Förvandla din Android tablett till en bil huvud enhetJag slutade nyligen integrera ett dockningssystem i min 2005 Subaru Baja för min Asus Nexus 7 (2013). Här är en uppskrivning om mitt projekt med några bilder och en reservdelslista för alla som vill göra något liknande.

En vanlig bilradio är bra, men vad händer om du vill ha mer funktionalitet ur utrymmet i instrumentpanelen? Du kan välja att installera uppgradering komponenter, till exempel en GPS, bättre ljudsystem, backup kamera, även en fordonsinstallerad dator. Men dessa alternativ kan kosta hundratals, om inte tusentals, för utrustning och arbete. Jag har haft med en Android tablett länge nu, och insåg att den funktionalitet som jag ville ha i min bil var inbyggt i detta system. Så, varför inte integrera tabletten i instrumentpanelen på min bil i stället för att jävlas med dyra uppgraderingar? Tja, är det precis vad jag har gjort.

Jag började detta projekt ganska länge sedan, och tillbringat massor av tid att forska på Google och forum för liknande projekt, sammanställa idéer och delar, och lära sig mer om program- och maskinvara kraven för detta bygga.

Mina mål

 • Använda min tablett som "Android gränssnitt" med min bil för att ersätta flera enheter (musik, FM och internet radio, USB tumma driva, kartor och GPS navigering och OBDII scanner/bil diagnostiska information).
 • Gör tabletten flyttbara att förhindra stöld och för hemmabruk.
 • Gör gränssnittet en sömlös, "plug-and-play-och enhet" installation med minimal anslutningar och manipulationer göras varje gång tabletten är inkopplad.
 • Lätt returneras till lager om jag väljer att sälja min bil.

Apps som ska användas i bilen

 • Automatisera

  • Beta app som fungerar som tablettens hem skärm. Styr musik, navigation och apps. (Rekvisita till Kahtaf Alam, som utvecklat denna app)
 • Vridmoment Pro

  • Diagnostiska app med en ELM327 Bluetooth OBDII scanner gränssnitt
 • Google spela musik
 • SDR Touch

  • FM radio mottagare app. behöver RTL2832U driver för DVB-T att arbeta
 • Google Maps (för navigering)
 • Trigger (för att skriva NFC-Taggar)
 • Telefon tjudra (gör min telefon att fungera som en Wifi-hotspot som min tablett kan ansluta till)

Reservdelslista

Nödvändiga verktyg och material

 • Wire strippa/cutter/VECKARE
 • Multimeter
 • Lödkolv
 • Krymplang
 • Epoxispackel (jag gillar Quick-stål)
 • Plexiglas
 • Silicon lim
 • Skruvdragare/tång

Tack för läsning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du använder din Android Tabletas en sekundär bildskärm med iDisplay App

detta är min första Post på Instuctables så jag bara delar mitt eget inlägg från min hemsidaAndro rot: hur du använder Android Tablet som Secondry skärmIdag kommer jag att förklara hur konvertera Android tablet som sekundära Display.Yes är detta sant...

GÖR DIN ANDROID-TELEFON TILL GAMEPAD!

Ja kan du göra din android-telefon till spelkontrollFölj bara dessa stegSteg 1: Steg - 1 i metod 1MED HJÄLP AV DROID PADSteg 2: Installera DROIDPAD både på telefonen och datornHÄR ÄR LÄNKAR-PChttp://www.digitalsquid.co.uk/droidpad/TELEFONhttps://Play...

Förvandla dina däck till ett omväxlande blomma trädgård.

Vi alla vill ha en vacker däck, och ett enkelt sätt att förbättra en kortlek är att lägga till blommor. Med hjälp av en specifik grupp av blommor och begränsat förråd. Du kan enkelt förvandla dina däck till en blomsterträdgård. Dag, kommer den att vi...

Förvandla din Raspberry Pi till en personlig webbserver

LAMP är en förkortning som står för LinuxApache,MySQL,PHP och komponenter krävs för att köra en dynamisk HTML webbsida.Detta instructable kommer att visa hur du kan förvandla din Raspberry Pi till en personlig webbserver. Stegen för att installera al...

SensoDuino: Förvandla din Android till ett trådlösa sensorer nav för Arduino

Uppdateringar23 nov 2013: SensoDuino 0.160 får ett ansikte kvar.19 nov. 2031: yttrande: fantastiska synergin mellan Arduino & Android.19 nov 2013: SensoDuino 0.159 är ute. Sensorer som stöder Android telefon datum (y, m, d) och tid (h, m, s). Stöd fö...

