Försköna en IKEA Malm byrå med Decoupage teknikJag äger en av dessa svarta Ikea Malm byråer. Tiden när jag köpte det, trodde jag att det är en bra idé att köpa en svart en, men nu jag verkligen ogillar färgen. Det verkar så tung och jag vill inte lägga den i mitt vardagsrum där det skulle se ut som ett svart hål suger ut all den positiva energin från atmosfären:).

För övrigt ser det mycket vanliga, eftersom varje andra person jag känner, äger en av dem:).

Så jag bestämde mig att försköna den. Jag läste nyligen om teknik för decoupage för tavelramar, så jag tänkte jag ge det en chans för min byrå.

Jag trodde länge, hur det ska se ut efteråt. Först, jag ville använda tyg, men sen tänkte jag det är ett slöseri med tyg och det kanske inte ser så trevligt. Jag läste också, att det är lättare med papper än tyg. Papper var så det. Men tog det mig ett tag att besluta vilken typ av papper. Jag tänkte på musik ark, men som kanske ser tråkig mycket snabbt, så jag bestämde mig slutligen för en gammal bok. Det kommer att ge det ett intressant utseende och - vid samma tid-gör det mer "vintage" som eftersom boksidorna redan börjat gulfärgning.

Det vände ut så cool, jag är mer än glad att dela det här!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flyttbara baby ändra bilaga till Ikea Malm bröstet

behövs en föränderlig bord med en massa lagring. Bestämde mig för en byrå skulle nog vara den bästa lösningen. Men jag ville inte ändra pad att glida av. Jag ville inte att skruva fast saker i bröstet och skada den, och ville inte plattan direkt på t...

Decoupage servetter med Crackeling teknik

i den här videon jag visa dig hur du använder crackeling teknik med decoupage servetter på ett papper mache låda....

Upcycle en kassettbandspelare (hur att bryta upp med gammal teknik)

det kommer en tid när vår relation med teknik måste upphöra.Jag vet du är en spelare. Alla vet. Riktigt jag kan inte ses med dig längre om du inte ändrar.Jag får dessa ser från människor. Why-Is-She-with-that-Player grimas och Get-med-den-nya-tech hö...

Anpassade Disney World väska med tillverkad med Magic teknik

Disney Parks utvecklat en riktigt innovativ produkt med öronen Made med magi (formerly Glow med The Show) Musse. De är deras ikoniska Mickey öra hattar men med belysta öron. När buren under kvällen visar kontrolleras de med IR-teknik att belysa i syn...

IKEA Malm sängbord

snabbt och enkeltNär du målar ikea faner möbler som Malm-serien, är prep allt.1. Sand med 100 grit (bära en mask)2. Applicera 3 skikt grundfärg med en liten roller.3. Applicera 2 lager färg med en roller.4. borra och installera lådan drar om det behö...

Hur konvertera en IKEA Jonisk lampa med lysdioder

jag köpte en IKEA Jonisk lampa att ha i mitt vardagsrum, men när jag driv lampan upp med en 60W glödlampa det blivit varmt som ***. Jag började räkna ut hur man konvertera den till en LED-lampa istället.Jag hittade ett företag som säljer hög driv LED...

Göra en byrå med hjärta skär ut

Denna byrå är inspirerad av det av maison du monde och har tre rymliga lådor och vackra hjärta cut outs i lådfronter. Den hela byrå är målade och bedrövad för att ge det en vintage effekt.DU BEHÖVER:2 384 x 728 mm 16mm MDF - sidor2 400 x 800 mm 16mm...

Emergency ljus med steampunk teknik

Hej allaI en av min före detta instructables förklarade jag sättet att arbeta med högspänning i en flash-modul för en avyttring kamera.Nu vill jag presentera ett projekt som följde detta. Alla foton hade tagits och de olika komponenterna hade satts t...

Vintage trehjuling uppståndelsen med Modern teknik

jag kallar detta en "uppståndelse" inte en "återställande" som jag tog några friheter med material och metoder att föra denna childs trehjuling tillbaka till livet. Men i slutet av dagen är det sant att andan i ursprungliga och leende...

Måla med Faux teknik

faux tekniken tillämpades på en vägg med en tjock konsistens av gemensamma förening använder en variant av knock-down murslev metod ovan stol järnväg. 2 nyanser av brunt användes. Ett rikt medium brun och en sandig nyans av tan valdes.Steg 1: Applice...

"Fixa" upp gamla möbler med decoupage

jag var ute efter möbler för min barnens rum på en lokal Goodwill när jag snubblat på två lite omaka skolan stolar och en slagen upp ritning bord. Trots deras kosmetiska utseende var de stabil och i gott skick. Jag bestämde mig att täcka toppen av ta...

Skor med Decoupage

Jag trodde dessa sandaler behövde lite mer färg så jag hittade en serietidning och fick ut min decoupage lim!Steg 1: leveranser För att göra detta behöver du:Par skor med kork plattformarMod Podge-limSerietidningSaxSteg 2: Skär upp serietidningRiva u...

CD GLASUNDERLÄGG med DECOUPAGE

Nu när vi är alla vana att lagra våra data online, behöver vi egentligen inte CD-skivor. Vi hittade en riktigt cool och enkelt decoupage handledning för alla er killar att craft glasunderlägg med de gamla CD-skivor liggande i våra skåp.Här är en list...

Hur du använder en gammal ritning ljus med ny teknik?

jag har alltid problem med arbetsljus. Det var för mörkt, för stor eller för varmt.Så jag använder en gammal ritning ljus och 10W ledde med 220/110V power supply och gör nästan perfekt workshop ljus speciellt för elektroniska löda jobb. Lampan är myc...

Etsning på Tin med krita-teknik

detta är en bra teknik till etch dina barns konstverk direkt på metall! Ingen överföring, eller spåra sina konstverk! Det är en riktigt rolig teknik med lätt att hitta, och billig, levererar.Leveranser: Blyerts, koppar tråd, 6V batteri, krita, metall...

LAP - rena vatten med ny teknik och alger

Detta Instructable är lite av en historia där vi visar dig hur vårt projekt har utvecklats genom året. Våra projekt räknas några stora block som vi ska lägga fram i varje steg, så tag! Du behöver inte läsa hela intro, presenterar vi de tekniska funkt...

Nybörjare: Arcyrlic målning med svamp teknik

Material som behövs:-Canvas (valfri storlek)-1/2" band-Färg/akrylfärg penslar (Använd så många färger som du vill)-Svampar-Skål med vattenAllt material finns på alla hantverk butik. (Hobby Lobby, Michaels, Etc.)Steg 1: Steg 1: skapa en abstrakt desig...

Kontroll leksaksbil med IR-teknik

Inspirerad från mitt senaste projekt Segway, detta instructables handlar om en leksak robotbil kontrolleras med hjälp av TV IR-fjärr. Jag skulle använda det att kontrollera segway med det här i nästa. OK att alla gjort med hjälp av arduino och IR-sen...

FM-jävel krets med senaste teknik

här är Block Diagram av FM jävel. Vi vet att jävel är en anordning som ger information om en person till annan person på fjärrplatsen. Normalt används jävel för att ta reda på status för personen lik där han kommer, vad han talar etc. För att få kopp...