Förmodligen den sötaste sak jag någonsin gjort med klädde med filt!Som titeln säger, detta är förmodligen den sötaste sak jag någonsin gjort med klädde med filt. Jag älskar det! Jag fick idén från omslaget till månadens Country Living, som har en filt solros kudde bedårande visas på en soffa. När jag fick tidningen mina ögon omedelbart gick till kudden och jag sa, "Jag kommer att göra det". So...here det är, jag gjorde det

Om du vill göra en också, är här vad du behöver.

Gul/guld filt

Sax

19″ x 19″ kudde

Symaskin

Alla ändamål stift

Tyg lim

Hand synål

Kontrasterande gult tyg

Du kan se det ursprungliga inlägget och andra på min blogg Fab du Bliss

Steg 1: Skär en bit filt 19,5 inches med 19,5 inches man gör en kvadrat. Detta blir kudde framdelen. För tillbaka bitar, skär två 19,5 av 11 tum bitar.

Steg 2: Rita och klipp storlek kronblad du vill från en bit papper att använda som ditt mönster. Jag klippte två olika storlekar för att ge kronbladen viss storlek variation. Skär ca 75 till 80 kronblad.

Steg 3: Nåla fast och sy yttre kronbladen över läppning dem i olika mönster. (Observera, om inte du är en avloppsledning, kan du använda tyg lim till lim kronbladen på om du vill.) Jag kan sy snabbare än jag kan limma så jag valde att sy. Upprepa lagren av kronblad, att placera och sy din väg in i centrera.

Steg 4: För center, skär små bitar av din gula kontrasterande tyg. Kör lite tyg lim på insidan av varje del och rulla i bitar i limmet som de visas.

Steg 5: Sträng gula bitar med en nål och tråd så det är lätt att placera dem på kudden.

Steg 6: Sy fram och tillbaka delar av din kudde tillsammans, men se till att fästa i ändarna på de yttre kronbladen i mot centrum så du inte sy dem in i sömmen på kudden.

Steg 7: Vända kudden höger ut och placera över kudden. Placera din kontrasterande gula bitar i mitten med lite tyg lim och du är klar.

Relaterade Ämnen

1. projektet jag någonsin gjort med Instructables

jag hade tittat på webbplatsen innan och tittade på alla fantastiska projekt, men en dag bestämde jag mig för jag skulle ge dannyeurena's Optimus Prime kostym en chans. Inte bara var det en fantastisk "kan men jag insåg hur mycket jag helt enkelt äls...

Tippie överst: Detta kan vara det roligaste sak jag någonsin gjort

detta var påslagen min svarv från en liten bit av claro valnöt jag hade i butiken. Det var ursprungligen från en påse med ved som jag köpte.Jag vände den i ca 15 minuter, men det tog anther 30 minuter för att få formen rätt för att vända över på dess...

Första funktionella kolfiber bit jag någonsin gjort--kolfiber Sedelklämma

Jag ville prova några olika lamineringsteknik, så jag försökte med några 3k, 2 x 2 twill kolfiber sleeving och gjort en "pengar klipp". Dessa bilder är de första som jag tog av den. Jag gjorde så småningom lägga till mer epoxi så att hela ytan v...

Den bästa Lotion jag någonsin haft (i 2 steg!)

Vintern torkar mig ut. Jag har ashy armbågar, spruckna hälarna och flagnande händer på vintern utan rätt mängd lotion. Och för en lång tid jag inte kunde riktigt förstå vilken lotion fungerat bäst för mig, tills jag gick till dollarn lagra och hittad...

Pickle Juice Gelatin sallad (aka den konstigaste middag jag någonsin gjort)

Första, s ågra backstory:Jag har lekt och experimenterar mycket med gelatin nyligen. Efter lite forskning för en annan Instructable jag arbetar på, jag har oavsiktligt lärt mig att gelatin är mycket bra för dig och har sökt ut fler recept som inklude...

Hur man gör den största Protein Shake någonsin gjorts

hur man gör största proteinet skaka någonsin gjort.Videon säger allt!...

5 saker du kan göra med extra motstånd!

I detta Instructable ser du 5 Awesome saker du kan göra med extra motstånd!Detta Instructable kommer inte har någon form av motstånd smycken, men här är några du kanske är intresserad:Örhängen---ringar---armband (WikiHow)---halsband (thecraftysisters...

Hur man byter den vita lysdioden från din nyckelring ficklampa med RGB LED.

Hi,I denna enkla instructable ska jag lära dig att byta ut den vita lysdioden från din nyckelring ficklampa med RGB LED. En RGB-LED är en röd, grön, blå LED kombinerade in i en LED. Du kan ersätta den med någon färg men jag tror RGB är bäst av efters...

Halo 2 Brute Shot, lite random saker jag har gjort och en enkät.

Righty-o, så jag har runt två år av random skit som jag har gjort och tänkte att jag kanske också lägga dem någonstans i stället för att ta bort dem från existens. De är antingen mig eller en modifierad version av någon annans skapelse. Dessutom är j...

52 saker jag gillar du

Jag ber om ursäkt i förväg att jag inte har bilder för alla steg; Jag gjorde detta som en överraskning för min man i julklapp, så det var komplicerat att försöka få saker gjorda endast när han inte var hem-- och städa upp snabbt lämna inga spår! Att...

En ljus snabb släde från saker jag hittade hemma

min första Instructable:Denna kälke är riktigt snabb, lätt och använder bara saker jag hittade i mitt garage.Steg 1: Gör det! Behöver du:1. alla gamla skateboard2. vissa plastskivor (eller liknande)3. en staplegun4. silvertejp5. vissa skruvnycklar6....

52 saker jag gillar du kort ~

jag har sett bilder på dessa "52 saker jag älskar om dig" kortlekar flyter runt på internet överallt, så jag tänkte att i år skulle jag ge det ett försök och göra min egen för min älskling och dela hur jag gjorde det med er alla. Hoppas du njute...

Samling av saker jag har gjort över åren

jag har varit njuter titta på alla de underbara saker som att alla mina kolleger crocheters och stickare har varit att dela med oss alla och bestämde mig för att jag vill dela några av de saker som jag har gjort genom åren också. Jag hoppas du njuter...

Den topp fem saker som vi älskat i 2011, men vi kommer aldrig att erkänna

vad gjorde du älskar i sommar? Var det Bon Iver nya cd? eller 2 dollar 6-tums subs på Subway? Jo vi vet att alla älskade dessa saker i år, men det är här är de topp 5 saker som vi inte skulle erkänna att vi älskade i år!Steg 1: Nummer 5: Tim Tebow Al...

Några fler saker jag har jobbat på

så, dessa är bara några av de saker jag har halvhjärtat arbetat på sedan jag senast postat bilder. Det finns ett armborst, som jag tycker ser riktigt cool, det finns ett torn gevär jag är verkligen stolt över att bränder riktigt bra. Det finns också...

Några saker jag gjort slut på papper

dessa saker jag gjort slut på papper ska jag försöka Visa u hur man gör några av dessa saker om jag har tid men ja ther inte till god...

Saker jag har inrett och återanvändas

jag finner glädje i återanvända saker. Jag kommer att lista saker jag har använt för varje projekt, på varje bild....

Penna låda. En plats för en sak jag alltid förlorar...

jag gjorde en låda för en sak jag alltid förlorar i butiken.Det är bara en 1" pluggen, med en kanal och en vände dra. Jag borrade upp ett hål 35mm och nu jag vet alltid var man kan hitta min penna....

Min roliga saker jag tog

Just plan fånig saker jag gjort/tog med Paint.Net eller min kamera (FujiFilm FinePix A805)...