Förvandla din USB driva till OTG-USB driva

Har ett extra USB Flash Drive liggandes? Förvandla dem till en OTG-USB-enhet så att du kan ansluta den till din smartphone eller datorplatta utan att behöva bära runt på en USB-OTG adapter. Det finns få produkter på marknaden avsedda för det, men jag...

Förvandla din Raspberry Pi till en trådlös bärbar Bluetooth Audio System A2DP

Howdy folks! Jag hade idén att förvandla min Raspberry Pi till något som slår av Dre portable audio system hittar du här:http://www.beatsbydre.com/Speakers/Beatbox-Portable-USB/Beatbox-Portable-USB, default,pd.htmlDet är en cool produkt, inte få mig...

Skicka en kopia av dina bilder och videor i din Android-telefon till Raspberry Pi med Bluetooth

IntroduktionDetta instructable byggd på en tidigare instructable "vända Raspberry Pi i en Bluetooth-enhet som jag skapat.Foton och videoklipp på min Android telefon säkerhetskopieras automatiskt till Google + Foto moln. Men vill jag spara en kopia i...

Förvandla din Ipod Nano till en klocka med ett bälte

hur du förvandla din ipod till en klocka?Steg 1:För att göra denna klocka behöver du följande saker:-Ipod Nano 6g-Bälte-krok och ögla-Utility knivSteg 2: -Skär bälte 5cm större än din handled-Skär 2 hål 3cm lång i i mitten av bältet-Sy krok och öglaD...

Förvandla din mobil arbetsstation till en SUPER STRONG CYBORG krigare (eller bara stärka lederna)

OK, du äger en mobil arbetsplats och du föra den från arbetsplatsen till jobb webbplats när plötsligt - en dag - BAM! hjulet fastnar i trappa fall och plast tillbaka bryter. Lame. Skulle inte ha hänt om du hade redan förvandlat det till en SUPER STRO...

Förvandla din tur T till en lycklig fotboll

Här är ett sätt att göra din tur t-shirt ännu mer tur: Upcycle den till en lycklig fotboll! Kanske din favorit t-shirt har nacho fläckar på magen eller kanske din mage passar inte i din favorit t-shirt längre tack vare alla dessa nachos. Du kan inte...

Förvandla din gamla Smartphone till en säkerhet kameran eller Bady babyvakt

Åtgärder för att följa* Hämta IP-Webcam(https://play.google.com/store/apps/details?id=com... from PlayStore onto your device* Starta programmet och justera inställningarna (beroende på vad du vill). Navigera till botten och klicka på starta Server.*...

Förvandla din Raspberry Pi till en HTPC

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur du sätter din Raspberry Pi till en HTPC med en Linuxdistribution kallas Raspbmc.Från avsnittet om Raspbmcs webbplats:Raspbmc är en minimal Linux-distribution baserad på Debian som ger XBMC till din Ra...

Förvandla din Arduino Uno till en USB-HID-Mididevice

medan bygga en Arduino Uno baserat Midi-Controller för Ableton Live, jag kom över HIDUINO projektet (http://code.google.com/p/hiduino/). Det kan du vända din Arduino Uno (eller någon annan enhet med en AVR-USB-chipset som 8u2) i en förarlös HID/MIDI-...

Förvandla din gamla pennor till ett roligt Dart spel!

Hej, i detta instructables tutorial jag kommer att lära dig hur du sätter din gamla pennor till en rolig dart spel! Jag kommer att försöka ge dig så mycket information som jag kan genom att visa massor bilder (om du är en visuell inlärare) och genom...

Förvandla din fleece pullover till en resa kudde

har du någonsin önskat att du hade en kudde med dig när du är passagerare när de reser? Här är en instructable som visar dig hur du sätter din fleece pullover till en resa kudde.Steg 1: Steg 1Först lägga ut din fleece på golvet, en tabell eller en pl...

Förvandla din Amazon knapp till en telefon-Finder

Detta är en enkel handledning för att hacka din Amazon dash knapp för att ringa ett telefonnummer när du trycker på. Jag gjorde det så jag kan ringa min telefon när jag använder det, vänligen kommentera med vad cool innovativa projekt du göra av det...

DIY: förvandla din kork ombord till konstprojekt

Jag gjorde detta idag. Jag var uttråkad med min kork ombord och beslöt att göra något av den.Det förvandlas till en art collage!Låter börjar :)Steg 1: Måla din styrelse vitaJag använde vit färg. Du kan välja din egen färg!Steg 2: Skära din trianglarJ...

Förvandla din hela telefonen till en pekskärm

Genom ivrig användning av min smartphone fann jag att när du spelar vissa spel händerna placerades tafatt, att göra det utmanande att nå några av kontrollerna. Jag tänkte att de flesta av telefonens tomt utrymme kan införas för att använda, så jag ko...