så, jag bestämde mig att åtgärda denna situation genom att...

Duct Tape gitarr rem

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en cool unik gitarr rem av en rulle silvertejp, och det olny tar 15 min.Steg 1: leveranserFör detta Instructable behöver du följande leveranser:Linjalen1 roll silvertejpExakt-o-knivSteg 2: Gör band...

Akryl gitarr LED mod

jag lägger en sträng av ASDAS finaste billiga lysdioder i min akryl gitarrStuff används:-Akryl gitarr-Blå lysdioder från ASDA (3,50)-En Rocker Switch räddas från en trasig laptop power supply-Ett gäng istapp pinnar som räddades upp (jag visste att de...